Hangi erkek sizin için iyidir? Nedenleriyle beraber yazanları görelim? :)
Yakışıklı
Karizmatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yakışıklıyım da karizmatik imde yakışıklı lığı tercih ederim :)
Bakalım hangisi ama ben derim ki ALLAH korkusu olan,
Hakli.
Çok yakışıklı gördüm, içi boş. En iyisi hem karizmatik hemde hoş.
Yakışıklı olur ama konuşamaz bazıları. Karizma daha önemli.
Ya zaten tarz yaparsan kızlar olarak uzaktan görüp oha çocuğa bak falan deriz. Böyle ağır- kötü çocuk havalarına girersen herkes peşinden koşar zaten. Karizma daha önemli. Hemen yavşamıycak umursamaz olucak falan
Nasıl söylenir ki *-* hani böyle keko gibi saçları dikmeyeceksin ya da o iğrenç bol atletlerden giymeyeceksin. Mesela ilginç ayakkabılar gözlükler olabilir. Kotunun belini düşürebilirsin. Gömleklerinin kollarını sıvayabilirsin. Basit şeyler işte.
Karizmatik ama yakışıklı değil... Hmm. Çoğunlukla yine de beğenilir. Ama ben ne yapardım bilmiyorum :/
O zaman gideri olur.
Yo hayır. Gideri var uha süper olur lağn demek. Kibarca tabiri bu.
Cevap
7Cevap
Karizmatik :)
aynı ben :)
asgod
Bence karizmatik olan.. genel bir gozlem. d bir erkek karizmatigim diyorsa bilin ki yakisikli degildir... cunku bir erkek yakisikli degilse karizmatik olur.-onların. sözlüğünde yani-basska secenek kalmıyor cunku:dddd
Benim. dedigimin ozeti. tip olarak iyi olmasan da kendine ozgu bir havan oldugunu, konusmalar ve. durus olarak karizmatik gozuktugunu veya ona öyle geldigini demek istemis olabilir..
Evet.. ama ona vurguyu yapmıyor. kizlar hep uzulmesinler diye boyle yakisikli olmayan ama kendisinin sevdigi kisilere karizmatiksin der. ama gerçekten olanlarda var tabi. bence o sevgilisi ona oyle diyen arkadas bir sormali sakayla karisik. cunku bizim dusuncemiz. o arkadas icin yeterli gelmez. mazallah problem tartisma olur sevgilisiyle.
Attim
Kızlar genelde aşık karizmasına kapılar. Aşık insanda yakışıklı karizmatik diye ayrım yapamayacağına göre biz aşkın karizmasına vurgu yapalım en çok :)
Yaren Hanım?
O açıdan. bakmamistim ama dogru diye düşünüyorum ama yine de benim gozleminde dogluk kismi fazlalikta.. asik oldugu icin karizmatik diyen de var uzulmesin diye diyen de ya da gerçekten oyle oldugu icin diyen de. bu deme sebeplerini cogaltabiliriz ama yeterli sanirim..
Bir mesaj atacam açarsanız eğer
Neyse istemedim sayın madem.
Bence karizmatik cunku yakisiklilik bir yasa kadar yaslaninca yakisiklilik gidiyo ama karizmatik olan erkek her yasta karizmatiktir...
Benim için tip önemli olgulardandır. Bu sebeple, A şıkkı dedim.
şekilci değilimdir karizmatik bir erkek daha çok dikkatimi çeker
konuşmalarıyla duruşuyla varlığıyla dikkat çeken zeki bakımlı kendine güvenen cesur kültürlü kendi ayakları üzerinde durabilen nerde ne yapması gerektiğini bilen kibirli olmayan bir erkek benim için karizmatiktir. aslında biraz tip de olmalı görünüşe de önem veririm ama poster gibi olmasına gerek yok
Çekiyoz mu :D
Wuuu bende ne cevher varmış be :D
erkek bile çekiosak yandık anasını :D
:)) otobüse filan binmem artık :D
Yakışıklı olmak görüntüyle sınırlıdır ama karizmatik olmak görünüşten öte bir yaşam tarzıdır ve kişinin yürüyüşünden gülüşüne takıldığı insanlardan mesleğine kadar etkiler
Şimdi tatlı erkek diyeceğim de olmayacak :)
O zaman Karizmatik olsun :)
bence karızmatik ya da yakışıklı diye bişey yok aslında bunlar göreceli kavramlar mesala beni erkek arkadaşım aslında cok yakışıklı değil ama bana dünyanın en yakışıklısımı omu deseler düşünmeden o derimmm:)))
Karizmatik olsun la
yırtma payım olsun sıfattan. d
bence karizmatik erkek dahoş oluyo hele kaslıda olunca ahhhh..
sempatik diye bir şık da ekleyebilirdin aslında :D
Karizmatik adam aynı zamanda yakışıklı adamdır.
C şıkkı sen :Dhajfdjh
yakışlı olmayan erkeklerı hep beğenmişimdiq
tabiki söylüyorlar. ama ben takmıyorum. gönül bu. kim kimi beğenir belli değil. ben çirkin adamları severim. ama şu an sevglim yok
Karizmatik^^
ikisi de:D
karizmatik olan yakışıklıdır ki benim gözümde...
Charismatic.
Her ikiside :)
Karizmatikkkkkkkk :)
Ikisi de
Sorunu cevapladim ben sadece :D hem goz yakan bir yakisikliligi olsa da karakter acisindan cok geride olabilir, henuz dort dortluk oldugunu soyleyemeyiz
Tabiki ben :D
Erkeksin deme bunu :D
çok çekiyosun :D
bencede sende ne cevher varmış soran bike yazılmış sana ahahah :D
bile*
valla yandın :D
Karizmatik
2 sinin ne farkı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar