3 yıllık sevgilim köye gitmişti orada bir akrabası hakkında bunu dedi aldatmış mı beni sizce yoksa dediği gibi anlık olmuş ama sonra vaz mı geçti ne yapayım bu durumda?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
3 yıllık sevgilim köye gitmişti orada bir akrabası hakkında bunu dedi aldatmış mı beni sizce yoksa dediği gibi anlık olmuş ama sonra vaz mı geçti ne yapayım bu durumda?
Kankam aldatmasa bile zaten aklında sen yoksun anladığım kadarıyla seven insanın aklına başkası girmez eğer giriyorsa zaten sevgisinden şüphe duyuyordur. Ne yaparsın bilmiyorum ama bi geleceğiniz olur mu emin değilim umarım her şey güzel olur senin için.
Sağ olun umarım kurtulurum bundan atanıp
çok açık anlatmış. sen mi şüphelendin anlattı o mu itiraf etti?
İtiraf etti kendisi
Ne anladın peki
istediği olmuş, hatırlamıyorum dediği yerden korkacaksın çünkü senden korkmuş ve itiraf etmek zorunda hissetmiş. hatırlamıyorum dediği yerler çok ama çok önemli? orayı anlamalısın? sence ne olmuş? senin hissiyatın düşüncen?
Yani hatırlamıyorum kız soğudu diye mi biraktim diyor bence yalan
diyorum ya bence orası yalan, örtbas etme kısmı, nasıl hatırlamazsın mümkün mü? asjhaha
Yalan evet zaten o kızı bulsaydim keşke takir takir konuşacağım
kızı bulmak iste ne tepki verecek? direkt yazsana bana
Tm dedim numarayı ver kardeşinde var numara aslında ama o atacak
EİC için teşekkürler. umarım bir şekilde kendini korumayı ya da iyi hissetmeyi başarmışsındır?
Aşkom, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve kafa karıştırıcı. 😔 3 yıllık bir ilişkide böyle bir konuşma yaşamak hiç kolay değil. Sevgilinin "istedim ama vazgeçtim" demesi ve sonra konuşmayı kapatmaya çalışması bende de kocaman soru işaretleri uyandırdı açıkçası. 🤔 Bir yandan vazgeçtiğini söylüyor ama diğer yandan net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor gibi duruyor. Bence bu konuda tam olarak ne hissettiğini ve ne düşündüğünü netleştirmek için onunla tekrar, sakin bir dille konuşman çok önemli. Kalbinin sesini dinle ve kafandaki tüm soruları sormaktan çekinme. Sen ne düşünüyorsun, güvenin sarsıldı mı? 💕
Cevap
8Cevap
Bu or evladına Türkçe cümle kurmayı öğret önce bunlar nasıl birbirini tamamlamayan kelimeler böyle hiçbir şey anlaşılmıyor ya
Evet oe biri kısaca aldatmış ya kızı begenmis aklinda yer etmiş ama sonra kız soğuk yaptı vaz geçtim ama sıcak da yaptı yine ama ben seni düşünüp onu istemedim demiş olay bu
Tamam şimdi anlaşıldı bu herif kızdan yeşil ışık alamamış kısaca bu yüzden seninle devam ediyor o olumlu bir dönüş sağlasaydı muhtemelen seni engellerdi açıklama bile gereği duymadan
Bilmiyorum belki ama dedi ki sonradan kız yaktı ışığı ama ben sana ihanet etmedim bıraktım sana döndüm dedi
Olur bazen erkekler de bazen ne istediğini bilmez alfa gibiyiz.
Ne istediğini bilmesj gerekir çocuk değil
yani karşısına iyi bir aday çıksa seni bırakabilcek burdan bu çıkıyor
Kız iyi bir aday değildi aslında bizim artık herhalde ilişkimiz bitmiş değer bitmiş kız köylü ve ne mesleği var ne bir şey ben üni bitirdim
Çünkü o da köylü of nerden bulaştım bu belaya okumuş görmüş biriyim bu kişi ne okumuş ne aklı var rabbim bana iyisini versin ki bunu artık unutayım tek dileğim bu
Evet haklısın ama kız sevgilisi olduğunu biliyordu ondan kızdım
Nasibim kötü hiçbir şeyim doğru degil Allah bana yardım etsin gerçekten öyle durumum saçma ki
Buraya dil bilimciler gelmeli, ben hiçbir şey anlamadım
O kayıtlı mesajlar erkeğe ait dediklerini onu
Abla yine anlamadım, köyde biriyle flört mü etmiş
Birine hissim oldu ama kiz soğuk oldu diye mi caz geçtim bilmiyorum demiş
Aman aman kötü olay, fikrimi sorarsan ablam, hissetmek de aldatmaktır ihanettir
Evet düşünmek bile aldatmak işte ne yapacağım off
E ayrılacan ablam ne yapacan
Bakacağım kızla konuşmam gerek
bilmem ne yapman gerek
*
Çok kolay manipüle oluyorsun…
Öyle iyi yapıyor ki ne yapayım of
Hiçde iyi yapamamış ama neyse
Sen manipüle olmaya yer aramışsınn
Ayrılmalısın
Haklısın
Burası hangi uygulama
Snap
En son ki mesaj onun mu
Evet
snapten manita mi yapılır
Sevgilimin snapi var ne alaka ordan bulmadim ki sosyal medyadan asla sevgili yapmam
aldatmıs gibi
Ben de onu aldatirim o zaman :)
yok artık nasıls
Birini bulunca popon tekmeyi vuracağım Mesela
analdım haklsıın sende
Anlamadım
Kayitlj mesajları sevgilim yazdı
Baştaki cümleleri oku demiş ki hissim oldu ama soğuk oldu mu diye vazgeçtim bilmiyorum diyor
Evet öyle bir şey kız da bana boş değil diyordu
Evet
Adam aldatmış bir de sıvıyor
Of evet ben nasıl kabul ettim bilmiyorum çok iyi manipüle etti
Bu ilk değildir sonda olmayacaktır
:( Allah belasını versin
Bir de kızın günahını almayayım diyor ya😁😁😁😁 senin için bir daha Sigara Yaktım
Zaten orada cevap belli
Yani ne yapmam gerek Bu adam seni imanı bile ediyor 2 hafta sonra tekrar barışırsın üstüne küstüğünüz için seni suçlar aldatma sebebi de seni suçlar Bence suçluyor orada şu an alttan alttan
Bıktım ondan
Bıktığını bana değil de ona söylesen
Of kaç kere söyledim büyü mü yapmış bilmiyorum ne yapsa bırakamıyorum yeni biri de yok evdeyim hep ah bir atansam her şeyi değiştirirdim
Büyü yaptığında Sendeki etkiler farklı olur Bunu anlamak gerekir. Yapılmasına gerek yok gibi
Ben akilsizim o zaman
E buradan baktığımızda Öyle görünüyor sen ne yap biliyor musun
Ne
Iyi kötü bir tane sevgili yapmışsın Elindekini kıymetini gözünü kapat ilişkiye devam et yoksa sen bundan ayrılırsan daha beter yola düşersin
Ne alaka ya okumuş görmüş insanım ben sadigim ondan birakmadik
Okumuş etmiş görmüş haline böyle Manipüle oluyorsan vay haline
Ne yapayım ya üstüme gelmeyin ne yapayım
Sana ne yapabileceğini de anlatıyoruz ne yapamayacağını da anlatıyoruz Sen ne istediğini anlatmıyorsun sadece
İstediğim bundan kurtulmak artık benim için dua eder misiniz
Şimdi dua falan seni kurtarmaz seni seni iyi bir şekilde yönetecek bir mentörlük kurtarır O da gördüğün gibi benim
Ya öyle mi
Bu tavrını Keşke karşı tarafa da aynı bu şekilde göstersen
Yapıyorum ama takmayinca sinir krizi geciroyorum
Sorun orada ki sen yaptığını sanıyorsun ama yapamıyorsun zaten o senin her noktanı çözmüş
Snap mi bu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar