Lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım?

Ben 1 ay önce biriyle tanıştım 22 23 yaşında bayadır bende ekli ben ortaokul arkadaşım diye biliyordum hiç silmedim hesabımdan bu kişi bana 1 ay önce attığım hikayeye mesaj attı öyle konuşma başladı tanışmak amacıyla konustuk ilk konusttuğunyzda kendisi covid olmuştu çok iyidi herşeye anında cevap veriyordu 1 ay öyle böyle konustuk covidden sonra işe başlada masa başı iş yaputor fabrikada geçen gün bi konu yüzünden tartıştık ve ortamı aşırı çok baya kız arkadaşları var ve hepsiyle iyi bir arkadaşlığı var anlattığı kadarıyla geçen gün son 3 gündür bana ilgisiz davrandı ve mesajlara geç cevap verdi geçen gün attığım mesaja 4 saat yazmadı işteyken bende 4 saat yazmadım ama neden yazmadın diye konusmadım normal karşıladım devamında ise yine geç yazdı yani akşam zamanında bende sen çok mesgulsun galiba dedim arkadaşlarla maç izlemeye geldim çok soğuk falan filan bende sinirlendim madem mesgulsyn geç yazıyorsun benim şu an işim var diyebilirian yani dimi bu bana bişey söylemedi bende ona bi kaç uzun mesaj attım zirvede bırakalım arkadaşlığımızj dedim bu bi kaç mesaj attı dediki ben müsait olunca yazıyorum zaten diğer türlü müsait değilim sonra yazıyım desem öyle konusma yarım kalır bende hayır 25 dk 30dk geç yazınca konusma yarım kalır falan ben konustuğumdan bişey anlamıyorum böyle olursa nasıl tanıyım diye konusmayı bitirdim ne yapayım arkadaşım git buluşmayı teklif et diyor bende çekiniyorum
Lütfen yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım?