Ne yapmam lazım lütfen yardım edin?

Bizim çok yakın aile dostlarımız var. Sürekli birbirimize gidip geliyoruz ben onların oğullarına aşığım baya uzun süredir. Neyse bir kere bizim eve gelmişlerdi şakayla onun ablasıyla annesi beni ona yakistirdilar. Sonra annem kizim çok küçük diyip onlara olmayacağını ima etti. Şimdi büyüdüm yaşım 20 çocuğun da yaşı 25 26 falan.

Ben artık çocuğa yazma kararı aldım ama önce hayatında biri var mi yok mu öğrenmek icin ona arkadaşımın hesabından hayatında biri var mi diye sordum. Hatta ısrar falan ettim o da hayatimda biri yok seni de tanımıyorum diyip engeli bastı. Çocuk arkadaşımı engelleyince otomatik olarak benim de hesabim engellendi 😭 çocuğa yazamıyorum kac aydır. Çocuk nişanlanır ya da hayatına birini alır diye korkuyorum. Acaba gidip başka bir arkadaşımın hesabından ona kibarca engeli kaldırır misin desem nasıl olur? Bu arada çocuk ona arkadaşlarımın hesabından ona ulaştığını bilmiyor rastgele kızlar ona ulaşıyor sanıyor. Engeli kaldırmasını isteyeceğim eğer kaldırırsa ona acilacagim artık ama cesaret edemiyorum bir türlü arkadaşımın hesabından yazmaya. Korkuyorum biraz yapsam mi 😭

Güncellemeler
1 yıl
Ya ona arkadaşlarımın hesabından kimligimi belli etmeden yazmamın sebebi hayatında biri var mi yok mu onu öğrenmekti çünkü ona acilsam ve hayatında biri varsa bktan bir durum olacak utanacağım ve ömür boyu onu göreceğim icin bunu yaptim
Güncellemeler
1 yıl
20 dakika önce mesaj attim bismillah
Ne yapmam lazım lütfen yardım edin?