Bir insanın egolu , yalancı , iki yüzlü bildiğiniz pislik işte böyle birini sevmesi ne kadar normal 😞. Ben tanıştığımda melek sanıyordum resmen ama melek yüzlü şeytanmış. Red yemiştim ama kibar bi şekildeydi.. çocuk sevgili yaptı ayrıldı sevgilisi varken başkasının hesabını bile istemiş. Bende ilgiyi kestim bi anda ama baya müthiş bi şekilde. Şimdi de bana bakıp bakıp duruyor ister istemez insanın kalbinde bir şeyler oluyor. O eski aşık ben yok ama içimde az da olsa hisler var. Pişman olmuş gibime geliyor ama bilemem. Sizce bundan tamamen kurtulmanın yolu nedir? Ben böyle biriyle olmak istemiyorum böyle birini sevmek hiç istemiyorum 😩
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle insanla aynı ortamda bulunmakdan bile rahatsızlık duyarım
Mecburum. Birlikte okuyoruz başka çarem yok
Görmezden geleceksin ozaman
Geliyorum ztn ama yanımda yöremde durunca slk gibi kalbim çarpıyor. Kankasıyla da yakınım konuşup gülüşüyoruz falan kalbim böyle bi nasıl desem bir şeyler oluştu sonra saçmalama önce kendisi sonra kankası p.. gibi off bilmiyorum
Gercek yüzünü maskeyi cıkarmışş
Evet öyle oldu. Şimdi tamamen kalbimden kışkışlamak için fikir istemek istedim
Sana yakısıyormu vaz gecilmezmi sana deger veriyormu dogruları söyleyip sadakatlimi
Sacmalama bunları taşımayan kişi cöptür
Bana yakışmıyor dış görünüşü olsun onu cidden geçtim kalbimiz denk değil. Vazgeçilmez de değil. Bana değer verse reddedip sevgili yapmazdı ztn ağlamama izin vermezdi ama şimdi pişman olmuş gibi. Hayır. Aynen öyle çöp işte bende uzaklaşayım vazgeçeyim diye başkalarıyla yakın olayım dedim o kişi onun kankası oldu ve aramız baya iyi bi ara bir şeyler hissettim gibi oldu ama ayran gönüllü gibi doğru olmadığını düşündüm 😕
Eee böyle biri seni etkileyemez sende çöp degilsen
İlk başta böyle miydi sanki. canım değilim ya bende böyle bir manyağı seveyim
Canım değil slk yazıyordum
Eeee ozamam at cöpe kurtul
Kokusu bilecekilmez ööfff
Yavaş yavaş kaybediyorum duygularımı %0.1 kalmıştır 😂😂. Onu da hallederim , gelirim üstesinden ya. Ama onun kankasına yakın olmam ne olucak bilmiyom onun değil ya benimde bende knk falan diyorum ama son zamanlarda düşünür olmaya başladım hoşuma gidiyor hareketleri 😖😞. İğrenç hissediyorum
Uzak dur görüşme ozaman
Öyle yapayım o zmn 🤧. Aşktan uzaklaşma time
Öyle dedigin ney
Uzak dur görüşme dedin ya aynen öyle yapayım dedim 🤔
Aynenn
Cevabın için teşekkür ederim. Sinir etmiş olabilirim belki biraz ama 😬🙊. Kb lütfen
Önemli degil mantıgınla hareket et
😌 Bundan sonra böyle devamke
🙂👍👍
Siz ancak böylelerini sevin
Ben onun böyle biri olduğunu asla bilmiyordum ki gerçekten. Uzaktan eğitimle başladık ztn. Öyle merhametli biriydi sempatik tatlı akıllıydı konuşmasından ama hergün yeni bir sey öğreniyorum ve öğrendikçe afedersin kusasım geliyor. Şu içimde ki aptal gram sevgiyi de atmak istiyorum. İstemsiz sevmiyorum ya diyorum yanına gidince kalbim atıyor 🤦🏻♀️
Uzak durmaya bak
Kankasıyla yakınlaşmaya başlamıştım ama böyle bi nasıl desem hoşlantı gibi bi şey oluştu sonra saçmalama dedim kendime önce o sonra kankası gönül eğlendirir gibi bir suçum da yok ama gönül bu dur desen durmaz sus desen susmaz
Haklısın da uzak durmaya bak
Umarım yine böyle yapmaya devam edicem. İnş tamamen geçer. Teşekkür ederim çok. Başını şişirdim 😬🙊
Yok dostum zaten dertleşecek Bi yorum arıyordum benim de moralim bozuk
Senin derdin ne be 🙁
Sevgilim beni yarı yolda bıraktı çok sevdim hiç üzmedim
Hay Allah onun.. Allah onu ıslah etsin ya. Üzülme beee diyemem çünkü bende onu başkasıyla görmüştüm zamanında ve çok ağlamıştım ama sonra dedim ki ilerde bi gün bu günleri hatırlayınca kendime çok kızıcam ya da sövücem şu an niye öyle yaptım diye ağlıyorum kendime bazen. Biri bizim için hayırlı değilse nolursa olsun gerçekten olmuyor. Allah'ın bildiği vardır diyorum sen de inan buna. Biz kaybetmedik onlar kaybetti , öylesine sevgiyi asla göremicekler ve yanlarına asla kalmicak. Değil mi 😇
Aaa sende mi terkedildin
Terk edikmedim ben sadece hiç sevilmedim 😊
Seven çıkar da Bi zaman sonra sıkılır giderler gerçek sevenlere üzülüyorum
Çıkmıyor hiç çıkmadı. Çok büyük değilim ztn henüz erken biraz ama herkesin var en aptal insanın bile bi bende yok kafayı yiyorum. Güzellik desen var akıl desen var ahlak desen var ama yanım bomboş
Evet bende ya
Elbet gerçek seven çıkar be güzel dostum ama ben artık ilişki istemiyorum çok yoruldum çöktüm
Umut hâlâ var tabi 🥺. Daha napasın ki anlıyorum seni bende öyleyim be bi yandan acı çekerim diye istemiyorum bi yandan da sanki muhtaç gibi ayy manyaklık 🤦🏻♀️
Derslerime çalışacağım ve rabbime layık bir kul olmaya çalışacağım bu dünya da mutlu olamadık bari öbür dünyada mutlu olayım
Ben olsam bidaha acı çekmem
Bende ya cidden derslerim mahvolmuş durumda. Cidden öyle ya bazen ölüp gidicem ne gerek var diyip vazgeçiyorum her şeyden. Acı çekmememize karar veremeyiz ki Allah işte sevdiği kuluna dert verirmiş. Bizde seviliyoruz böyle oturup buna şükredelim bizde
İstersen özelden konuşalım tabi senin için uygunsa
Maalesef 😊
Canım sağ olsun ha sakın anlama dertleşmek için dedim
Sakın derslerinden vazgeçme
Yok ya seninle alakalı bir durum değil. Kızlara bile yazmıyorum 😊
Tek tutulacağım şeyler onlar olucak artık
Sende haklısın bu devirde insanlara güven olmaz
Hem o var hem de ne bileyim. Kötü hissediyorum sebepsiz 😂
Ahahahahaha bende öyleyim😂😂
Nerelisin
😂😂
Erzurum. Sen?
Aaa benim annemde erzurmlu ispirli😂 ama aslen bursalıyım
😂😂 İspir biraz uzak. Bursa ha hiç gitmedim iyimiş ama
Neresindensin😂😂
Merkezden
Yani yakutiye😂
Aynen 😂😂
Ne güzel😂
Hdjsjsj öyle tabi
İnsanları çok yardımsever
Yani olan da var olmayan da ama geneli hep öyledir
Ama erzurmun erkekleri baya şerefsiz😂
Yok be. O nerden çıktı 😱
Ya şimdi ki gençleri içib söyledim
Adın ne
Deniz
İyimiş
Güzel dostum kendini sakın üzme inşallah seni seven çıkar bol bol dua et derslerine çok çalış inşallah iyi yerlere gelirsin tanıştığıma memnun oldum allaha emanet ol🖐️🖐️😊😊
İnşallah 🥲. İnşallah ya çok teşekkür ederim.. sende dikkat et umarım hep mutlu olursun her istediğin olur İnşallah. Bende 😇
Rica ederim😊