Polis erkekler neden boyle?

7 8 yıl önce polis sevgilim olmuştu o beni buldu çok yakışıklıydı ama ne üniforma sevdam vardı ne de başka bir şey.. hatta 3 ay buluşmadım o arada baya konuştuk sanal flört gibi oldu. Bi ara engelledi sen buluşmuyorsun benimle oynuyorsun diye. Ne yaptı etti buluştum. İlk 3 ay şahaneydi, sonra o belirsizlikleri sürekli aranan hallerin, nette birileriyle yazışmalar, hissiz ruhsuz gizemli sinsi halleri narsistlikleri, kıskançlıkları şüpheci ima içeren tavırları yargılamaları, dengesiz halinden yorulmuştum ama seviyordum. 1 2 kez bıraktım geri döndürdü. Kendine bağladıktan sonra ayrıldı, tanınmaz hale gelmiştim tüm ayarlarımla oynadı. Güzel biriyim kıskanıyordu da zaten, beraber saatlerce çakır geçirebiliyorduk, ten uyumu vardı, sürekli görüşmek istiyordu kokunla uyumak istiyorum benimle kal gibi şeyler de söylüyordu, ne oldu nasıl oldu bitti anlamadım, neyse geçti gitti ama insan huzur bulduğu mutlu olduğu kişiden neden ayrılır! Polislerin çoğu böyle etrafımda çok tanıdığım bunu söyledi çapkınlar psikolojileri iyi değil ve aitlik hissi vermiyorlar

Polis erkekler neden boyle?