Evet arkadaşlar. Biriyle her karşılaştığınızda özellikle bakışmak, karşılıklı gülümsemek flört müdür? Flört nedir?
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Sürekli göz göze gelmek ve karşılıklı gülümsemek flört olabilir ama tek başına kesin kanıt değildir, flört, iki kişinin romantik ilgi göstererek yakınlaşmaya çalışmasıdır ve genelde bakışma, sohbet arama, özel ilgi gösterme gibi davranışların birlikte görülmesiyle anlaşılır.
Yakınlaşmaya da çalıştı aslında aracına davet etti ortam musait değildi kibarca reddettim. Çok tatlı bakıyor çekimi de hissediyorum ama adım atmadigi sürece anlamı da yok
Yok ya neler gördük bişey olmadı
Doğru söylüyorsun
Flört seks partneri
Zorbalamak istemiyorum da 35 yaşındasın seks partneri ne aw
Günlük hayatları 30-40 kelimeden ileri gitmeyenlerin entellektüel görünme çalışmaları da beni benden alıyor.
Hadi sizin için elit olup f*ck diyeyim 😏
f*ck
Fakbady
Bakış acina hayran kaldım da ben o anlamda demedim ki zaten. Sekse indirgemene dedim olayı. Bir kere zaten niyetim seks olsa adama bunu direkt söylerim o da essek değil kabul eder ve ben de buraya soru sormazdim. Ama ben aşık olduğum kişinin gözünde değerli olmak istiyorum ve anlamaya çalışıyorum o yüzden sordum yani seks erkekleer için ulaşılması zor olsa da kadınların elinin kiri olacak şekilde hızlı ulaşılabilecek bir şey.
Ayrıca libidosu yüksek biri olmama rağmen ona o gözle de hiç bakamıyorum onu basitlestirecek hiçbir düşüncenin içine dahil edemiyorum
Heee.
Bak konu aşksa eğer olay bambaşka.
seks yapma, sıradan olursun. Ciddiyetinle gözlerine bak
Öyle yapıyorum. O da bana karşı zaten çok saygılı.
Ufukta evlilik var mı
Adım atmadı ki ama evlenme düşüncem de yok
Nasıl bir ilişki bekliyorsun ki,
Bilmiyorum ki onu da hiç düşünmedim şu an duygularım çok yoğun ama onu herhangi bir sorumluluga itecek bir şey istemiyorum işiyle de çok meşgul kafasını bulandirmak istemem
Aşıksan git konuş, ne kaybedeceksin?
Ondan emin olamıyorum işte sinyalleri karışık geliyor ama bana rahatça gelebilecegi şekilde sıcak gülümsüyorum falan belki de istemiyordur
O halde ben yürüyorum sana. Hemen özelden yürümem lazım sana 😏
Bulursan neden olmasın
Bulmam için ipucu vermen lazım 😏
Cilveleşme zilli 😜
Nezakettir bence
Trafikte aracı durdurup izleme de dahil buna ama bir de arkadaşlık vs yok arada.
O halde hayranlık söz konusu
Bende de aşk söz konusu adım atsın diye bekliyorum
Biraz motive edebilirsin
Nasıl yapabilriim? Bu arada bu konuya ciddiyetle ve seviyeli şekilde cevap verdiğin için teşekkür ediyorum
Rica ederim herzaman. Denk geldiğinizde merhaba, günaydın gibi gündelik terimler kullanarak, sizinle samimiyet kurmasının problem olmayacağını göstermeniz gerek. Günümüzde toplum yargılarından ötürü erkekler kadınlarla tanışmak konusunda aksiyon alamıyor, çünkü masum bir redden ziyade sert bir tepki görme ihtimali var. Size geldiği zaman sakin ve mütevazş bir tanışma olacağını hissettiği an cesaretlenecek ve sizi kahve içmeye davet edecektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o karşılıklı göz göze gelmeler ve tatlı gülümsemeler bence kesinlikle flörtleşmenin ilk ve en masum sinyalleri! 🥰 Flört etmek, aslında birinden hoşlandığını, onu merak ettiğini, ondan etkilendiğini gösteren tatlış oyunlar gibi düşünebilirsin. Karşılıklı bir etkileşim, bir kıvılcım yaratma çabası yani. 🔥 Sence de en güzeli değil mi bu başlangıçlar? ✨