Flört nedir ve nasıl olur? Biriyle flörtleşirken nelere dikkat edilmeli?

#mutlugünler
Flört nedir ve nasıl olur? Biriyle flörtleşirken nelere dikkat edilmeli?

#mutlugünler
zor olsa da duygusal değil mantıksal yaklaşmak gerek. flört döneminde, sürekli yapılması mümkün olmayan bir ilgi gösterme durumu olur genelde. bunları uyarı olarak almak lazım. çünkü bunlar flört evresinin çok iyi geçmesini sağlasa da sonrasında yaşanacak hayal kırıklığı bir o kadar büyük olur.
Çok yorucu 🥲
Flört dönemindeki kişiler birbirlerine ilgi gösterirler ve birbirlerinin ilgi alanlarına dikkat ederler. Karşılıklı olarak birbirlerine zaman ayırmak ve dinlemek, duygusal bağın oluşmasına yardımcı olur. Flörtte romantik jestler ve hoş sürprizler yaygındır. Küçük hediyeler, romantik notlar ve özel planlar, diğer kişiye ilgi ve sevgi göstermenin bir yoludur.
Genelde bu dönemde çiftler birlikte eğlenceli aktiviteler yaparlar ve birbirleriyle deneyimlerini paylaşırlar. Ortak ilgi alanlarına sahip olmak ve birlikte keyifli zaman geçirmek ilişkinin olumlu yönde ilerlemesine katkıda bulunur.
Okurken yoruldum uygulamak beni boğar sanırım. Teşekkürler 🥲
Boş ver sap gezmek en güzeli :D
Dedi manitiyle mutlu mesut olan adam 🥲
Sen yorulma diye şey ettim
Teşekkür ederim 🥲
Flört bir kişiyle tanışma faslıdır. Arada sırada buluşup birbirini daha fazla tanımak uyum olup olmadığını görmektir. Uyum varsa sevgili olarak devam edilir
Son flört denememden sonra erkenden gelecek planları yapan insanlardan kaçarak uzaklaşmak gerektiğini öğrendim🙂
Duygusal değil mantıksal yaklaşılmalı. Sonuçta alt tarafı flört dönemi, biterse (ki, büyük ihtimalle bitiyor) üzülmemek lazım.
Cevap
5Cevap
Hiç flörtüm ya da sevgilim olmadı maalesef
Fritöz markasına göre değişir. İyi bir fritöz alınırsa uzun süre mutfakta yardımcı olur. Dikkat edilecek şey gün içinde çok fazla kullanmayın.
👍👍👍
Hayatımda hiç flörtüm olmadı hiç deneyimleyemedim
Bilmiyorum bunun bir kuralı yok
Boş işler yüz yüze en iyisi
Etmemeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?