Karşı tarafa güven vermek ve aynı güvennmr duygusunuda karşı taraftan almak. Eğer bir şey yaşanacaksa öyle bir niye varsa buluşmalar ayarlanabilir. Ancak tabii ki her kim olursa olsun dikkat etmek gerekir insanların nasıl çıkacağını bilemeyiz şu zamana kadar çoğunluk olarak sanal arkadaşlık kuran biri olarsk hiç bir zaman sekteye uğramadım.
Takilmaliktir... flort edicem diye flort etmektir. Kendini yatakta bulmamak gerekir. Yataktaysan ertesi gun kaldigin yerden yeni flort arayislarina devam edersin Sonradan bulusup asik olunursa ne ala..
Se gili olmadigibiz surece dikkat edillecek bir husus yok bence. Ama karsidakinin uslubu onemli birde siz fazla ciddiye almamalisiniz. Ilk bulusmaya kadar sonra karar verin... malum kafanda kurdugun karekterle aybi olmayabilir..
Anltılan kişi olması her yönüyle Gerçekte görmeden tanımadan bilinemez zaten o da. Beklentilerin uyumlu olması da önemli. Sanaldaki anlatım ile beğenmiş olmalı.
Sanaldan flört ederken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de flörtünüzün diğer flörtünüzü bilmemesidir. Kıyamet bugündür ey ümmet-i Muhammed diyebilirsiniz. 😂😂
Üniversitede kız arkadaşım sevgilisine getirdi bizimle tanıştırdı çok güzeldi ya aşkları Bir gün adam telefondan bir bebek resmi göstermiş arkadaşm demişki yienin mi. Ne güzel bebek hayır benim bebeğim demiş adam kimliğini göstermiş evli olduğunu görmüş ben de o günden sonra tanıştığım kişilerin kimliklerine bak bakmıştım tavsiye ederim
Banada bazen bunu yapıyorlar deli oluyordum senin fotona ben nababilirim ben sana kendi fotonu atsam nabcan fikrini söyler geçersin bitti ama sizde sağlam hayal gücü var
En İyi Cevaplar