Bu da flört sayılır mı veya flört etmeye çalışmak mıdır?

İzmir'de okuyorum. Biraz önce okulun kantininde rastgele bir masaya oturup çay içip cezerye yemeye başladım. Benden bir süre sonra bir kız tek başına gelip tam benim karşımdaki masaya oturdu. Sonra bir süre öylece, hiçbir şey yapmadan oturduk. Ben cezerye paketini açtım, paket biraz zor açıldı ve cezeryenin üstündeki Hindistan cevizi biraz etrafa dağıldı. Sonra kimse bakıyor mu? Birilerine rezil oldum mu? " diye etrafıma bakındım. Hava çok sıcak olduğu için ceketimin fermuarını indirdim, altımda sadece atlet vardı. Sonra karşımdaki masada oturan kızla bir an göz göze geldik, ayıp olmasın diye ceketimin fermuarını çektik. Sonra ben bilerek kıza kaçamak bakışlarla baktım. Biraz daha dik oturdum ve biraz sağa doğru dönüp kıza yandan bakmaya başladım. Sonra kız da bana bakmaya başladı. Bir süre sonra kalkıp lavaboya gitti. Sonra tekrar aynı yere oturdu ve saçının 1 tutamını parmağına dolayarak saçlarıyla oynamaya başladı. Bir süre daha kaçamak bakışlarla baktım, o da bana baktı. Sonra kalkıp gitti. Biraz önce tekrar yanımdan geçti ve yine bana baktı. Yine saçlarıyla oynuyordu.
Bu da flört sayılır mı veya flört etmeye çalışmak mıdır?