Ya da heybetli olmak nedir?
Nasıl heybetli görünülür?
Heybetli olmak Allah vergisi midir?
Nasıl heybetli görünülür?
Heybetli olmak Allah vergisi midir?
Heybetli olmak Sağlam bir görünüşe ve katı bir kalbe sahip olmak demektir bence. ( Katı derken herkesin arasında kadın gibi kahkaha atarak gülmez. Oldukça ciddi durur. Sakal da önemli. Bebeksi bir yüze ssahipsen heybetli değilsindir ) heybetli biri kadınlarda korku uyandırırken aynı zamanda etkiliyor. Hangi kadın böyle bir erkek istemez ki?
Heybetli olmak mı kadınları etkiler?
Elbette. Düşünsene bir tarafta seni herkesten koruyup kolayabikecek güçlü bir erkek. Sarıldığında bile güvende hissedeceğin biri. Diğer tarafta daha kendine Hayrı olmayan cılız bir erkek.
Tespitlerin güzelmiş teşekkürler başka görüşlerin varsa alabilirim
Ne hakkında
bu konu hakkında
Sen cılız biriysen ve bekarsan hemen spora basla bence.
Ama bir türlü kilo alamiyorum
evet heybetli denince cüsse geliyor aklına direk. allah vergisi dediğin şeye gelince fiziksel yapını Allah verir o ayrı ama asıl heybetten kastım azamettir. yani büyüklük. işte onu da Allah verir ama herkese vermez.
işte kastım oydu bir sen anladın
thanxx.)
fiziksel gibi zannedilir ama sonrasında adamlıkla ilgili olduğu ortaya çıkar. ne adamlar tanıdım deve gibi boy ama pısırığın teki. ama bizim burada bir abi var... adam 170 lerde falan, ama her şeyiyle girdimi ortama istemeyen bakmasın. hareket, oturup kalkma, giyim kuşam, cesaret, yakışıklılık, soy, ... bunlar varsa heybet vardır
Misal ben knk çok iri yarı biri sayılmam hatrı sayılır bir fiziğim var yürüdüm mü millet kacacak delik arıyo
Bizim üniversite de bir hoca var kısa boylu, zayif olmasına rağmen çok heybetli
Cevap
3Cevap
Heybet genellikle boyla alakali gibi gorunsede aslinda hicbir alakasi yoktur. Heybetli olmak farkli tarifi yapamiyorum
Benim boyum 1,78 ama heybetli olduğumu söylüyorlar.
Aileden gelen genetiklil
kesinlikle hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar