Genelde böyle yerlere yazmaya utanırım ama napsam bilemedim çok çaresiz kaldım. Sevgilimle iki yıldır beraberiz liseden tanışıyoruz yollarımız sonradan kesişti. Son zamanlarda arkadaşlarımla da konuştukça kendisini yanımda yetersiz görmeye başladım. Sanki kendi fikirleri yok her şey benim dememle yapıyormuş gibi. Erkek dediğin biraz daha özgüvenli olmalı bence. Hatta geçen gün bana "Senin egon çok yüksek, yanında kendimi ezilmiş hissediyorum." dedi. Ben aslında normal davranıyorum. Gayet bakımlı bir kızım, trendlere uyuyorum, makyajsız bir gün yanına gitmem, pısırık biri değilim. Beraber gittiğimiz yerlerde insanların o benim yanımda değilmiş gibi bana baktıklarını hissediyormuş. Bence gayet normal, ben olsam ben de güzel bir kıza takdir etmek için bakardım. Ben ilk defa böyle bir şey duydum alımlı ve güzel bir kadın olmamın hoşuna gitmesi gerekmez mi? Böyle düşünen erkekler var mı?
Fakat asıl beni sinirlendiren olay geçtiğimiz hafta oldu. Bunları hep alttan alıyordum ama son olaydan sonra dayanamadım masayı terk ettim ve kafam çok karıştı. Kendisiyle zincir bir kafede date'e çıkmıştık. Her şey güzel giderken masaya kendisinin iki tane arkadaşı yanaştı ve "Aaa bayadır görüşmüyorduk" falan dediler. Hiç benle el sıkışmadan ve tanışmadan, sanki ben orada yokmuşum gibi masaya oturup sohbete başladılar. Normal olarak bozuldum ama tadımız kaçmasın ve arkadaşlarına rezil olmasın diye çaktırmadım. Sohbet biraz devam etti fakat ben sadece dinliyordum. Biraz sonra arkadaşlarından biri benim tırnaklarıma gözü takıldı ve "Alya o tırnakların da pençe gibi zor olmuyo mu" deyip sırıttı. Ben işlek bir caddede protez tırnak uzmanlığı yapıyorum ve tabii ki tırnaklarım da işime bağlı olarak her zaman yapılıdır. Bu yorumdan sonra ben çok sinirlendim ve hemen sevgilime döndüm bir şey diyecek mi diye. Yani arkadaşına mı kaldı benim tırnaklarıma yorum yapmak ki o kadar da uzun bile değil, orta boy badem kullanıyorum. Sevgilim benim yüzüme bakmadan elimi eline aldı ve arkadaşlarına gösterir gibi etrafa tutup "harbi bu ne ahahhaha" deyip güldü. Halbuki yaptırdıktan sonra ona atıp nasıl oldu dediğimde "çok güzel olmuş aşkım" demişti hatta rengini bile o seçmişti. Ben tabii ki sinirlendim hemen elimi geri çektim ve tadım çok kaçtı bu sefer belli de ettim. Bir süre sonra somurttuğumu fark edip "iyi misin noldu üzgün duruyorsun" dediklerinde "boş muhabbet beni bayıyo da" deyip kalktım ve kafeden çıktım. Eve tek döndüm gecenin bir vakti. Yani kızlar soruyorum size insan sevdiğini öncelikle arkadaşları yanında küçük düşürür mü. Yani kızlar gerçekten bilemiyorum o saatte arabayla beni eve bırakmak için arkamdan gelmedi bile. 2 yıldır güzel bir ilişkimiz vardı çiçekler hediyeler asla eksik olmazdı gözü falan da dışarıda değil ama bu özgüven problemi canımı çok sıkmaya başladı. Sizce ben napmalıyım gerçekten bilmiyorum seviyorum ama böyle bir sebepten ayrılınır mı bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var asklarım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer