Hatta erkek arkadaşımın çoğu arkadaşı sevgili olduğumuzu da bilmiyor. Onlar beni sevmediği için aynı ortama sokmuyor. Ben çok üzülüyorum bundan dolayı. Çevresinin beni istememe sebebi büyük ihtamalle ondan 7 yaş büyük olmam olabilir :( ilk sevgilim ve son sevgilim oldun istiyorum ama bu durum daha ne kadar böyle sürecek, ne zaman beni sevecekler?
Bir de instagramda fotomuzu paylaşmaması kötü mü
Bir de instagramda fotomuzu paylaşmaması kötü mü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Utanacagi bir iliski yasiyorsa ya da bu durum bubsekulde seni kiriyorsa ki kiriyor, konusup uzlasmalisin. Instagram konusu tercih meselesi onu cok dusunme ama arkadas ortam vs biraz kotu bir durum 😇
Konuştum ama çevresi beni istemiyor ne yapabilir ki :/
Cevresi seni istemiyorsa uzulme o zaman
Ne mıymıntı, özgüvensiz ve kendine saygısı olmayan bir insansın. Ben olsam... tiri çekerdim. popon yoksa ilişki yaşama, çevrenin de senin de omk derdim.
Onlayken çok mutluyum. Çevresi istemiyor diye ayrılacak kadar zayıf değilim.
Arkadaşları istemiyor diye demedim ben. Çocuk etkisinde kalmış ve arkanda duramıyor. Foto paylaşmamak, gizli saklı ilişki yaşamak kadına hakarettir resmen. Bu yüzden ''ama seviyorum'' demeye ve zayıflığını inkar etmeye devam et sen.
Bir kaç arkadaşı biliyor ams
Bence çok saçma. Ben kız arkadaşıma böyle bir muamele yapsam ya da insanların yapmasına izin versem o dakika döner arkasını gider. Ve bu yüzden ona çok saygı duyuyorum.
10 yaş küçük benden. O yüzden saklıyor
Bahaneler bitmez... Sen bahane uydurmaya devam et kendine. Olayın talihsizliğini örtmüyor hiç bir sebep.
Bir kavgaya bakar her şey çevresi aklını çeler kötü olur
Anlatmıyor ama tartışınca
Bu ilişki biter, kendini kullandırma öyle biri değil de deme.. Kimse için aileni de karşına alma sakın. Bak arkadaşları için bile seni paylaşmazlar sen aileni değil onu seçersin, yapma lütfen.
Canım bana özelden yaz anlatayım.. Benimde sevgilimin yaşı benden büyük aynı şeyleri bizde yaşıyoruz
Takp rttm
Evett ayrılık kapıda bekliyo sizi
Ayrı ayrı yürütemez mi bizi
Gerçektenn sevıyosa ben olsam gerçekten sevıyosam yaş o degıll ark çevrem 2 plana bırakırdım eger bırakmıyosa olmaz zaten
Ben de senin gibi düşünüyorum biliyor musun? Bazen çok sevmediğini hissediyorum. Ama öevresine rağmen onları umursamadığını beni sevdiğini söylüyor?
Sadece söylemeyle olmuyo ama sendr bılıyosun seven insan bunu fiziken göstermesı gerekıyo yanlış anlama fızıken derken yanında olmalı bedenende göstermeli
evet tadına bakacak ayrılacak bu sler boyle
Öyle birisi değil
Herkes öyle düşünüyor benim dediğim çıkar görürsün
Erkek arkadasin tercihini yapmali
Arkadaşlarını seçer. Çok eskiler. Gerçi ben onu seçerdim hatta ailemi karşıma almıştım
Bunu erkek arkadaşın çözmeli sen değil?
Kuzeni hala ayrılmadınız mı gibi şeyler söylüyormuş sanırım. Erkek arkadaşım biraz ponçik ve kimseyi kırmak istemez hatta umursamaz bile 😊 ama bu beni üzüyor
... nnnnnn ö