Erkek arkadaşım, sürekli dış görünüşümü eleştiren kaba biri. Beni olduğum gibi sevmediği için ayrıldım, yanlış mı yaptım?

Erkek arkadaşımla aynı şehirde oturuyoruz ama çalışmak için şehir dışına gidiyor. Görüntülü konuşuyoruz ve bana 3 defa zayıflamışsın çirkinleşmişsin, ciddiyim çirkin olmuşsun dedi. Boyum 1.60/56 kiloyum. Eski fotoğraflarımı attım ve bana dediki iyi ki eskiden senle konuşmuyorduk çok çirkinmişsin. Bacakların çirpi gibi vs.. şeyler söylüyor. Geçen seneki fotomu attım o da yeni çekindim sanıp ; çok zayıf görünüyorsun belin çok ince bacaklarına bak gibi şeyler diyor sürekli. Üstelik güzel bir kızım ailem çevrem sen bu çocuğa nasıl baktın diyor. Ama sevdiğim için benim gözüme çirkin gelmiyor. Bir kere bile onun dış görünüşünü eleştirmedim. Ama o sadece güzelliğimi seviyor. Yarın öbür gün başıma bir şey gelse fiziksel olarak, asla sevmez de beni. Üstelik evlenince kapanmamı istiyor, sosyal medya hesaplarımın hepsini silmemi istiyor, çalışmama izin vermiyor makyaja bile izin vermiyor, 2 yıl annesiyle yaşamamı istiyor. Balkona çıkma erkekler görür gibi şeyler söylüyor. Belli ki ilerde beni ev hapsi bekliyor. Bende ayrıldım çünkü beni olduğum gibi sevmeyecekse hiç sevmesin. Her halimle sevmez beni. Yanlış mı yaptım?

Erkek arkadaşım, sürekli dış görünüşümü eleştiren kaba biri. Beni olduğum gibi sevmediği için ayrıldım, yanlış mı yaptım?