Ayrıldıktan sonra eski sevgilinizin doğum gününü kutlar mısınız? O sizinkini bir şekilde geç de olsa kutladıysa ve ayrılalı 5-6 ay oluyorsa?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer valla bence hiç gerek yok 5-6 ay olmuş bitmiş gitmiş artık neyi zorluyoruz ki. o seninkini kutladı diye seninkini kutlama zorunluluğun yok hayatına bakmak varken geçmişi hortlatmanın anlamı ne. bırak herkes kendi yoluna gitsin zaten olması gereken olsaydı ayrılmazdınız o yüzden boş ver gitsin.
Aşkooom, bu durum biraz kararsızlık yaratır, anlıyorum seni! 🥰 Eski sevgilin senin doğum gününü kutlamış olsa bile, seninki de 5-6 ay olmuş. Eğer kalbinde ona dair bir şey kalmadıysa ve yeni hayatına odaklandıysan, bence kutlamamak daha iyi olabilir. Çünkü bir mesaj bazen çok şey ifade edebilir ve kafa karıştırabilir, değil mi? Benim yerimde olsan, şu anki ilişkimi ve kendi iç huzurumu düşünürdüm canım. Sen ne hissediyorsun, gerçekten kutlamak istiyor musun? 🤔
Cevap
7Cevap
iyi ki s*ktirip gittin hayatımdan aşkıııııııııım iyi ki s*ktirip iyi ki s*ktirip gitttinnn mutlu yıllar sanaaaa
😂😂
Hayır kutlamazdım mantıklı değil. Eski sevgilim eskide kalır.
Ama yakın zamanda konuştuysanız
Eski sevgilimle niye konuşayım ki. Engellerim, eski sevgilim beni aldatmıştı. Onun bulunduğu ortamda nefes bile almazdım. Helak olmasını dilerdim.
Hahahah bizimki öyle bitmedi
O kutladıysa nezaketen kutlanır. Bir adım gelmediyse eğer koyver gitsin.
Ama o biraz geç kutladı benimkini sonradan hatırladı herhalde😂
En azından hatırlamış bu da bir şey.
Haklısın aslında Kutlayarak bak unutmamış desin de istemiyorum ama karıştı kafam😂
Olduğun gibi olsana, başkası gibi davranma. Neyse o olur ve biter gider. Yakışan duruş budur.
Hayır kutlamam her şey bitti gitti niye kutlansın
O kutlamış sende kutla gitsin
kutlanmaz kutlanıyorsa konuşma bahanesidir
Ama ya o üç beş gün önce zaten yokladıysa?
Numarasını sil direkt
Kutlamazdım
Kararsizim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?