Evet ise neden, hayır ise nedenleri ile açıklamanızı rica edeceğim
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ise neden, hayır ise nedenleri ile açıklamanızı rica edeceğim
Cevap
9Cevap
Pek istemezdim eşimle dünyayı gezme hayalim var o çalışırsa nasıl gezicez
Ya bir şey sorucam ben henüz evlilik arefesindeyim
Bununla çok uzun yıllardır birlikteyiz bana hep hayır calisamazsin ev işlerine vakit ayıramazsın yorulursun ayrıca kadın kısmının erkeklerin içinde ne işi var sicak bakmıyorum derdi şimdi ise ani kararla artık sana kalmış istersen çalışırsın Diyor neden ne oldu diyorum nedeni yok hep istediğin bir şeydi diyor bu neden böyle yapıyor olabilir sence?
İstemediğimden çalışmıyor.
Bununla çok uzun yıllardır birlikteyiz bana hep hayır calisamazsin ev işlerine vakit ayıramazsın yorulursun ayrıca kadın kısmının erkeklerin içinde ne işi var sicak bakmıyorum derdi şimdi ise ani kararla artık sana kalmış istersen çalışırsın Diyor neden ne oldu diyorum nedeni yok hep istediğin bir şeydi diyor bu neden böyle yapıyor olabilir sence?
Maddi zorunluluklardan olabilir
Maddi olarak durumu iyi
Ona da sorsana, ne düşünüyor bu konu hakkında. Hem iletişimi şeffaf bi şekilde yapmayı öğrenirsiniz.!
Beyfendi ona bunu elli kere sordum nedeni yok diyor istediğin bir şeydi işte nedeni yok diyor sadece bunu diyor bende aklım karıştı sizlere soruyorum 🙏
Ona güven o zaman. Mutluluklar.
Kendisine bırakırım ister çalışır ister çalışmaz ama ben isterdim tek maaşla ev geçinmez
Bilmiyorum ki bence benim gibi düşünmeye başladı bu ondan olabilir
Altında kötü sebep aramaya devam etmeyeyim degil mi çok kuruyorum da kafada çünkü
Senin düşüncen de ona benziyor diye de soedum zaten
Kötü düşünme
Teşekkür ederim 🥹
Rica ederim ama üzülme böyle ya
Al karşına konuş o zaman açı açık
Konuştum nedeni yok dedi zaten istediğin bir şeydi daha ne istiyorsun ki dedi
Tekrar konuş neden birden fikrin değişti falan de işte
Demiyor zorlamanın da anlamı yok çünkü iletişim konusunda hiç iyi değil ya o alıştım yapısı öyle
Het erkek farkli işte
Aynen
Benim maaşım bize yeterde artar gerek yok ama kendi bilir
Eşim zorla bıraktırdı
Peki sen memnun musun o önemli
Çalıştıgım zaman eve yemeğe kendine ilgi gösteremiyordum hazır yemek falan yiyorduk evi hizmetli temizliyordu falan bırakınca ben yapmaya başladım ama çalıştıgım zaman daha iyiydi ev işlerinden daha basit
Yanlış anlama ama soruyı daha net cevaplamak için diyorum. Cinsellik yaşadın mo
Hayir sadece yüzeysel
Her şey pahalı diye olabilir
Ya ilgisinden vs problem yok her şey aynı devam ediyor hatta ailemle tanışmak ister misin dediğimde de sıcak bakıyor ama çalışma konusunda sana bıraktım diyor
Ne güzel işte saygılı
He yani altında sebep aramama gerek yok değil mi kafamda çok kuruyorum ya lütfen kadın olarak yardımcı ol en bu konuda anlayacakta sen duruyorsun
Tabii olurum. Aynen arama sebep sonuçta kötü bir şey demedi. Ve inan çok düşünmek insanı yorar akışına bırak hani sen önceden istemişsin sonuçta ondan yani söyledi. Sen de ilerde karar veririz ilişkimiz için daha iyi bir hayat için elimizden ne geliyorsa yaparız de
Allahta senin bir sıkıntını gidersin inşallah. Kafamı çok kurcalıyordu kadın olarak görüşün önemliydi sağolasin
Ama iste beynim ister istemez neden birden öyle oldu diye sorguluyor cevap alamadıkca
He bu arada yüzeysel birliktelik sadece bir kez yaşadık onda ben ilerisini istedim ama yapmadı asla ilerde ben ölsem bu sama sorun olur falan tadında bırak evliliği bekle dedi
Harika. Emin ol kötü bir şey değil sadece saygı duymuş sana
Allah tüm kızlarımızı ve bizi iyi insanlarla karsilastirsin bu durumlar kadınları çok etkiliyor
Ya zaten iletişim konusunda 4 yıldır böyledir sevdiğini belli eder ama sözlere döken açıklama yapan bir erkek olmadı hiç
Ĥer erkekte farklı zaten ondan bende daha da kuruntu yaptım
Tabii. Aynen öyle hiç sıkma canını
İnan her şey güzel olacak
Hayırlı şeyler dile
Allah razı olsun sama ve ailene de mutluluk versin inşallah
Amin herkese inşallah. Sende ne sormak istersen söyle
Kurda kuzu emanet edilmez, hayır
Ev ekonomsini tek başına kaldıramyacağı için destek arıyor, senin isteklerini öne sürerek belli etmeden çalışmanı istiyor
Hayir maddi durumu çok iyi geriye ne kalıyor o halde?
Yani benim çalışmam onun nezdinde sinek konması kadar etkisiz
Ayrılık için yenş bahaneler üretmek
Ya ilgisinden vs problem yok her şey aynı devam ediyor hatta ailemle tanışmak ister misin dediğimde de sıcak bakıyor ama çalışma konusunda sana bıraktım diyor
Erkeklerden rahatsızım diyor ama git çalış diyor, zıt fikirler
evet
Hayır çünkü Ailem o şekilde eğitti
E bir zahmet 😀
İsterim tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bence her kadının kendi ayakları üzerinde durması ve hayallerinin peşinden koşması çok değerli! 💖 Eşinin çalışması, hem onun kişisel gelişimi için müthiş bir fırsat, hem de ilişkinize taptaze bir enerji katar bence. Düşünsene, birlikte ortak hedefler belirlemek, birbirini desteklemek... Harika bir his! 👯♀️ Finansal özgürlük de cabası tabii. Senin bu konuda düşüncelerin ne, çok merak ettim! 🤔