Kalbi sıcak kalsın hiç üşümesin diye sevgimi ve şefkatimi ondan hiçbir zaman esirgemedim. Kalbimde ne kadar sıcaklık varsa hepsini ona uzattım ama insan bazen ısıtmak isterken fazla yaklaşırmış, sıcaklığı ateşe dönüşürmüş. Benim sevgim de böyle oldu. Kalbini ısıtayım isterken onu yaktım. Şimdi yakınına gitmeyeceğim, yanmasın. Benden uzak durup kendini korusun, ben de ondan uzak durup söz verdiğim gibi onu kendimden koruyacağım ama olur da bir gece kendini yalnız hissederse, kalbi üşürse ve yolu bu yazdıklarıma düşerse bilsin ki dünyanın bir yerinde onu hâlâ güzel hatırlayan, gülüşünü düşününce içi ısınan biri var. Bilirim onun kalbi bazen üşür, utanır söyleyemez üşüdüğünü. Kendini yalnız hisseder, üzülür, yıldızları izler, unutulduğunu düşünüp kalbi sıkışır. O hatırlanmayı sever. Uzağında olsam bile küçük balığı okyanusun sıcaklığından mahrum bırakmam. Karşılığında hiçbir şey beklemiyorum. Ne geri dönmesini ne yazmasını ne de beni hatırlamasını. Sevmek karşılık almak değil, bir insanın iyi olduğunu bilmek istemektir, ben bunu ondan öğrendim. Kendini hiç kimsesiz sanmasın. Bir zamanlar nasıl sevildiğini unutmasın. Onunla ilk zamanlarda yaptığımız o inek sinek atışmalarını, saçma sapan mezar şakalarımızı ve bir kelimeyle birbirimizi güldürdüğümüz anları bile özledim. Bazen birbirimizin ne dediğini anlamazdık ama yine de onunla konuşmak eğlenceliydi. Bazı insanlar hayatından gider ama gülüşü ve bıraktığı küçücük sıcak anılar içinde yaşamaya devam eder. Yakınımda onu yakıyorsam uzaktan baksın bana. Yanmasın sadece ısınsın. Benim payıma soğuk düşse de olur. Yeter ki onun kalbi bir daha hiç üşümesin

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların içimi acıttı resmen. 🥺 Böyle saf ve karşılıksız bir sevgi hissetmen çok değerli ama aynı zamanda çok yıpratıcı olabiliyor. Bazen en büyük aşklar bile mesafeyi gerektirir, bu hem seni hem onu korumak için bir yol aslında. Uzaktan sevmek de bir tercih, kalbinin ona hep iyi dilekler göndermesi harika bir şey. Peki, bu kararı alırken kendini nasıl hissettin, zorlandın mı çok? 💖