Yanacağını bile bile ateşe yürümek gibidir karşılıksız sevmek?

Ben 18 yaşındayım, yurt dışında yaşıyorum. Yaklaşık 5 ay önce tatil için antalyaya gittim ve bir otelde kaldım (ailemle) neyse yurt dışında dişçiler biraz pahalı olduğu için antalyada tedavi olmaya karar verdik ve dişçi ararken bitane bulduk, neyse içeri girdik önce röntgen çektiler ilk randevuyu verdiler. Ertesi gün randevuya gittik ve doktorumuzla tanıştık. Doktorun bir asistanı vardı... ilk görüşte kalbinden vuruldum. Okadar tatlı birşeydiki gülüşü hala aklımda. Benim yaklaşık 5 randevum vardi. Anneminde 8, ben ikinci randevumda kıza okadar bağlanmıştımki artık. Çok hoşuma gidiyordu. Neyse benim randevular bitti sıra anneme geldi. Antalyadayım 5 yıldızlı otel dururken annemin randevularınada gittim. Sırf onu görüyüm diye. Benden büyük olduğunu anlamıştım zaten. Ama hiç onun yanlış kişi olduğunu düşünmedim. Bu arada yaşı 26. Her randevu 2 saat sürüyor. Odadan hiç çıkmadan onu izledim. Her saniye aklımdaydı. Gecelerim onu düşünerek geçti. Son haftada annemle yürüyorduk dışarda. Dediki oğlum tülay (o kız) evleniyormuş... içime öyle bir ağrı girdiki cevap veremedim anneme. Bu 1 hafta böyle gitti sonra bizim tatilin sön günü ve son randevu olduğu için. Annem doktorla falan baya samimi olmuştu. Annem dediki oğlum. Tülay ablan evleniyormuş ona bir hediye al. Ona EVLİLİK hediyesini kendi ellerimle verdim bana 2 defa sarıldı. Ben felç tabi kıkım çıkmadı. Bayılmak üzereydim. Ona okadar çok bağlanmıştımki artık unutmak mümkün değildi. Hollandaya geri döneli 5 ay oldu. Gece gündüz hala aklımda. Fotorafına bakaral nargile ile kafa buluyorum. Bana şimdi yorumlarda saçmalama diyen olacak. Fakat bunu ancak yaşayan bilir... yorumlarınızı ve tavsiyenizi bekliyorum..
Yanacağını bile bile ateşe yürümek gibidir karşılıksız sevmek?