Toksik bittikten sonra eximi hata olarak gören kızı nasıl unuturum, bu acıyla nasıl başa çıkarım?

Kız arkadaşımla 8 aydır birlikteydik, toxic ilişkiydi hep ayrıl barış yapıyorduk. 1.5 aydır ayrıyız ve bitti artık diyor, ulaşmaya çalıştım ama yalvarma, küçük düşüyorsun, iş işten geçti, düzelsen de faydası yok artık dedi. Ben yazmıyorum artık, aramıyorum, özlüyorum hala, unutamadım, ölmüyorum ama çok özlüyorum, keşke böyle olmasaydı diye. Onu çok kırdım ve dönüşü yok artık, dönmeyeceğini kabullendim ama o acı hissi içimde buruk bir şekilde var. Spora başlayacağım orada illa denk geleceğiz ama selam vermeyeceğim, kararına saygı duyduğumdan dolayı. Stalklıyorum fakeden, benle alakalı hiç bir şey yok, repost atmıyor, yoluna bakmış. Bana da hayatına bak dedi zaten ama unutamıyorum. Beni ex olarak değil, hata olarak gördüğünü söyledi. Ne yapmam lazım, yazmıyorum, ulaşmıyorum, akıl verebilecek var mı?
Toksik bittikten sonra eximi hata olarak gören kızı nasıl unuturum, bu acıyla nasıl başa çıkarım?