Toksik ilişki yaşadığım kızı nasıl unuturum?

Yaklaşık 2 yıldır internetten tanıştığım bi kızla konuşuyordum. Birbirimizi çok seviyorduk. Saatlerce telefonda konuştuğumuz oldu. Uzun uzun mesajlaştık. Birbirimize çok değer veriyoruz. O beni çok seviyor ben de onu. Ama bir kere bile yüz yüze görüşmedik. Kendisiyle daha önce hiç görüntülü konuşmadım sadece sesini duydum ve fotoğraflarını gördüm. O da beni gördü.

Maalesef toksik bir ilişkimiz vardı. İyiyken birbirimize çok iyi davranıyorduk ama asla sorun çözemiyoruz. Kavga ettiğimizde barışmak için kıskandırma, manipülasyon, trip atma gibi mevzuların hepsi yapılıyor. Bu yüzden en iyi ihtimalle 2 haftada bir sürekli sonu ayrıldık bitti gibi laflarla biten kavgalar oluyordu. Bunu bir nebze düzeltmiştik her şey daha düzgündü ki başka bi şey oldu.

Bu kız bana kısa zaman önce bana attığı fotoların fake olduğunu itiraf etti. Eğer gerçek yüzünü görürsem onu beğenmeyeceğimi düşünmüş ve sırf bu yüzden bana sahte fotoğraflar atıyormuş (Gerçek yüzünü de gördüm). Ben bu duruma sinirlenmedim küsmedim beni kandırmış ama olsun dedim. Bi kaç gün ayrılmış gibiydik sonra yeniden toparladık ama sevgiliyiz demiyorduk arafta gibiydik. Yine birbirimizi çok sevdiğimizi söylüyorduk aşkımlı maşkımlı konuşuyorduk ama bi soğukluk vardı. Ayrıca çözülmemiş halı altına süpürülmüş benim hatalı olduğum bazı konulara birden yeniden sinirlenip ağır küfürler ediyordu. Bitti vs diyordu ben de beni asla affetmeyeceğini düşünüp bu durumu kabullendim. Aklım ve mantığım ayrılmamız gerektiğini söylemeye başlamıştı. Zaten artık o benim gözümde eski kız değildi. Hala seviyordum ama eskisi gibi değil.

Geçen gün ilişkimizin genelini konuşmak istedim. Toksik olduğumuzu ikimiz de biliyorduk. Bunu düzeltmek için gönüllü bir şekilde konuşalım dedim. O başta istemedi ertelemek istedi sonu ayrılıkla biter diye korkuyordu. Bir şekilde tamam dedi ama şimdi anlıyorum ki zorlayarak olacak bir şey değil. O fazla gönüllü değildi. Birbirimizi neden sevdiğimizi iyi hislerimizi falan konuştuk. Kötü hislerimizi konuştuk neden öyle hissettiğimizi anlamaya çalıştık. İyi gidiyor gibiydik. Sonra ben ona gerçek yüzünü gördüğümden beri ona karşı eskisi kadar yoğun hissetmediğimi, eskisi kadar ciddi düşünemediğimi itiraf ettim. Bunu duyunca ipler koptu. Muhtemelen üzüldü ve sinirlendi. Fakat hiç konuşmadı anladım boş ver devam etmeyelim bitti gibi şeyler diyip gitmek istedi. Ben de fazla ısrar etmedim. Sonra pişman oldu yüzleşmekten kaçtığı için fakat ben sorunları çözebileceğimize inanmadığım için devam etmek istemedim. O hatalı olduğunu devam etmemiz gerektiğini söylese de zaten bu yaptığı ilişkideki esas sorunlardan biriydi ve yine yapmıştı. Ben hayatıma bakmak istedim. Kendisi engellememi rica etti engelledim.

Ayrılmamı istemedi. Beni çok seviyor biliyorum çok da değer veriyorum kendisine o da bana değer veriyor. Birbirimize saygılıyız ama toksikiz. Ayrılmak benim kararımdı ama kendisini çok özlüyorum. Nasıl unutabilirim?

Toksik ilişki yaşadığım kızı nasıl unuturum?