Delirecem kızda soğuk davrandikca soğuyor ağlıyorum bitiyorum daha fazla üstüne gelmek istemiyorum bugün ona yazdım bugün kahve icelim konuşmam lazım diye soracam neden soğuk davranıyor diye bilmiyorum delirecem unutmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya bi kız soğuk davranıyorsa sevmiyordur artık sevgisi azalmıştır, aldatıyordur, sıkılmistir, geçici olarak görüyordur ya da ilişkiniz de artık değer görmüyorsa uzaklaşıyordur soğuk yapıyordur veya bir şeye kırılmıştır bunlar olabilir yani
En iyisi konuşmak mi
Yani eger tekrar eskisi gibi olmak istiyorsan ilk sor ya da baktin ortada bi sorun yok bırak gitsin yani
Konuşmamız lazım dedim ney konusmamiz lazım dedi buradan olmaz bir yerde oturalım hem kahve içmiş oluruz hem konuşmuş oluruz bugün bulasalim lütfen yazdim
E ne dedi
Daha bakmadı
Sence ne der
Sevgilisniz dimi şu an
Arkadaş
Ha arkadaşça bilemem ozmn sana karşı hisleri olduğunu biliyor musun yani var mı yoksa ya da varsa sıkılmış olabilir
Neyden kaynaklanıyor olabilir çünkü yardım ettim hediyeler aldım
İnsanlar nankördür yani bazı şeyler fazla gelir ona da fazla gelmişsindir
Mesajı dün 16 da attım buluşma mesajını daha bakmamıştı 9 da konuşmamız lazım dedim sonrasını anlattım sana soğuk davranıyor
Neyse de kendini geri çek bir şey yazma artık buluşmak istemese de sen bilirsin de bir şey yazma sonra o yazana kadar
Sen olsaydın ne yazardin bana ne derdin
Kötü bişey demedim dimi anlaminda
Daha yazmadı ne diyim
Kaç saat oldu cevap vermemesi
Ve şu an napiyordur okulda mı evdemjdir falan
İşte çalışıyor ama normalde cevap vermesi lazimdi
Kaç saat oldu şimdi yazmamasi
4 saat olacak
Yani 4 saatte zor bir işte çalışmıyorsa alırsın yani yine eline böyle cevap vermemesi uzun sürerse dediğim gibi yani buluşmakta istemiyor demekki onun başka nedeni varımdır bilemem ama genel olarak bu yani sen kabul ederse çıkın konuşun etmezse sen bilirsin de geri bir şey yazma ya da çok içinde kalacaksa mesajda yaz soğuk gibisin sanki diye sen o cevap verdiğinde söylersin
Birine istemediği bir şey için ısrar edersen veya ettiğini belli edersen bu kaçar yani biraz uzaklaşmak lazım ki o yakinlassin desin neden yazmıyor konusmuyor artık diye
Şu an ne yapayım
10 uzak kaldım zaten yine ayni
Şu an yazdın artık yani geri çekmekte olmaz o görmüştür mesajını sen bekle cevap vermesini ne diyecek diye
10 gün uzak kaldım zaten yine ayni
Yani 10 gün hiç konuşmadan görmeden diyorum iletişiminiz yokken oylemiydi
Evet
Biraz bekleyimmi
Evet cevap vermesini bekle
Biliyor musun annemin babamın vefatı bu kadar acitmadi
Ya öyle belirsizlik zordur bir şey mi yaptım bilmeden neden bi anda böyle davranmaya başladı falan bir sürü şey kafanı kurcalar Yani bundan kaçmak içinde onu her yerden silip kendi hayatına bakican
Onun acı çekmesini istiyorum ya
Ne düşünüyorsun
Yazmadı daha yazmassa ne yapayım
Ya o yazdığını görmüştür ondan geri çekmek olmaz bırak cevap versin ya da vermesin sen bekleme yazarsa görürsün ztn
Ve eğer yazdığında hemen cevapta verme
Hatta yazdığı şeye göre görüldü bile atabilirsin
Birinden mesaj beklemek düşündürür yani o ne yazicak acaba diye ondn ne yazdığına bile görüldü atabilirsin
Görüldü atsam bu sefer kendimi suçlu hisedecem yazarsam üstüne gitmiş olacam ya sen kızsın ben onla konuşmak istiyorum mutlaka oturup iyice anlamak istiyorum benim düşüncem böyle acı çekiyorum sen bana neler demek istersen ne tavsiye verebilirsin sonuçta sende bir kızsın aynı cinsiyetsiniz erkekler size nasıl davranır kendine gelir kiz
Ha e yani bi erkeğe gereğinden fazla cevap vermiyor umursamiyrosam hoşlanmıyorumdur sıkılmısimdir yani o da öyle büyük ihtimal ama bende diyorum ki birinin üstüne ne kadar düşersen o dhaa da geriye gider bende kendini ağır almanı söylüyorum yani biri sana çok değer verip bunu gösteriyorsa konuşmalarında hayatında falan bi an da geri çekince bunların tersini yapınca sende bi anda ne 8ldu diyorsun düşünüyrosyn yani kendini geri çekmen seni düşünmesini sağlar diyorum ama başta dediğim gibi içinden nasıl geliyorsa öyle diye ben sadece kendim yaşadığım için ve gördüğüm için tavsiye veriyorum buluşmak istemiyorsa kız yazarsın bi zaman sonra bi sorun mi var soğuk davranıyorsun diye içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Dediklerin çok mantıklı bence aynen katılıyorum ama ben 2 yıldır hep çabaladım şimdi geri cekilsem ise yararmiki para verdim yardım ettim faturani ödedim hediyeler aldım çabaladim yani şimdi bak yaptığına ben şimdi geri cekilsem yazmiyorki aramıyor 10 gün ara verdim hiç yazmadı aramadı şimdi geri cekilsem ne olacakki
Ben anlamadim siz sevgilimisiniz arkadaş mı
Arkadaş diyo
2 yıldır hediyeler alıyorsun bi şeyler yapıyorsun seni sevdiğini ya da senin onun sevdiğini anlaamadi mi yani hiç mi birinizin sevgilisi olmadı qranizdaki ilişki nasıl
Ya o açık veriyordu ama arkadaşlığa vuruyor öyle diyim
Daha yazmadi
Yazdı mı kız
Yazdı bu aralar müsait değilim dedi
Sen ne dedin
Daha cevap vermedim canın sağolsun diyecektim tamam canın sağolsun diye ama bişey yazmadım daha
Ne zaman cevap verdi ki
Dün akşam 11 de filan
Oha yani bence senin bunun mesajına hiç görüldü bile atmaman yani ama sen bilirsin yinede
Nasıl yani sen mesajından ne anladın ki bana normal geldide belki gerçekten müsait değildir filan sana nasıl geldi
Yani resmen 1 gün boyunca mesajına cevap vermemiş hiç mi eline almadı telefonunu o yazdığı 10 saniye bile değil bekletmesi ayıp ve meşgul görünmek istemiştir bundan sonrada davranışları böyle devam ediyorsa dediklerim olabilir yani arkadaşmisisniz da soğuk davranışlarından önce nasıldı falan bilemem artık aranızdaki ilişki nasıldı neyse ben anlattıklarına göre söylüyorum gerisini sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Haklısın ben geri cekileyim dimi
Bence öyle ben olsam bende öyle yapardım ama sen biliyorsun yinede
Ama aklıma geliyor kalbim acıyor
Instagram hesabın var mı
Evet
Verebilir misin ordan konuşalım istersen
Pervin ismim sen ver atarım istek
Celalbayrak34_
Bekliyorum yazarsın Instagram dan
Tamam
Bakabilir misin
Bişey diyecem