Çok uzun bir ilişkim var hiç bir zaman başka bir kadın olmadı ufak ayrılıklarımızda bile hep dönmek istedi. Evliliği hep ben erteledim biraz korkum vardı bu sene evlilik için konuştuk ancak süreçte ben isteksizdim doğuda köyde 2 sene yaşayacaktık, ben görüşünce sürekli korktuğumu işimi bırakıp 2 sene köyde ne yapacağımı bilemediğimi söyledim bu korkuyla da nişanı ertelemek istedim. Haklı olarak ayrıldı buraya kadar sıkıntı yok. Ayrılır ayrılmaz özür dileyip düzeltmek istedim ertelemeyi kabul etmiyorsa hemen nişanı yapalım nikah tarihini de alalım dedim. Sana güvenemem dedi sonra çalıştığı şehire gidip beni engelledi. 2 ay peşimden koştum asla dönmedi acı çekmiş ama geçmiş bana yoluna bak dedi 2 ayın sonunda başkası var mı dediğimde beğendiğim hoşlandığım biri var dedi ve orada çalıştığı yerde bu yeni mi beni mi aldattın evet yeni sen varken kimse yoktu sen beni başkalarının eline ittin dedi. Bana karşı hissi bitmiş sevgisi aşkı bitmiş. Sebebi de yaptıklarımmış. 9 yıllık ilişki aşkından olurken hadi ayrıldın ne ara unuttun ne ara başka birinden hoşlandın bana o kişiye karşı duygum yok mantığımla hareket edicem dedi ama zaten duygu zamanla oluşur ancak bana bu hız çok garip geliyor. Yüz yüze görüşemediğimiz için 10 gün sonra gelince görüşürüz sizce bu hız normal mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence karşı taraf size güzel bir şah mat çekmiş.
Şimdiye kadar korkularınız yüzünden düşünmediğiniz ne varsa, bugün hepsini oturup düşünmeye başlamışsınız. Karşı taraf bir tebriği hak ediyor bence! 9 yıldır söylemeye çalıştıklarına türlü korku ve bahaneler üretmenizin karşılığını şimdi siz üretiyorsunuz!
"Ne ara başkasını beğendi?"
"Ne ara beni unuttu?"
"9 yıllık ilişki bu kadar çabuk biter mi?"
İşte karşı tarafın vermek istediği mesaj tam da bu bence!
Yıllardır size anlatarak değiştiremediği şeyi, bu kez davranış startejsi ile göstermiş.
"Bak, benim de bir değerim var. Sürekli bekleyen taraf hep ben olamam." demiş bence. Haklımı? Haklı olduğunu siz zaten yazmışınız yaznıda.
"Ve bence" 9 yıldır belkide ilk defa Ciddi cidi Siz şimdi şu an ilk defa onun değerini sorgulamaya başlamışsınız.
Bana göre burada asıl mesele yeni biri değil. Asıl mesele yıllardır ertelenen ciddiyet değer ve evlilik.
Bir söz vardır; "Fazla naz âşık usandırır." İnsan sevdiği için bekler ama beklemenin de bir sonu vardır... Anlatmaya çalışmış size zannederim siz bunu şu an çok iyi anlamışsınız
Bence O kişi gerçekten birinden hoşlanmış olmaya bilir, ve bunu sadece size çok uzatursan artık geri dönmeyeceğini anlatmak için söylemiş de olabilir. Bunu dışarıdan kimse bilemez... Ama 9 yıldır beraber olduğunuz kişi hakkında az çok sizin bunu tanımış ve bilmiş olmanız gerekiyor bakın burası çok önemli şayet yazdıklarıno-ızda ki gibi ondan şüphe eden birisi yani tanımıyormuş gibi düşünüyorsanız da bir düşünü
Ama Siz bugün " Biz Ne ara bu noktaya geldik?" diye soruyorsunuz.
O ise muhtemelen bu soruyu aylar, belki de yıllardır kendi kendine soruyordu. Bu işin sonu nereye kadar?
09 Yorumla
Soran2 güHaklı zaten ama ben evlılıkten kacmadım o öğretmen doguda koyde yasamak 2 sene benı korkuttu son zamanlarsa aılesel cok sorunlar yasadım 1 sene agır depresyon gecırdım o haklı bıktı ve yogun hayal kırıklıgı yasadı baskası kısmı ıse begendıgım hoslandıgım var dedı ama duygum yok dedı bence yalan değil. Yalan soyleyen bırı degıl ama asık oldugu ıcın degılde evlenmek ıcın uygun gördü belkı de. Mutlj olacagını baskasıyla dusundu bana artık zarar verıyosun sen dedı hıslerı sence bıtmıs mıdır ben nedense bundan cokta emın olamıyorum yuz yuze gorusmeye gelıcek 10 gun sonra sence duzeştebılır mıyım
- 2 gü
Ben karşı tarafla dertleşmiş olsaydım ve bana gelip durumu anlatsaydı, ona şunu söylerdim...
"Anlatmaya çalışma... Bırak o oturup düşünsün, görsün, anlasın."
Bence yapılan davranış tam da buydu.
Benim kanaatimce bu, stratejik bir harekâttı ve muhtemelen de istenilen sonuç elde edildi.
Sizin şu an sorduğunuz sorular bile bunu gösteriyor.
Bence bundan sonra yapmanız gereken, böyle bir düşünce yapısına sahip bir insana cesur olmak; doğruları olduğu gibi, dürüstçe ve net bir şekilde anlatmaktır.
Yok eğer burada bize yazdığınız gibi gidip ona;
"Ne ara birini buldun?"
"Ne ara beni unuttun?"
"9 yıllık ilişki bu kadar çabuk biter mi?"
gibi sorular sorarsanız, büyük ihtimalle çok sert bir tepki alırsınız.
Çünkü o kişinin çıkaracağı sonuç şu olacaktır...
"Demek ki sen beni bunca yıl geçmesine rağmen hâlâ tanıyamamışsın." Sonuş olarak size söylediklerine Ben Doğruluğuna inanmadım
Soran2 güİnanmadıgınız kısım hıslerının bıtmesı kısmı mı? Sıze sunu da sormak ıstıyorum 24 martta ayrılık mesajı atıp calıstığı şehire gitti 2 ay ben konussam da o ıstemedı. Buraya gelınce gorusmemız ımkansız dedı Mayıs ayında bayramda 27 28 Mayıs mıydo neydı sana ıhtıyacım var gel dedım engelledı ardından farklı bır yerden ulasımca ne ıstıyosun benden dedı. Goruselım dedım o da gorusmek daha da zorlastırıyor benın ıcın ve sana guvenmıyorum dedı sonrasında barısmak ıcın cagırmadıgımı spyledım bılmıuorum dedı ama sonra aksam geldı o gece kalmayacaktı aslında. Gozlerı parlıyodu heyecanlıydı sevıstık hem de defalarca hoc sogumus sevmeyen bır adam gıbı degıldı benı cok ozledıgını hıssettım. Vlog ızledık onun sehrıyle alakalı benı ozledın mı dedı amelıyatıma canın acıdı mı dıye sordu. Kalmayabılırdı ama kaldı uyuduk uykulı uyanıp bana sarıldı optu sabah sarılarak fılm ızledık yolda araba surerken elı elıme degınce bana baktı asık gıbıydı ama sonra ben mesaj atınca bız barısmadkk dedı sana artık asık degılım hıssım bıtmıs dedı ama ınan hıc hıssedemedım bunu hıssı bıtse anlardım dıye dusunuyorum gorusmeye gerek yok artık dedi sence benden uzak durmak ıcın mı yapıyor en son telefon gorusmesındede sen artık bana zarar verıyosun dedi hıssı bıten bır adam nasıl oyle dokunur dedım ask baska cınsel cekım baska dedı tamam cınsel cekım baska uykulu halınle bana sarılıp opme ıstegı sefkat hıssı nerden gelıyor o zaman dusuncen ne
- 2 gü
Bence sizden gerçek ve net bir itiraf bekliyor olabilir.
Sizi eleştirmek ya da değiştirmeye çalışmıyor da olabilir. Belki de vermek istediği mesaj şudur?
"Ben senin şu yönlerini sevmiyorum. Bu şekilde bir gelecek kurabileceğimize inanmıyorum. 'Benim senden değişmeni istemiyorum bunu sana diyemem. Ama benimle bir gelecek düşünüyorsan, değişip değişmeyeceğine sen karar vereceksin.
Soran2 güYani bunu dusunse o kadar cabama ve pısmanlıgıma yanıt verırdı yuz yuze gorusmede bır degısme olur mu
- 2 gü
Ben bu konuda bir kadın parmağı Düşüncesi olmadığını düşün müyorum ama Bu size söylenildiği ya da sizin düşündüğünüz tarzda yeni bir sevgili bulma konusu değil gibime geliyor. Bana daha çok Bir durumun paylaşılmasına karşılık Bir akıl verme, değer biçme yönündeki konuşmlardan senaryo oluşturmuş gibime geldi
Soran2 güBılmıyorum oyle olsa yoluna bak benı bekleme mutlu olmanı ıstıyorum demezdı yanı baskasıyla olma ıhtımalım korkuturdu
- 2 gü
Tamam, şöyle yapın...
Bir empati kurmaya çalışın.
Kendinizi onun yerine koyun. Bu kez karşı taraf siz olun; size söylenen bütün sözleri siz söylemiş olun.
Böyle bir durumda karşı taraftan ne beklerdiniz?
"Şayet gerçekten beni hayatında istiyorsa, görelim bakalım bu ilişkiyi kurtarmak için ne yapacak. Mücadele edecek mi, yoksa ilk zorlukta vaz mı geçecek?"
diye düşünür müydünüz?
Hatta şunu da düşünün...
Evlenmiş olsaydınız ve böyle bir sorun yaşansaydı, hemen pes mi ederdi, yoksa ilişkiyi kurtarmak için elinden geleni mi yapardı?
Yoksa gerçekten;
"Ben senden vazgeçtim, sen de beni unut."mu derdiniz?
Bence önce bu soruların cevabını kendinize verin. Çünkü bazen karşımızdakinin ne düşündüğünü anlamanın en iyi yolu, onun yerine kendimizi koymaktır.
Soran2 güBen bıtırdoysem caba sarfederse donerdım ama doncek gıbı durmuyor elımden gelenı yapıcam
2 güMerhaba, o yıllık ciddi ilişkiden sonra evet hemen birini bulmak pek mantıklı gibi gelmiyor, ancak geçen 9 yilda aşırı yıpranmış karşıdaki
031 Yorumla
Soran2 güO aşırı yıprandı ever cok farkındayım bunu duzelrmek ıstedım ama benden kactı yanı gorusme sansımız bıle ıkı ayın sonunda bır kac saat sadece gorustugumuzde hala benı sevıyor gıbıydı hıssettım ama donunce hıssonın bıttıgını soyledı. 2 ayda unutup baskasını begenmesı normal mı yoksa bana dedıgı olmadıgını anladım artık senınle olmayacak dedı dusuncesı bu ve o duygusal boslukla baskasına mı ılgı vermeye basladı. 10 gun sonra gorusucez ben yuz yuze konusamadıgımız ıcın helallesmek ıstedım tamam dedı ondan ozur dıleyıp telafı etmek ıstıcem sence duyguları gelır mı duzeltme sansım olur mu
- 2 gü
Hayır, sana geri dönmeyecektir. Özür dilemenin hiçbir faydası olmayacaktır. Çünkü aen en ciddi anlarda korkularından dolayı kaçmayı seçmişsin sürekli erteleyerek, oda haliyle korkularını benimseyip ona korkuların kadar değer veremediğini düşünmeye başlayıp senden uzaklaşmayı seçmiş. Ve böyle de devam edecek
Soran2 güBen troıd kansero teshısı aldım agır bır kanser degıl cogu zaman sadece amelıyatla gecen bır sey o da bunu bılıyor uzgun oldugumu da bılıyor evet ayrılık sonrası yaklasık 10 kılo da verdım tum bunlarla beraber samımı ozrumu dılesem duzeltme en azından deneme sansımız olmaz mı hısso gercekten tamamen bıtmjs mıdır
- 2 gü
Hastalığın için üzüldüm, geçmiş olsun, umarım yakın zamanda tam iyilik haline kavuşursun. Ancak, hastalığın ve senin üzülmeni gördüğü için sana dönmesi çok çok yanlış bir karar olur. Mutsuz bir birlikteliğe açılır bu kapı. Yani umarım o bu hatayı yapmaz
Soran2 güUzuldugu ıcın donsun demıyorum gercekten pısman oldugumu gormesı ve duzeltme ıstegımı anlar mı cunku ben duzeltmek ıstıyorum hıslerı gercekten bıtmıs mıdır 2 ayda yoksa yogun hayal kırıklıgından bır savunma mekanızması mı bu? Yuz yuze gorunce yakınlık kurulunca konusulunva goz goze bır seyler degısır mı 2 aydır benı gormuyor
- 2 gü
Hisleri tamamen bitmiş denemez, ki 9 yıllık ilişkinin hisleri ömür boyu tamamen bitmez. Ama sana karşı güvenini kaybetmiş. Bunu kaybettikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmaz. Tanımıyorum ikinizide, ilişkinizin detaylarını da bilmiyorum, ama yüzyüze gelseniz de bir şey değişmez
Soran2 güGuvenını kaybettı evet hıs konusunda hıssım bıttı askım sevgım bıttı dedı ama buna ınanasım gelmıyo acıkcası guvenını tamır ederım yeterkı bana zaman ve sans versın yuz yuze gorusmeye gelmesı bır ıhtımal dogurur mu
- 2 gü
Bak, sevgiyi tamir edebilirsin, aşkı tamir edebilirsin, ama güveni tamir edemezsin,
Soran2 güEderim benı tanımıyosun yeter kı fırsat versın ılmek ılmek ıslerım onu da ıyılestırırım ama hıssı bıtmısse kı bu gercek mıdır nasıl dondururum bılmıyorım bırde begemdıhım var dedı ama duygum yokta dedı kafam cok karısık
- 2 gü
O zaman 10 gün sonrasını yaşamadan hiçbir şeyi bilemeyiz
Soran2 güBana gelıcem demıstı vazgecmez son dakıka dimi
- 2 gü
Onu tanımıyorum ki, 9 yıldır ilişkisi olan kişi olarak en iyi sen tanırsın
Soran2 gü2 ay once sadece gorusmustuk o gun hıc ılıskı konusmadık yemek yedık sonrasında bırlıkte olduk benı cok ozlemıstı bunu hıssedıyodum gece uyurken uyanıp bana sarıldı öptü bir şey hıssetmeyen bırı gıbı degıldı hıssım bıtmıs vs dedı mesaj atıp omdan sonra gıttı ama asla bıtmıs gıbı degıldı soguyan bıtıren bır ınsan evet sevısebılıt kı bence o da muallak gercekten tıksınen soguyan oyle dokunamaz ama uyanıp sarılmazda benı ozledın mı demez de bılmuyorum sankı benden kacıyor gibi
- 2 gü
Ayrılık sonrası ilişkiye girip bunları yaşadıysaniz, ya onun kafası gerçekten çok karışık, ya da o anın istediğiyle birbirinize yaklaştıniz, detaylı konuşmak ister misin
Soran2 güSoyle oldu o olaydı ayrıldık bız Mart 24 te o sehre gıttı 2 ay konusmadı gorusmemız ımkansız dedı ben bayramda buraya gelınce cagırdım o da olmaz dedı sonra barısmak ıstemeyeceksen gelıcem dedı cunku bılıyordu bence ısrar etsem dayanamahacaktı bende o gece konuyu acmak ıstemedım geldım cok yakındık bana hala laflar soktu amelıyat olmustu canın acıdı mı dedı onun sehrının vlogunu acınca benı hatırladın mı ozledın mı dedı bana kahvaltı hazırlıcak mısın dedı ve o gece orada kalmak zorunda degıldı sevısmek ıcın kalsa zsten beraber olmustuk ama kal dedım ve kaldı sabah sarıldı optu ben sevmeyen soguyan adam gormedım karsımda ınsan anlar ya opusunden bakısından ama benı bırskır bırakmaz ben yazınca sana artık asık degılım hıssım plur sandım ama bıtmıs gorusmeye gerek yok artık dedı ben buna ınanamadım bır kac gun sonra goruntulı aradım orada da cok cok mutluydu benı gorunce gozkrrı parladı yuzume soyle hıssın olmadıgını dedım soylemedı. Yuz yuze konusmada bır seylerı degıstırebılır mıyım
- 2 gü
Bak, bahsettiklerin senin kabullenmek istememene bağlı olabilir, onu çalıştığı yerde ya da yaşadığı yerde seninle olamayacağına ikna eden düşündüren davranışların olabilir, evet yanındayken seni arzulayabilir, farklı davranabilir, ama yanına gelirken bile şartla gelmiş, evet görüşelim ama barışmak istemezsen demiş, yani lütfen beni yanlış anlama, ama bu ilişki duygusal anlamda onda bitmiş
Soran2 güBana telefonda bana zarar verıyosun artık sen dedi. Barısma talebınde olursam zorlarsam belkı yuz yuze zayıf dusup kabul edecegını de sanmıs olabılır mı? Cunku yuz yuze eskısı gıbı sevmese hıssederım gıbı geldı bana bana orada sadece bak eskısı gıbı degılız cok kırıldık vs dedı ama sabah uyanıp bana sarılıp uyudu hıssetmeyen adam nasıl bunu yapabılır kı. Yanılıyor muyum bılmıyorum ama benımle olmayacagını dusunen beynınde bır yer var dusunce var. O da duygularını resetlıyor ve sogudugu ıcın mantıgı daha baskın gelıyo yuz yuze gorusmede bu sefer oturup konusuvam bır degısım olur mu
- 2 gü
Resetleyen, olmayacagina inandiran yer, senin evlilik konusunu ertelemen, hele hele 9 yıldan sonra bunu yapman
Soran2 güBunu bılıyorum zaten yuz yuze gorusmede cıddı konusmada degısebılır mı
- 2 gü
Güven sorunu düzelmez, ismini de bilmiyorum ki hitap edeyim sana☺️
Soran2 güZeynep ismim hayır ılıskıye gerı baslatabılır mıyım onu soruyorum aslında
- 2 gü
Bu ilişki yeniden başlamaz zeynep, yanındayken belki farklı ama seninle artık olmaz
Soran2 güNeden ama bosanıp tekrar evlenenler bıle olabılıyoken
- 2 gü
9 yıl evet ciddi bir ilişki, ama çok uzun bir ilişki, bu 9 yilda da herşeyi yasamissiniz
Soran2 güYanı bence yasamadık daha yasanacak cok hayalımız vardı kı o daha uc ay once cok heyecanlıydı evlenmek ıcın bu duygu gerı getırılemez mı bana bır tavsıyen var mı yuz yuze gorusmemde
- 2 gü
Diger soruda yazdığın gibi ağlamaman olur sana ilk tavsiyem yani görür görmez boynuna sarılıp ağlaman pek sevimli bir durum olmaz. Daha mantıklı ve daha sağlam durman, konuşman ve kendini iyi anlatman gerekir
Soran2 güCok ozledım ne kadar guclu durabılırım bılmıyorum
- 2 gü
Hayırlısı senin için
Soran2 güTesekkur ederım
- 2 gü
Rica ederim, konuşmak istersen yine ulaşabilirsin
Soran2 güPeki
2 güSenin yüzünden adamın 9 senesi çöp olmuş. Adam da senden olmayacağını anlamış ve ayrılıp kafasında bitirmiş. Kafasında bitirirse 2 ayda da birisi olabilir, 2 günde de.
03 Yorumla
Soran2 güBenım hatam var ama ben evlenmeyelım demedım nısanı ertelemek ıstedım 3 ay kadar cunku hazırlık yapamamıstım. O ayrılalım dedıgı zaman hemen ben duzeltmek ıstedım zaten 3 aydır da ugrasıyorum 10 gun sonra buraya gelınce yuz yuze gorusucez sence duzelır mı
- 2 gü
Ama o kafasında bitirdikten sonra düzeltmek istemişsin. Ve artık başka bir alternatifi var. Düzelme ihtimali olabilir de olmayabilir de
Soran2 güAslında ayrılmak ıster ıstemez ben duzeltmek ıstedım hıssım bıtrı dedı ama cok ınanmıyorum yuz yuze gorusme etkı eder mı
Gizli Üye(25-29)2 güCidden diyorum bu kadınlarla ilişki ilerlemez, sevdiğim kadina evlenme niyetimi dedim, gitti ayrıldı. Hepiniz aynısınız var ya. Yatacak yeriniz yok. İnşallah evde kalırsınız
010 Yorumla
Soran2 güEvlenme de sıkıntı yok evlenmek ıstıyorum ama ısımı her seyımı bıralıp doguda koyde 2 sene yasamak benı korkutru alternatıf olarak bır sure ayrı evde yasayalım o öğretmen tatılı cok sureklı gelır gıderdın dedım kabul etmedı. Sonrasında korktum erteledım haklı zaten ama hemen duzeltmek ıstesım nısanı yapalım nıkahı da tarıh alalım dedım ask 1 ayda bıter mı 2 aylık ayrılıkta baskasını begenmesı normal mı
Cevap sahibi2 güHak etmişin kusura bakmaaa
Soran2 güAslında benım durumum farklı aıleme maddı destek oluyorum ve babam cok sorumsuz bırı ısı bırskırsem o da benı sevmeyo bırakırsa ne yaparım dıye dusunup durdum korktum ona da bunları anlattım guvemrcrktın bana dedı. Haklı bunu duzeltme sansım var mı 10 gun sonra yuz yuze gorusucez
Soran2 güAslında benım durumum farklı aıleme maddı destek oluyorum ve babam cok sorumsuz bırı ısı bırskırsem o da benı sevmeyo bırakırsa ne yaparım dıye dusunup durdum korktum ona da bunları anlattım guvemrcrktın bana dedı. Haklı bunu duzeltme sansım var mı 10 gun sonra yuz yuze gorusucezz
Cevap sahibi2 güBen o kişinin yerinde olsam, seninle hayatta aynı yolu yürümem, kadınların içini bilirim. Sen yine yarı yolda koyarsın 1 kere yapan yine yapar. Bence kimsenin hayatını karartma. Sen yoluna o yoluna baksın.
Soran2 güYok ben cok cesur bırıyım aslında sen muhtemelen yarı yolda bırakıldıgın ıcın travman var ama herkes aynı degıl o bana gel dese yaptıgım uzdugum onu ne varsa duzeltmek ıcın 10 katı ugrasırım zaten ben duzeltmek ıstemesem o ayrılalım dedıgınde hemen nısan yapalım demezdım ben aynı gun duzeltmek ıstedım 3 ayda ugrastım
Cevap sahibi2 güYarı yolda bırakıldım evet, ama geri döndü, kabul ettim , sonra yine gitti. Senin yaptığından hiç bir farkı yok. Her kadın aynı neredeyse. Bir gram cesaretiniz yok.( elimde maddi durum yokken bile ben niyetimin evlilik olduğunu söyledim) ona rağmen gitti. şu an çok şükür maddi durumum iyi.
Soran2 güAma ben onu terk etmedım nısanı 3 ay ertelemek ıstedım kı ben hemen barısmaya calıstım ayrılmadım yanı
Cevap sahibi2 güErkeklerin beyni farkli çalışır, sen ertelemekle hata etmişin. Çünkü sen erteleyince erkeklerin aklina kesin birsey var ya da biri var gibisinden düşünce gelir. Kısaca senin hayatında birinin olduğunu düşünüyor. Bence hiç birleşme yazık edersin kendine de. Onada
Soran2 güYok öyle bir şey dusunmedı aksıne sey dedı ısını ıstanbulu bana tercıh ettın dedı
Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Adam haklı 9 yıl seni beklemiş yazık günah
018 Yorumla
Soran2 güHaklı zaten ama bız kucukken beraber olduk. Zaten maddıyato toparlamamız 27 yasını buldu o da yenı atandı 1 sene oldu. Doguda koye atanması benı korkuttu aptallıkmıs ama cevremdekı ınsanların konusmaları aılemde degıl benım korkularım buyuttu nısanı ertelemek ona bu korkumu yansıtmak yamlıstı ayrılıkta haklı ama ayrılıt ayrılmaz duzeltmek ıstedım benımle gorusmek ıstemedı aglayarak ayrıldı 2 ayın sonunda kı bu surede hep barısmak ıstedım hemen nısanj yapalım nıkah tarıhı de alalım dedım bana guvenemem sana dedı. 2 ayda baskasını begenmedı benı artık sevmemesı duygusal bosluktan onune gelen bırıne tutunma cabası mı cunku bana duygum yok hoslanma begenme var artık ask aramıyorum dedı. Mantıkla bakıcam dedı.10 gun sonra yuz yuze gelıcez sence samımı ozur ve duzeltme cabamla benı gorunce hıslerı gerı gelır mı yoksa bıtmıs mıdır
Soran2 güEn son bana telefonda bana artık zarar verıyosun olmayacagını bılıyorum dedı ama hıssım bıttı de dedı ben bıttıgıne cok emın degılım begendıgım hoslandıgım bırı var ama duygum yok dedı o kıza gercek bır duygusu var mıdır yoksa tutunacak bır dal mı arıyor 10 gun sonra yuz yuze gorusucez bır sey degısır mı
Soran2 güPekı bana hıssım yok demesı sogudum demesı gercek mı yoksa uzak durmak ıcın mı sanırıp onu gorur gormez sarılıp aglayacagım onu cok ozledım
Soran2 güAma neden bana benı bekleme baskası olursa degerlendır olmayacagını bılıyorum mutlu olmanı ıstıyorum olmayacagını bıldıgım halde sana benı bekle dıyemem bıle demıstı
Soran2 güPeki görüşmede ne uapabılırım bırde korkuyorum gelmezse dıye ama defalarca konustuk tamam gelıcem dedi evı cagırıcam sakın ve rahat bır ortam olsun dıye ne yapmam ona ıyı gelır tum sorunları tek tek konusup cozumlerını konusmak zaman ıstemek ıstıyorum ama baskasıyla konusuyosa ılerlettıyse konusmayı benden ıyıce sogur mu ben yazmadıkca yazmıyor bende sureklı yazıp rahatsız etmek ıstemıyorum
- 2 gü
Her şeyi konuş zaman isteme zaman artık kurtarmıyor son şans iste ama sende kararından emin olman lazım baya yorulmuş çünkü duygu yoruyor şimdi bu yüzden mantığının peşinden gitmek istiyor senin ikna kabiliyetine kalmış artık içinde bir şeyler kalmıştır illa onu canlandırmak sana kalmış
Soran2 güYa ben emınım sımdı dese kalk gıdelım gıderım yanına ama ıkı ay once gorusrugumuzde sadece beraber olduk ama hala yakındı benı ozledın mı dedı laflar soktu gece uyurken optu sarıldı farkına varmadan ama ılıskı kobusmadık hıc sonra gıdınce artık sana asık degıkım hıssım bıtmıs dedı yuzume der mı dıye korkuyorum
Soran2 güPeki son bır sey sorucam ben yazıyodum ara ara ama sureklı sureklı yazmak ıtıcı gelebılıt sonucta ayrıyız ıkı gundur yazmıyorum 4 gun sonra yola cıkıcak bır orada vardınız mı dıcem bırde bulusmadan bır gun once yazıcam bu dogru olur mu cunku sureklı sureklı yazmam itici gelebilir ama boyle sessızlıkte unutturup vazgecırır mı
Soran2 güWp durumlarıma bakıyodu onu da gızlemıs o yuzden pes pese ıletısıme gecmek ıstemedım 20 sınde yola cıkıcak vardınız mı yazabılırım onun dısında bır de gorusmeden once yazabılırım cunku sabah onsa yazmıstım ıkı gun once tam bes saat sonra cevap verdı konusmak ıstıyo gıbı degıl
Soran2 güYani yüz yüze gelmeden degısecek bır sey olmaz zaten o yuz yuze gelınce o da belkı anlar
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sen evlılıği. Erteleyince kafada bıtırmıs senı
07 Yorumla
Soran2 güEvet ama 2 ayda benı unutup baskasını begenmesı duygusal bosluktan kaynaklı savunma mekanızması mı adam daha Mart ayınsa senın yoluna olurum dıyodu bunu da dedıgımse evet gercektı olurdum ama karsılık alamayınca soguyor ınsan dedı
Soran2 güKendını denıyor ne demek
Soran2 güBaşka bırı derken begendıgım hoslandıgım var ara ara konusuyorum drdı ben de duygun var mı dedım duygum yok dedı artık ask aramıyorum mantıgımla hareket edıcem dedı. Bana da hıssı bıtmıs ama ben bu kadar asık bırının 2 ayda hıssının sogumasının yogun hayal kırıklıgjndan vucudun savunma mekanızması gıbı gelıyor defalarca hayal kırıklıgı sonucu olusmus olabılır. Cunku sureklı artık olmayacagını anladım dıyıp duruyor yuz yuze konusunca gozgoze yuz yuze gelınce 2 aydır benı gormuyor hıslerı gerı gelır mı ben 10 kılo verdım bunu da canlı olarak gorucek uzuntumu daha derınden anlar belkı
Soran2 güEvlılıl umudundan zıyade hevesım umudum guvenım yok dedı hıssının bıttıgını de soylemıstı ama gercek mı bılmıuorum
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
2 güAnkara dan mısın acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. onun #### ..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 gübitmiş demek
00 Yorumla
2 güHersey yasandimi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güEvli miydin
02 Yorumla
Soran2 güHayır
Cevap sahibi2 güVerdin mi peki
Gizli Üye(25-29)2 güYaşlarınız kaç
02 Yorumla
Soran2 gü29 30
Cevap sahibi2 güNeden ayrıldınız
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 9 yıl az buz değil tabii ki! Senin bu yaşadığın kafa karışıklığını ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Böyle uzun bir ilişkinin ardından bu hızda yeni birine yönelmek insana çok garip hissettiriyor, haklısın. Sanki o kadar yıl hiçe sayılmış gibi gelebilir. İnsanlar acılarıyla farklı başa çıkabiliyorlar ama bu kadar hızlısı gerçekten şaşırtıcı. Sen ne hissediyorsun bu konuda, duyguların ne durumda şu an? 😔💔
Benim kafam çok karısık bır yandan duygusal boslukla acıyla yuzlesmemek ıcın mı baskasına yoneldı bana hıssı gerı gelır mı
Aşko, kafanın karışıklığı çok normal bu durumda! 😔 Bazen insanlar acıdan kaçmak için böyle yollara sapar. Sen şimdi kendi iyi olmaya bak. ✨