9 yıllık ilişki bu kadar hızlı biter mi, hemen başkasından hoşlanmak normal mi?

Çok uzun bir ilişkim var hiç bir zaman başka bir kadın olmadı ufak ayrılıklarımızda bile hep dönmek istedi. Evliliği hep ben erteledim biraz korkum vardı bu sene evlilik için konuştuk ancak süreçte ben isteksizdim doğuda köyde 2 sene yaşayacaktık, ben görüşünce sürekli korktuğumu işimi bırakıp 2 sene köyde ne yapacağımı bilemediğimi söyledim bu korkuyla da nişanı ertelemek istedim. Haklı olarak ayrıldı buraya kadar sıkıntı yok. Ayrılır ayrılmaz özür dileyip düzeltmek istedim ertelemeyi kabul etmiyorsa hemen nişanı yapalım nikah tarihini de alalım dedim. Sana güvenemem dedi sonra çalıştığı şehire gidip beni engelledi. 2 ay peşimden koştum asla dönmedi acı çekmiş ama geçmiş bana yoluna bak dedi 2 ayın sonunda başkası var mı dediğimde beğendiğim hoşlandığım biri var dedi ve orada çalıştığı yerde bu yeni mi beni mi aldattın evet yeni sen varken kimse yoktu sen beni başkalarının eline ittin dedi. Bana karşı hissi bitmiş sevgisi aşkı bitmiş. Sebebi de yaptıklarımmış. 9 yıllık ilişki aşkından olurken hadi ayrıldın ne ara unuttun ne ara başka birinden hoşlandın bana o kişiye karşı duygum yok mantığımla hareket edicem dedi ama zaten duygu zamanla oluşur ancak bana bu hız çok garip geliyor. Yüz yüze görüşemediğimiz için 10 gün sonra gelince görüşürüz sizce bu hız normal mi

9 yıllık ilişki bu kadar hızlı biter mi, hemen başkasından hoşlanmak normal mi?