Çok çabuk gelişti her şey hemen o ayrıldı, hemen flört ettik, hemen çıkmaya başladık, hemen küçük yakınlaşmalar oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bence hızlı başlayan ilişkiler, çoğu zaman hızlı bitiyor, ama bu her zaman geçerli bir kural değil. İlk başta her şey çok heyecan verici, her anı çok güzel görünür ama bu hız, bazen gerçek duyguları anlamaya fırsat vermiyor. İlişkilerde zamanla birbirini tanımak, güven oluşturmak ve derin bağlar kurmak çok önemli. Eğer iki kişi çok hızlı bir şekilde birbirlerine bağlanıyorsa, bu duygular yüzeysel kalabilir ve bazen bir sorun çıktığında bu bağlar kopabilir. Ama her ilişki farklıdır, bazen hızlı başlayan bir ilişki de uzun süre devam edebilir. Önemli olan hız değil, ilişkinin ne kadar sağlıklı ve sağlam temellere dayandığıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Hız hiçbir şeyde iyi değildir. Hemen oluşan samimiyet bile iyi değildir. Şahsen kendimi düşünüyorum da bugün bir sevgilim olsa ilk haftadan aşkım canım sevgilim demem gereksiz fazla samimiyet çünkü dün tanıdığına bugün o sözleri söylemek içtenlik barındırmaz.
06 Yorumla- 1 yıl
Mesela sevgili olur olmaz hemen tatile gider misiniz 1 haftalığına
- 1 yıl
Çok rahat bir sevgilin var bacım ne diyeyim. Babanız olsam on defa dövdürmüştüm😂İşin esprisi bir yana gidilmez bence. Hatta daha da ileri gideyim bir geceliğine bile aynı evde kalınmaz. Tahmin ettiğim kadarıyla sevgiliniz bu tip şeyleri normal karşılıyor ancak kendisinin kız kardeşi aynı şekilde bir etkinliğe davet edilse bakış açısı ne olurdu onu da sorun. Ben gidin veya gitmeyin demiyorum karar sizin kararınız tabi ama bakış açım bu şekilde 😊
- 1 yıl
Sonrasında ayrılığı var. Erkeklere güvenilmez hele ki ilişki konusunda hiç güvenilir bir erkek değilse ama kız da rahat oğlan da rahatsa ona ne demeli?
- 1 yıl
Bana göre etik değil doğru değil. Ne kültürümüzün ne de dinimizin hoş göreceği bir durum da değil bu durumlar. Bakın siz de dediniz ayrılık olur bir şey olur ilişki evliliğe gitmez olan kıza olur. Milletimizin ayıbıdır ki namus ve ahlak sadece kadınların üzerine yükleniyor erkeğe bir şey olmuyor. Benim ilişki konusundaki görüşüm “her insan özeldir değerlidir haliyle bedeni de aynı şekilde özeldir ve değerlidir. Bu sebeple ilişkide helalini aramalı”dır. Ancak benim görüşümden ziyade muhatapların görüşü aslolandır. İkisi de rahatsa ve ikisi için de sorun teşkil etmeyecekse elbette istediklerini yapmakta özgürler.
- 1 yıl
Ben de sizinle aynı fikirdeyim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hızlı başlayan ilişkiler, genellikle yoğun bir tutku ve heyecanla başlar. Ancak bu hız, bazen derin bir bağ kurma fırsatını kaçırmamıza neden olabilir. Duyguların yoğunluğu, başlangıçta her şeyi güzel gösterse de, zamanla yüzeysel kalabilir. İlişkinin sürdürülebilir olması için güven, iletişim ve anlayış gibi unsurlar çok önemli. Eğer bu temeller yoksa, hızlı başlayan bir ilişki maalesef hızlı sona erebilir. Kendi deneyimimden biliyorum ki, acele etmemek ve derinleşmek, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır. Her şey zamanla daha anlamlı hale geliyor.❤️🔥
00 Yorumla
"Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulur. Ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi. En tatlı bal bile tadıldıkça bıkkınlık verir aynı tat isteği iştahı köreltir. Onun için ölçülü sev ki uzun sürsün sevgin. Hedefe hızlı giden yavaş kadar geç varır. "
Shakespeare dan...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bazen hızlı başlayan ilişkiler bir rüzgar gibi gelir, ama sağlam temeli olmayanlar hızla dağılabiliyor, biliyorum... Ama bu illa kötü bir şey olacak anlamına gelmez 💕 Önemli olan sizin duygusal olarak aynı hızda ilerleyip ilerlemediğiniz. İlişkinizin temeli ne kadar sağlam? Birbirinizi ne kadar tanıdınız? Sadece adımlarınızı biraz yavaşlatıp birbirinizi daha iyi tanımaya çalışabilirsiniz. İlişkiler maraton gibi aslında, acele etmeden ilerlemenizde fayda var 🦋 Sen hislerine güven, iç sesin doğruyu söyler! 🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbitebilir evet
10 Yorumla
1 yılBi çocuklar tanıştım, arkadaşça bi iki hafta konuştuktan sonra birbirimizi beğendiğimizi farkedip açıldık. Çok çabuk sevgili olduk. Hemen ailesiyle tanıştırdı beni. Hemen arkasından daha samimi olduk. İşler ilerledi. 3 ay sonra ayrıldık. Ve bu soruna bu tecrübemle cevap verirsem; evet hızlı başlayan ilişki hızlı biter. 🤷🏻♀️
00 Yorumla
1 yıl2 günlük dünyada kişisel sınırınız ne yaşamak istediğinizle alakalı olmalı. Kimse sınırınızı aşmadığı sürece ve aştırmadığınız sürece, bugün başlasın yarın bitsin umrumda olmaz. Hayatı akışına bırakmak lazım. Öyle herşeye ağlamak ya da herşeye gülmek çok saçma. Ayrılıp giden beni kaybettiğine kendi üzülsün. :)))
00 Yorumla
1 yılİlişkiyi bitiren tek şey sevgisizliktir. Bir taraf sevmediğinde ilişki tek ayak üzerinde duramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur çünkü amaç belli, kimse tanımak istediği birisiyle hızlı hızlı ilerlemek istemez ilerliyorsa da vardır bir iş, önemli olan yavaş yavaş tüm detaylarıyla tanımaktır ama şimdi ki nesil hızlı hızlı tanımak ve başka evrelere geçmeye çalışıyor tabi bu da bir günah ve harama bile insanı götürür.
12 Yorumla- 1 yıl
O kadar dogrukı
Cevap sahibi1 yılBöyle insanlara denk gelirseniz her zaman doğrular yakalarsınız.
Evet hızlı başlayan hızlı biter çünkü belli bir temel altyapı yok uzun uzun vakit geçirmeniz lazım birbirinizi çok iyi yakından tanımanız lazım yoksa hızlı başlarsanız hızlıca biter ayrı dünyalara düşersiniz
00 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle düşün bir erkeğin hayatında biri var ciddi olarak sonra onu bırakıp sana geliyor aynı şey senin başına gelme ihtimali de var hatta yüksek ihtimalle neden bunu göze aldın
12 Yorumla- 1 yıl
Hayatında biri olduğunu ne biliyorsun
- 1 yıl
Yorumda denk geldim 3 yıllık ilişkisi vardı demişsin
Üzücü bir durum
Çünkü 3 yılı bir çırpıda silip başka birine dokunan başka biriyle gülüşün adamdan hayır gelmez
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Muhtemelen tam olarak aradığını bulamamış. Çok hızlı geliştiği için de yakından tanıma fırsatı olmamış, olabilir normaldir. İyice tanımadan ilişkiye başlamamak gerek 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılHızlı koşan atı dışkısı seyrek düşer derler ama bu durum ilişkiler için doğru değil, hızlı başlasa bile sağlıklı bir şekilde yürüyorsa uzun yıllar devam edecektir
00 Yorumla Şimdi şöyle bir durum var, bu aslında iki kişinin karakterine bağlı. Fazla özgür ruhlu yalnız yaşıyan insanlardınızdır, hızlı hızlı ilerlersiniz. Teniniz çok uyumludur, yakınlaşmadan duramazsınız. Birden gelişir ve hızlı yaşamak zorunda kalırsınız, ama bu kesinlikle birden biteceği anlamını gelmez, farklı şeyler bulup ilişkinizi renklendirmek sizin elinizde. Tabii iki kişininde amacının uzun soluklu ilişki yaşamak olduğunu varsayarak söylüyorum. Nereden biliyorsun diye sorma kardeşim 🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet. Hızlı başlayan ilişki hızlı biter.
"Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş."
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHızlı basyalan her şey hızlı biter temeli sağlam olmayan bir binanın hızlı cokecegi gibi
30 Yorumla Hızlı başlaması eğer birini yeterince tanımadan ilişkilenmekse pişmanlıktır.☹☹ hisler hızlı gelişiyorsa bunda bir sakınca yok.🌞
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyi çabuk yaşar ve tüketirsen hızlı başlar ve hızlı biter çünkü artık paylaşacak keşfedecek bir şey kalmamıştır ilişkide
00 Yorumla
1 yılBaşlama hızı bitiş hızını belirlemez. Bitişi hızlandıran şey başlama nedeni ya da nedensizliğidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılhızlı başlaması hızlı bitmesini gerektirmez ama bitebilir de bir kriter değil bu... o ayrıldı ise sen peşine düşme
00 Yorumla Anlaşmaya göre değişebilir Ama genelde hızlı olan şeyler çabuk biter Ama sağlam temeller üzerine oturtulan ilişkilerde uzun sürer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBu şeylerin hemen olması gerçekten çabuk bitişe götürüyor gibi aksinin yaşandığını duymadım hiç
00 Yorumla
1 yılBir anda başlayan o şeyin adına
Aşk değil
Tutku diyoruz.
Hemen alevlenip
Hemen sönmek gibi bir yanı vardır tutkuların00 Yorumla
1 yılYanlış anlama da bence çok şeyler yaşadım şu an seni çok iyi anlıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılAyrildinizmi sonra
Soran1 yılDinliyorum yaz
- 1 yıl
Neden engelledin beni hemen az engeli kaldır önemlidir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılOlan olmus biraz yavaslat yoksa duvara toslama
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hızlı bitmeyebilir ama o istediğini almış sanki ondan bitmiş
10 Yorumlaşu ayrılık hikayelerinizi yakınlaşmalara baglamayin O zaman her evlenen hemen boşansın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Biter hızlı tüketilen her şey
00 Yorumla
1 yılilişki olamaz bu erotik filim gibi bir cacık olmaz senden
01 Yorumla- 1 yıl
hızlı giden atın bku seyrek düşer miş :)
1 yılHızlı yaşayan hızlı ölür gibi bir şey duymuştum buraya uydu:)
00 Yorumla
1 yılHayır bence genelleme yapmak doğru olmaz bu konuda..
00 Yorumla
1 yılBir anda başlayan her ilişki hemen hızlı bitmez. Bitiren kişiler olur bahaneler olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHemen ayrıdku hemen flört ettik ne be? Soru dibine kadar anlatım bozukluğu dolu 🙄
00 Yorumla
1 yılBitebilir de ama hızlı başlayıp güzel ilerleyen de oluyor
00 Yorumlabazen hızlı gelişir bir bakmışsin kendini nikah masasinda bulmuşsun 😄😄😄
03 Yorumla
1 yılGenelde evet hızlı bitiyor heyecanı bitiyor aşk değil zaten böyle hızlı olan
00 Yorumla
1 yılGenelde hüsrana bitiyor zaten evet hızlı başlar hızlı biter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılZaman kaybetmeye gerek yok en iyisini yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiter tabii aw bekle ve gör. Benimkide öyle olacak muhtemelen.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHızlı giden atın boku seyrek olur. Çok muhabbet tez ayrılik getirir daha soylim mi dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur.
00 Yorumla
1 yılTaraflara bağlı. İlişkiler hızdan değil de bir tarafın sağlıksız şekilde davranıp ilişkiyi yürütememesinden bitiyor. İlişki de canlı gibi olgunluğa erişmesi lazım, taşların yerine oturması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim de hızlı başladı tanıştıktan 2 gün sonra el eleydik ve 2. haftada yakınlaşmaya başladık şu an 1 yıl oldu nerdeyse ve gayet güzel gidiyor.
00 YorumlaBiraz yasa bagli o... yas ilerledikce ne istedigini bildigin icin, bazi seyler hizli yasanir... senin yaslarda ise herkes herseyi cabuk tukettigi icin farkli oluyor maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. samimi değilmiş duygularından samimi olsa hızlı ya da yavaş başlamasının bir önemi olmaz
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen iki taraftan birisi sevgilisi ile küsmüştür ondan böyle başlamıştır o ilişki değil vakit geçirmedir
02 Yorumla- 1 yıl
@BADAKÇI aynen öyle
1 yılŞöyle bi söz var kolay kazanılan para kolay biter kolay başlanılan sevgide çabuk biter şuanki zamanda herkeste olduğu gibi
00 YorumlaEvet bu çok acı ama gerçek. Ben de kısa süre önce buna benzer bir ayrılık yaşadım, gerçekten bu çok incitici 😔
00 YorumlaErken başlamak bazı heycanları azalta bilir bazı şeyler yavaş ve yerinde olmalı
10 Yorumla
1 yılEvet düşer ama kişiden kişiye değişir aradaki sevgi önemli
00 Yorumla
1 yılErkekler ne kadar imkansızsa o kadar hevesleniyo maalesef
00 YorumlaBen artık aşk diye bir şey olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılYavas ilerlemeniz gerekiyor ya tam ayarinda denilebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılkeşke bi taraf bari ağırdan alaydı ikinizde yokluktan çıkmış gibi kerkindinizmi yani
00 YorumlaGenelde hızlı başlayan şeyler hızlı biter agirdan almak lazim
00 YorumlaÇok hızlı gitmiş ama bu bence ikili hissiyatlara bağlı. Maalesef genelde öyle olunca sonu ayrılık.
00 YorumlaKesinlikle biter tecrübemle sabittt!!
Fazla kaptırma derim kendini026 Yorumla- 1 yıl
Bakın çok hızlı bir şekilde benden 13 yaş büyük biriyle tanisdik görüştük 1seneye yakın arada uyumsuzluğunda olduğu çok oldu ama gözüme perde inmişti resmen o çekim o hoş saatler sonra birden bire numarasını degistirip evlenme kararı aldı meğer ben cepteymisim demem o ki hızlı gelen çabuk gider hiiç girme sonu olmayan heyecanlara
- 1 yıl
Bir kadının karı diye hitap etmesi de aslinda bunun dogru kullaniminin bu olduguna isaret. Sen de alelade bir karisin yani disisin. Iliklerinize islemis bir seks yapma arzusu var. Iri penis, adonis ve tripceps icin yapmayacagin pozisyon yoktur. Ama ici bo streoidlerle yata yata nereye kadar. O da snn sorunun ya.
Lovebombing ve ghosting yaşamışsın geçmiş olsun bacım
02 Yorumla- 1 yıl
Ne nodik ne modik?
Bitebilir ama kolay kolay unutulmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılHızlı koşan atın 💩 u seyrek düşer 😀
24 Yorumla- 1 yıl
Anca dalga geç
- 1 yıl
İşim bu 😀
- 1 yıl
Sus ulan
- 1 yıl
Baaarma bana 😀 şuna bak hele
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılHızlı ne varsa biter gider anlamı da olmaz
20 Yorumla
1 yılHemen hemen de bitti ✔️ demi
20 Yorumla
1 yılNe kadar bir yakınlaşmadan söz ediyorux
08 Yorumla
Soran1 yılsarilma öpüşme
- 1 yıl
Günümüzde masum kaldı bunlar artık ilerisi olmamış en azından diyebiliriz
Soran1 yılYani ayrilmaz dimi
- 1 yıl
İstediğini bu kadar kolay verme ama
Soran1 yılYok ben bundan ilerisini vermem kesin
- 1 yıl
Merak ettiklerimi sorma şansım var mı
Soran1 yılElbette
- 1 yıl
Tşkler ama burdan değil
1 yılHızlı yaşayan erken ölür 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Hızla biter. Denendi onaylandi✅
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem