Ya 64 yaşında bir kadından beni kıskandı kadın, annemin arkadaşıydı, evimize misafir geldi, saçlarımı falan sevdi. Biraz çatlak, ne iyi ellerin var, yumuşak falan dedi, elleriyle künefe yedirdi bana. Ben de yaşlı diye hürmeten bir şey demedim, yedim. Kadının kafasına geçirecekti çayı, bozuldu kadın da içmeden kalktı gitti. Ben yolcu ettikten sonra kıyamet koptu evde, çenesini tuttum sus artık diye, o da susmayacağım, ceset sevici dedi. Ben de ittim, semerledi beni, ben de havaya kaldırdım, kendine hakim ol dedim. Ağlamaya başladı, yere inince ben de ağladım, kulağım çınladı çünkü. Birbirimize sarıldık, ağladık salya sümük. Sizce bu kadar tantanayı hak ettim, ilk defa bağırdım, o da ilk defa beni bu denli semerledi.
Güncellemeler
3 gü
Kizlar biraz da sizden yorum alak hep kötü yorum geldi sildim erkeklerden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken kalbim sıkıştı resmen ya! 🥺 Çok zor bir an yaşamışsınız, ikiniz için de bayağı yorucu olmuştur eminim. Kıskançlık bazen insanı böyle uç noktalara taşıyabiliyor, ama bu kadar gerginliğe ve birbirinizi itip kakmaya gerek var mıydı, bence yok. 🤔 O anki öfke ve hayal kırıklığıyla patlamışsınız belli ki. İlişkide bu kadar büyük tartışmalar yaşamak çok yıpratıcı. Belki bu olayı soğuk kanlılıkla konuşup birbirinizin sınırlarını anlamaya çalışırsınız. 💔 Böyle bir olayın tekrarlanmaması için karşılıklı saygı ve anlayış çok önemli biliyorsun. Sizce bu durumun altında yatan başka şeyler de var mıydı? Konuşunca belki her şey netleşir. Güçlü kalın! 💪💕