Eşim anaokulu öğretmeni, okul özel devletin değil. Hem ögretmenlik yapıyor hem kreşin sahibi. Yanında çalışan bir kadın var, çocukların ihtiyaçlarıyla ilgileniyor, giydirme wc ye götürme işleri falan. Sabahları başka öğretmen gidiyor eşim öğlenci ikili eğitim çalışıyor okul. Akşam da 8 den önce evde olmuyor ben de öğretmenim ama tam gün saat 4 den sonra evdeyim onu zaten çok özlüyorum eve gelince zaman geçiriyoruz genelde dışarıya pek çıkamıyoruz haftasonları dışında. Üstüne bir de o kadının sürekli wp den eşime saçma sapan konularda mesaj atmasına deliriyorum. Zaten saatlerce eşimin yanında. Attığı mesaj, "Sıvı sabun hangi marka alınsın?" kusura bakmasınlar ama rahatsız oluyorum bunu da soracak mı yani hep aynı marka alınıyor zaten. Eşime bağırdım en son dayanamayıp, tartıştık dün gece ayrı uyuduk vicdanım o kadar kötü ki o kadını bulduğum yerde yolasım var. Sizce haksız mıyım? Ne yapacağım? Kadın bekar 22 yaşında benden 3 eşimden 5 yaş küçük. Biraz daha küçük olsa neyse ama işte. Eşime güveniyorum ama ona hiç guvenmiyorum eşime yazınca çıldırıyorum. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sonuna kadar okuyun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar