Kocamla unide aynı sınıftayız herkesten rahatsız oluyor. Birisi dersle alakalı bişey soruyor bana o bile ona batıyor.
Hoca bana iltifat ettti onu da çok kıskandı
Yani iyice paranoyak oldu
Kocamla unide aynı sınıftayız herkesten rahatsız oluyor. Birisi dersle alakalı bişey soruyor bana o bile ona batıyor.
Hoca bana iltifat ettti onu da çok kıskandı
Yani iyice paranoyak oldu
Kendine güvenmeyen insan sorunsalı bu... Lütfen eşine yönelik kendi sınırını çiz ve ezdirme kendini. Evli olabilirsiniz ama birbirinizin alanlarına saygı duymalısınız yine de. Aşırı kıskançlık ise bu alanı tahrip eden en kötü etken. Haddini aşmış eşin 👀
Cevap
8Cevap
Abartıyor evet boşan direk
Yazık. uğraşılmaz ki böyle biriyle. saçma tartışmalara dönüşecek
Erkek kıskanır tabi keşke benide kıskanan biri olsa
Burcu ne eşinin
Yay
Ay biliyor musun yay erkekleri hiç kiskanmaz derler ama benden hoşlanan yay erkeği çocuk vardı o da aşırı takıntılıydı bana. Hiç peşimden ayrılmaz ille de sen derdi hala peşimde beni sosyal medya hesaplarından takip ediyor yazıyor her kızın peşini bırakır benimkini bırakmaz. Bir kısım yaylar böyle sanırım 😂
Ay burcu ay yükselen başak😂 eşim yaylar hiç rahat değil özgürlüklerine düşkünlet evet ama bir kere aşık oldular mi o kadına esir de oluyorlar
Ay burcu balık
Eşinin ay burcu yukselenine kadar bilmen için doğum saatini bilmen gerekir maşallah 😂😂 ben benimkinin bilmiyorum ya çoğu erkek sadece burcunu biliyor saat sorunca sallıyorlar onemsemiyorlar. Evet dediğin gibi aşık olunca birine kafayı takınca hep onun peşinden koşuyorlar kiskaniyorlar. Bir keresinde onu silmiştim engellemistim o kadar koştu ki peşimden yeniden eskisi gibi olmamız için 😂😂 seninki yükselen başaktan kıskanç olabilir ya tanıdığım var öyle yükselen başak olan kadına nefes aldirmazdı dediğin gibi telefonu bile meşgul olsa kiminle konuşuyorsun başka biri mi var diye hesap sorardı çok değişik kafa ya sevince çok sıkıyorlar
Evetf öyle cidden ksikanclar. evet biliyorum yükselenibi falan kayınvalidem dedi 😂😂😂
Hocada rahat durmamış ama
Hocan ne diye iltifat ediyor
Yav he he 😆
Bence guveniyorsa abartmamali
Ooo ne güzel kiskaniyor işte🫢😹😹
Cekilmez ki
Abarttığını düşünmüyorum
Yaşlar kaç
22
Kocan hala ergen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?