Eski sevgili neden geri dönmek istemeden arayı sıcak tutar, pişman olma olasılığı nedir?

Uzun ilişkim iki yıl kadar iki buçuk ay önce bitti. Beni bıraktı, ilk bir ay çok sorguladım ama sonra bıraktım. Takipleşiyoruz, görünce konuşuyoruz, geçenlerde benimle kahve içmek istedi. Biraz hayatımdan sorular sordu, kimle ne yaptığımı, nereye gittiğimi falan. Neden böyle hissettim de sana denk geldi diye hala düşünüyorum dedi ama barışmak için bir şeyler yapmıyor. Görüştüğü kişiler olduğuna eminim ve bunu söylediğimde senden sonra kimseyle sevgili olmayacağım falan diyor. Beni sevmediğini biliyorum, onunla olmak istemiyorum, onu da istemediğimi söyledim ama neden hala böyle davranıyor? Arınmak, kurtulmak istiyorum, bir şekilde böyle şeyler oluyor ama barışmak istiyorum demiyor. Dese de ben istemiyorum zaten ama yaşı 30. Bir insan neden güzel olan şeyleri kabul eder, sen harikasın der ve bitirir? Pişman olma olasılığı nedir? Geri kabul etmeyeceğim, sadece bana çok zor günler yaşattı

Güncellemeler
2 gü
Bana karşı bir vicdan azabı duyduğu için mi benimle iletişimde? Yoksa kontrolü kaybetmek istemediği için mi
Eski sevgili neden geri dönmek istemeden arayı sıcak tutar, pişman olma olasılığı nedir?