• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliye dönmek çaresizlikten midir?

ZayıfFil66
ZayıfFil66 Takip Et
FenomenYoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgiliye dönmek, onu unutamamaktan mı yoksa kimseyi bulamamaktan mı kaynaklanır.
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Placeboetkisilazım
    Placeboetkisilazım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Alışkanlıktandır , bağlılıktandır , bildiğiniz bir yuvaya geri dönüş gibi hissettirir. Hiç eski sevgilime dönmedim ama eğer bana ulaşsaydı sanırım dönme sebebim onu çok özlemiş olmam ve kokusunu içime çekip o bildiğim güven duyduğum omuzlarda uyumak isterdim. Bu hissettirdiği duyguyu özlüyoruz. Ama ortada eski sevgili sıfatı var bu sıfatı almasının sebebi ise sanıldığı kadar güven veren biri olmaması , bir şekilde ayrılmamız , terk edilmiş veya terk eden olmamız bu durumu karmaşıklaştırıyor. Duygusal varlıklar olduğumuz için mantıklı gelen , olan şeylere duygu ekleyerek saçma şeyler yapma olasılığımız artıyor. Muhtemelen geri dönerdik ama kısa sürerdi tekrar ayrılırdık ortada ki hatalar yüzünden.. o an sadece duygularımızı tatmin ederiz daha sonrası yine hüsran..

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Bir kaç sebep var. Kişiler acele ve öfke ile karar almışlardır. Aslında amaç ayrılmak değildir. Ertesi gün bunu farkederler ve tekrar dönmek için bahaneler ararlar. Bu bazı ilişkilerde artık alışkanlık olmuştur. Gel gitler hayatlarını parçası olmuştur. Artık çifler bu ayrılık kelimelerini önemsemez hale gelirler. Karşısındakini de ciddiye almamaya başlarlar. Bunun yanında gerçekten ayrılmak isteyenler vardır. İlişkileri mantıksızdır. Ama alışkanlık yapmıştır bu ilişki. Düştükleri yalnızlığa dayanamayacak kadar iradesizler de tekrar dönmek isterler. Bunlara ben cesaretsizler diyebilirim. Zaten hayatlarında da pek başarlı değillerdir. Ben hızlı olak gereğine inanırım. Dünya o kadar hızlı dönüyor ki. Sen duraklarsan zaman senden alıp götürür, takılmamak lazım. Silmeyi bilmek gerek...

2
    2 Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      +1 yıl

Teşekkürler.

• ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Rica ederim.

• Denizkızı_00
    Denizkızı_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Eski sevgiliye dönmek çaresizlikten değildir hala onu sevmiş olduğundan dönersin. Çaresizlik diyen ya hiç sevmemiş kimseyi bence ya da ergendir. (Aldatılmak gibi ağır bir durum yoksa.)

2
    1 Yorumla
    • Denizkızı_00
      Denizkızı_00
      +1 yıl

Dışarıda tek bir insan yok. Birçok insan var. Gelin görün ki insanlar tek bir kişiye aşık olabilen varlıklardır. Dışarıda bu kadar çok insan çeşitliliğini varken çaresizlik olarak görmek çok saçma.

Yorumla
  • BeyazGay
    BeyazGay Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

#Bonjour

Kişiden kişiye değişen bir durum. Kimisi unutamaz kimisi özler kimisi başka birine aşık olamaz. Ben dönmem ama.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

10

Cevap

• _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın dönüyorsa uzun bir süre sonra, daha iyisini bulamadığı içindir. Erkek dönüyorsa her şey olabilir nedeni.

2
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır gerçekten seviyorsa dönebilir neden çaresizlik olsun. Keyifli geceler.

2
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Diger müşteri den darbe aldgında ya da darbe vurdgunda eski müşteri ye döner kadın. Pişman ım der aglar yalan. Başja müşteri bulunca ya kadar yine gider sonra

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ay hiç sorma ben barıştım şimdide aşırı pişmanım sıkıldım ayrılmak için bahane arıyorum

3
    0 Yorumla
  • sananeeerrhhhh
    sananeeerrhhhh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer ki karşı taraf sizi aldatıp terk ettiyse bir başkasını tercih ettiyse geri dönmesindeki amaç cinselliktir ya da boşta kalmıştır kimseyi bulamamıştır

1
    16 Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Bak benim eski sevgilim sevgilisini aldattı benimle oldu sonra beni bıraktı o kıza geri gitti oda bunu kabul etti

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Aynen bende kanitlarimla gittiğim halde affetti ama hala oyunlar yapıp konuşmaya çalışıyor eski sevgilim fark ettim oyunlarını yol verdim boş insanlar gerçekten

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Kızı aldattı sevgilim dediğim şahis sonra benimle oldu sonra beni bıraktı o kıza gitti kız aldatıldığını bile bile kabul etti nasıl bir kadın kabul eder

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Bazıları midesiz kadınların yüz karası insanın önce kendine saygısı olması lazım evli olur çocuğu olur anlarım aldatan sevgili nasıl affedilir bugün bunu yapan evlenince neler yapar gel afedersin benim ağzıma sic demiş bu kadınlara acimiyorum hakediyorlar sırtlam erkeklerin totosuni kaldiriyorlar onlarda kendilerini nimetten sanıyorlar valla ben öyle bir sıktiri çektim ki bir daha yazamaz bu benim ikinci kez sıktıri cekesum benim ki salak beyni zor basıyor bir kerede anlamıyor 😂🤦

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Şöyle biz tartıştık ben ona bitirelim dedim oda sen bilirsin dedi sabah bir bktım kız el ele story atmış biz gerçek aşkım falan diye şok oldum kendine saygısı olsa zaten affetmezdi ne kadar sevsede

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Ay canım sen o kızı bırakta otur düşün nasıl böyle bir yavsakla sevgili oldum diye sadece suç o kızda değil kusura bakma sevgilim dediğin adam bir kere yavsakmis çok mu aradın bunu karakterli adamlar hayatınıza alın dünyada erkek kıtlığı mi var seninde suçun var hiç kusura bakma düşünme bile bunu ve bir daha konuşma seninde kendine biraz saygın olsun bu ne rezillik ya 😂🤦

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Kötü yüzünü daha sonra gösterdi şimdi kafa ya dank etti ama artık iş işten geçmiş

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Ay canım hiçbirseyr geç kalınmış değil sonuçta sen bu adamla evlendin mi nisanlandin mi yolunu neresinden dönersen kardır ve bu adamı bence her yerden engelle sana ulaşamasin ikimizide kullanıyor çünkü ikimizide cepte görüyor ondan ayrılıp sana donucek senden ayrılıp ona donucek biraz gururlu ol üzülme ve bu çocuk tamamen yavsakmis üzülmene bile değmez hatta otur düşün dünyada bu kadar adam varken nerden buldum bu salağı diye bu sana ders olsun 😂

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

O beni engellemiş ben herşeyi sildim ben hiç deme ya ben nerden gittim o restoranda yemek yemeye keşke o gün gitmeseydim de bu günleri yaşamasaydım bide aramızda herşey oldu onun için çok pişmanım

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Hayatım seni benden en iyi kimse anlayamaz çünkü senin yaptığın salakliklarla birebir aynı salakliklari yaptım yaslarimizda büyük ihtimal yakındır bırak işte ne güzel engellemiş sende onu engelle o vasifsizligiyla bile ego kasıyor geçmiş için pişman olma bunlardan ders çıkar herkes senin yaptığın hataları yapmıştır senin yaşlarında önemli olan aynı hatalari yapmamak aynı hatayi yaparsan zaten salaksindir o barıştığı kızdan hiçbir farkın olmucak belki herşeyin ilkini onunla yasamis olabilirsin ama emin ol bunu dert etmicek erkekler cikicak hayatına ama sen bu yaşadıklarını yakın arkadaslarin dahil hiç kimseye anlatma kendine yeni ve güzel bir hayat kur o insanlarıda bir daha alma hayatına

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Salak olmazsam o kadar insan bana kabul etme görüşme falan dedi yok dedim beni seviyor

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Olabilir zamanında ona inanmışsin kalbinle hareket etmişsin ama artık mantiginla hareket et gercek yüzünü gördüm zaten yoksa daha çok üzülürsün o adam sana mutluluk getirmez kendine düzgün birileroni bul sana herşeyden önce değer veren saygı duyan

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Aslında vardı biri bunun yüzünden Aram onunla kötü oldu o da artık gitti yani yalnız kaldım

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

Bebeğim sen bu adamı hayatından cikartamadigin sürece biri olmucak ki hayatında çünkü adam seni cepte goruyor başkalarıyla yiyisip yatıp kalkıp senin yanına geliyor seninlede yiyisiyor sonra sıkılıyor başkasına gidiyor afedersin de sen ooorrroospu musun ha öyleyim dersen birşey demem senin tercihin derim ama değilsen kendinide ailenide niye rezil ediyorsun adamın numarasını bile engelleyemiyorsun adam istediği zaman seni engelliyor istediği zaman tekrar konuşuyor tabi ki olmaz hayatında biri sende kasiniyorsun sonra gelip buralarda ağlama kendi salakligina az biraz uyanık ol sende hakediyorsunuz başınıza gelenleri

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Hayır tabi ki ilişkiyi bitirdim sadece pişmanlıklarım beni duygusal anlamda bitiriyor

Yorumla
    • sananeeerrhhhh
      sananeeerrhhhh
      +1 yıl

şu an duyguj var aradan bir iki sene geçsin onsuz olmaya aliscaksin ve bir zaman sonra ondan nefret ediceksin hatta kendine diceksin nasıl böyle bir adamla olmuşum diye YouTubeda adil Yıldırım'ı dinlemeni tavsiye ederim onun videoları bana çok şey kattı onu dinleyince ne kadar salaklık yaptığını anlicaksin ve o adamın hiçbir sosyal medyasını takip etme fakelerden bakma ortak arkadaslaeini akrabalarını çıkart onu gorme her yerden engelle bu şekilde unutmaya baslicaksin ve sonra hayatına çok güzel kişiler giricek üç buçuk senelik ilişkimi bu şekilde unuttum ve seninle birebir aynı şeyleri yaşadım ve senin kadar ve hatta daha fazla salakliklar yaptım geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini değiştirebilirsin unutma herşey senin elinde basit bir kadın olma her erkek elde edemesin zor ol ki değerin bilinsin

Yorumla
  • caramelmacchiato25
    caramelmacchiato25 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

kesinlikle caresizlik bide hala his besliyordur
    ben mesela kesinlikle dönmem büyükde konuşuyorum çünkü zulm eden insana geri dönülmez

2
    0 Yorumla
  • namelessfairy
    namelessfairy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Eğer çok çok çok seviyosanız birbirinizi aptallk feln dğl ama dönüpde ilgilenmyp cepte tutuyosa ağtallık.
    duruma göre değişir diyrm ben beybi

1
    0 Yorumla
  • Ti_hame
    Ti_hame Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Aradı taradı bulamadı tabi böyle enayi sana döndü kanka derdim, arkadaşım bana eski sevgilim mesaj attı dese sndndbdh

1
    0 Yorumla
  • byhakan
    byhakan Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 48%
    +1 yıl

Takıntı ve bi nevi çaresizliktir, aynı frekensta başkasını bulamayacağı korkusudur.

2
    0 Yorumla
  • Durbirdakika
    Durbirdakika Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl

Nasıl ayrıldığına bağlı ama genel olarak yokluktandır daha iyisini bulan geri dönmez

2
    8 Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Peki aldatılan kadın niye o erkeği kabul eder

Yorumla
    • Durbirdakika
      Durbirdakika
      +1 yıl

@mls23 Kadınlar beğendiği erkeği değiştirebileceklerine inanırlar ama erkekler değişmez. Aldatılan kadın ya intikam için döner ya da değiştireceğine inandığı için.
      İkinci durumda yine üzülen kadın olacaktır.

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Huy değişmez bence bir kere yapan tekrar yapar dediğin gibi belki bana inat kabul etmiştir

Yorumla
    • Durbirdakika
      Durbirdakika
      +1 yıl

@mls23 Sen kim o kim konu ne kafalar karıştı

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Aldatılan kadın sevgilim dediğim şahisin eski sevgilisi ve oğlanın benimle olduğunu biliyordu sonra erkek benim baskın biri olduğumu söyleyip tekrar ona gitti oda kabul etmiş hiç aldatılmamış gibi

Yorumla
    • Durbirdakika
      Durbirdakika
      +1 yıl

Yani karşılıklı haberi varmış tam aldatma değil yer değiştirme olmuş gibi boşver ya ne takıyorsun

Yorumla
    • mls23
      mls23
      +1 yıl

Haberi oldu onunla ilişkisi devam ederken benimle oldu sonra sevgim ya da baskılarım onu sorgulamam zor geldi ve ayrıldık şimdi kız story atıyor birlikteyim tek aşk bizim diye

Yorumla
    • Durbirdakika
      Durbirdakika
      +1 yıl

Konuşmak istiyorsan özelden yazar mısın soran da bıkacak muhtemelen bildirimlerden

Yorumla
  • sonradankadın
    sonradankadın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 50%
    +1 yıl

Senden sonra biriyle birlikte olmadıysa dönülebilir aslında

1
    0 Yorumla
  • beyzadebey
    beyzadebey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Eski ya da yeni bir sevgilim olmadı. Bilmiyorum. Yorum yapamayacağım.

1
    0 Yorumla
  • unncsryy
    unncsryy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bilmiyirum. 🤔ayrılma sebebine bağlı sanırım. neyse boşver onu ben varım artık 😂💃

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Unutamadığı icin dönüyorsa sorun yok ama başkasını bulamadığı icin dönüyorsa bu çok yanlış bir davranış.

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Tükürdüğünü yalamak için sebep görmüyorum.

2
    1 Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Çok haklı bir yorum.

Yorumla
  • emrah_k
    emrah_k Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Belki çok sevmektendir bilinmez ki

1
    5 Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Defalarca aldatsa bile mi?

Yorumla
    • emrah_k
      emrah_k
      +1 yıl

Ewet

Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Abi sanmıyorum, defalarca aldatani affeden erkeğin fantazisi vardır, hepsi bu bence..

Yorumla
    • emrah_k
      emrah_k
      +1 yıl

Dur bidakaika ben yerleri karıştordım aldatıp dönen kadın mı

Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Evet, defalarca aldatılıp affeden erkek genelde cockold oluyor ya da intikam için affediyor. Gerçekten sevip affeden, çok nadirdir diye düşünüyorum.

Yorumla
  • Oğlakburcuyum
    Oğlakburcuyum Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Bu ayrılık sebebine bağlı.

1
    2 Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Bu da mantıklı bir yorum.

Yorumla
    • Oğlakburcuyum
      Oğlakburcuyum
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Sılaenes
    Sılaenes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ben çoğu zaman çaresizlikten yaşıyorum bu durumu ya

2
    0 Yorumla
  • rundowndesire
    rundowndesire Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

İnsan sevince kalbine söz geçiremiyo olmuyo gitmiyoi kalbiiiğğğğğm.

1
    0 Yorumla
  • MACROSTORM
    MACROSTORM Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Kişiliğe göre, ben hiç birine çaresizlikten dönemem mesela

1
    0 Yorumla
  • biricik_xx
    biricik_xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

tükürdüğünü yalamak gibi bisey

1
    0 Yorumla
  • Diana_08
    Diana_08 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Hayır!! Belki hâlâ seviyordur ya da özlüyordur.

1
    0 Yorumla
  • SHİNKO
    SHİNKO Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Alakası yok.
    Tamamen ahmaklıktır.

1
    0 Yorumla
  • nnursu
    nnursu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 58%
    +1 yıl

İkisi de kişiye ve duruma göre değişir

1
    0 Yorumla
  • Alinaa_xx
    Alinaa_xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım evet

3
    0 Yorumla
  • LaviniaLavington
    LaviniaLavington Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Aptallık

3
    0 Yorumla
  • Gumballnmiyim
    Gumballnmiyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Genelde daha iyisini bulamanaktandır

2
    0 Yorumla
  • luaithreadá
    luaithreadá Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Kimseyi bulamamaktan değil bence

2
    0 Yorumla
  • kahveligünler_
    kahveligünler_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Çaresizlik

2
    0 Yorumla
  • nightboyslim
    nightboyslim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Hayir

1
    0 Yorumla
  • Hisssizleşebilen
    Hisssizleşebilen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgidendir

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

öyledir

1
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

çok zaman evet

1
    0 Yorumla
  • Gizoooooo
    Gizoooooo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

hayır sevgiden

1
    1 Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Aldatsa bile mi?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet çaresizliktir

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Açlıktan

3
    3 Yorumla
    • Nietzschenededi
      Nietzschenededi
      +1 yıl

Güzel yorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Saol

Yorumla
    • Nietzschenededi
      Nietzschenededi
      +1 yıl

Rica

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dönmem

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Göreceli bir durum

2
    2 Yorumla
    • ZayıfFil66
      ZayıfFil66
      +1 yıl

Ama neden biri sırf sevgili bulamadı diye, eskiye döner ki cinsel birliktelik için mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onda unutamadığı yanları vardır belki tekrar sevmeye başlamıştır. Ama sırf sevgili bulamadı diye sorduğun için cevap şu olacak dediğin gibi cinsel birliktelik yokluk olabilir onun dışında belki sana öyle geliyor sırf birini bulamadığı için gelmemiştir belki de

Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliye dönmek çaresizlikten midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliye geri dönmek eziklik midir? 8 cevap verildi
Eski sevgiliye geri dönmek eziklik midir? 223 cevap verildi
Geri dönen eski sevgiliye karşı hiçbir şey hissetmemek? 31 cevap verildi
Eski sevgiliyi geri kazanmak mümkün mü yoksa boşverip devam mı etmeli? 16 cevap verildi
Eski sevgiliye geri dönüp reddedilmek? 5 cevap verildi
Eski sevgiliye geri dönmek ne kadar mantıklı? 53 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨