Alışkanlıktandır , bağlılıktandır , bildiğiniz bir yuvaya geri dönüş gibi hissettirir. Hiç eski sevgilime dönmedim ama eğer bana ulaşsaydı sanırım dönme sebebim onu çok özlemiş olmam ve kokusunu içime çekip o bildiğim güven duyduğum omuzlarda uyumak isterdim. Bu hissettirdiği duyguyu özlüyoruz. Ama ortada eski sevgili sıfatı var bu sıfatı almasının sebebi ise sanıldığı kadar güven veren biri olmaması , bir şekilde ayrılmamız , terk edilmiş veya terk eden olmamız bu durumu karmaşıklaştırıyor. Duygusal varlıklar olduğumuz için mantıklı gelen , olan şeylere duygu ekleyerek saçma şeyler yapma olasılığımız artıyor. Muhtemelen geri dönerdik ama kısa sürerdi tekrar ayrılırdık ortada ki hatalar yüzünden.. o an sadece duygularımızı tatmin ederiz daha sonrası yine hüsran..
Bir kaç sebep var. Kişiler acele ve öfke ile karar almışlardır. Aslında amaç ayrılmak değildir. Ertesi gün bunu farkederler ve tekrar dönmek için bahaneler ararlar. Bu bazı ilişkilerde artık alışkanlık olmuştur. Gel gitler hayatlarını parçası olmuştur. Artık çifler bu ayrılık kelimelerini önemsemez hale gelirler. Karşısındakini de ciddiye almamaya başlarlar. Bunun yanında gerçekten ayrılmak isteyenler vardır. İlişkileri mantıksızdır. Ama alışkanlık yapmıştır bu ilişki. Düştükleri yalnızlığa dayanamayacak kadar iradesizler de tekrar dönmek isterler. Bunlara ben cesaretsizler diyebilirim. Zaten hayatlarında da pek başarlı değillerdir. Ben hızlı olak gereğine inanırım. Dünya o kadar hızlı dönüyor ki. Sen duraklarsan zaman senden alıp götürür, takılmamak lazım. Silmeyi bilmek gerek...
Eski sevgiliye dönmek çaresizlikten değildir hala onu sevmiş olduğundan dönersin. Çaresizlik diyen ya hiç sevmemiş kimseyi bence ya da ergendir. (Aldatılmak gibi ağır bir durum yoksa.)
Dışarıda tek bir insan yok. Birçok insan var. Gelin görün ki insanlar tek bir kişiye aşık olabilen varlıklardır. Dışarıda bu kadar çok insan çeşitliliğini varken çaresizlik olarak görmek çok saçma.
Diger müşteri den darbe aldgında ya da darbe vurdgunda eski müşteri ye döner kadın. Pişman ım der aglar yalan. Başja müşteri bulunca ya kadar yine gider sonra
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay hiç sorma ben barıştım şimdide aşırı pişmanım sıkıldım ayrılmak için bahane arıyorum
Eğer ki karşı taraf sizi aldatıp terk ettiyse bir başkasını tercih ettiyse geri dönmesindeki amaç cinselliktir ya da boşta kalmıştır kimseyi bulamamıştır
Aynen bende kanitlarimla gittiğim halde affetti ama hala oyunlar yapıp konuşmaya çalışıyor eski sevgilim fark ettim oyunlarını yol verdim boş insanlar gerçekten
Kızı aldattı sevgilim dediğim şahis sonra benimle oldu sonra beni bıraktı o kıza gitti kız aldatıldığını bile bile kabul etti nasıl bir kadın kabul eder
Bazıları midesiz kadınların yüz karası insanın önce kendine saygısı olması lazım evli olur çocuğu olur anlarım aldatan sevgili nasıl affedilir bugün bunu yapan evlenince neler yapar gel afedersin benim ağzıma sic demiş bu kadınlara acimiyorum hakediyorlar sırtlam erkeklerin totosuni kaldiriyorlar onlarda kendilerini nimetten sanıyorlar valla ben öyle bir sıktiri çektim ki bir daha yazamaz bu benim ikinci kez sıktıri cekesum benim ki salak beyni zor basıyor bir kerede anlamıyor 😂🤦
Şöyle biz tartıştık ben ona bitirelim dedim oda sen bilirsin dedi sabah bir bktım kız el ele story atmış biz gerçek aşkım falan diye şok oldum kendine saygısı olsa zaten affetmezdi ne kadar sevsede
Ay canım sen o kızı bırakta otur düşün nasıl böyle bir yavsakla sevgili oldum diye sadece suç o kızda değil kusura bakma sevgilim dediğin adam bir kere yavsakmis çok mu aradın bunu karakterli adamlar hayatınıza alın dünyada erkek kıtlığı mi var seninde suçun var hiç kusura bakma düşünme bile bunu ve bir daha konuşma seninde kendine biraz saygın olsun bu ne rezillik ya 😂🤦
Ay canım hiçbirseyr geç kalınmış değil sonuçta sen bu adamla evlendin mi nisanlandin mi yolunu neresinden dönersen kardır ve bu adamı bence her yerden engelle sana ulaşamasin ikimizide kullanıyor çünkü ikimizide cepte görüyor ondan ayrılıp sana donucek senden ayrılıp ona donucek biraz gururlu ol üzülme ve bu çocuk tamamen yavsakmis üzülmene bile değmez hatta otur düşün dünyada bu kadar adam varken nerden buldum bu salağı diye bu sana ders olsun 😂
O beni engellemiş ben herşeyi sildim ben hiç deme ya ben nerden gittim o restoranda yemek yemeye keşke o gün gitmeseydim de bu günleri yaşamasaydım bide aramızda herşey oldu onun için çok pişmanım
Hayatım seni benden en iyi kimse anlayamaz çünkü senin yaptığın salakliklarla birebir aynı salakliklari yaptım yaslarimizda büyük ihtimal yakındır bırak işte ne güzel engellemiş sende onu engelle o vasifsizligiyla bile ego kasıyor geçmiş için pişman olma bunlardan ders çıkar herkes senin yaptığın hataları yapmıştır senin yaşlarında önemli olan aynı hatalari yapmamak aynı hatayi yaparsan zaten salaksindir o barıştığı kızdan hiçbir farkın olmucak belki herşeyin ilkini onunla yasamis olabilirsin ama emin ol bunu dert etmicek erkekler cikicak hayatına ama sen bu yaşadıklarını yakın arkadaslarin dahil hiç kimseye anlatma kendine yeni ve güzel bir hayat kur o insanlarıda bir daha alma hayatına
Olabilir zamanında ona inanmışsin kalbinle hareket etmişsin ama artık mantiginla hareket et gercek yüzünü gördüm zaten yoksa daha çok üzülürsün o adam sana mutluluk getirmez kendine düzgün birileroni bul sana herşeyden önce değer veren saygı duyan
Bebeğim sen bu adamı hayatından cikartamadigin sürece biri olmucak ki hayatında çünkü adam seni cepte goruyor başkalarıyla yiyisip yatıp kalkıp senin yanına geliyor seninlede yiyisiyor sonra sıkılıyor başkasına gidiyor afedersin de sen ooorrroospu musun ha öyleyim dersen birşey demem senin tercihin derim ama değilsen kendinide ailenide niye rezil ediyorsun adamın numarasını bile engelleyemiyorsun adam istediği zaman seni engelliyor istediği zaman tekrar konuşuyor tabi ki olmaz hayatında biri sende kasiniyorsun sonra gelip buralarda ağlama kendi salakligina az biraz uyanık ol sende hakediyorsunuz başınıza gelenleri
şu an duyguj var aradan bir iki sene geçsin onsuz olmaya aliscaksin ve bir zaman sonra ondan nefret ediceksin hatta kendine diceksin nasıl böyle bir adamla olmuşum diye YouTubeda adil Yıldırım'ı dinlemeni tavsiye ederim onun videoları bana çok şey kattı onu dinleyince ne kadar salaklık yaptığını anlicaksin ve o adamın hiçbir sosyal medyasını takip etme fakelerden bakma ortak arkadaslaeini akrabalarını çıkart onu gorme her yerden engelle bu şekilde unutmaya baslicaksin ve sonra hayatına çok güzel kişiler giricek üç buçuk senelik ilişkimi bu şekilde unuttum ve seninle birebir aynı şeyleri yaşadım ve senin kadar ve hatta daha fazla salakliklar yaptım geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini değiştirebilirsin unutma herşey senin elinde basit bir kadın olma her erkek elde edemesin zor ol ki değerin bilinsin
@mls23 Kadınlar beğendiği erkeği değiştirebileceklerine inanırlar ama erkekler değişmez. Aldatılan kadın ya intikam için döner ya da değiştireceğine inandığı için. İkinci durumda yine üzülen kadın olacaktır.
Aldatılan kadın sevgilim dediğim şahisin eski sevgilisi ve oğlanın benimle olduğunu biliyordu sonra erkek benim baskın biri olduğumu söyleyip tekrar ona gitti oda kabul etmiş hiç aldatılmamış gibi
Haberi oldu onunla ilişkisi devam ederken benimle oldu sonra sevgim ya da baskılarım onu sorgulamam zor geldi ve ayrıldık şimdi kız story atıyor birlikteyim tek aşk bizim diye
Onda unutamadığı yanları vardır belki tekrar sevmeye başlamıştır. Ama sırf sevgili bulamadı diye sorduğun için cevap şu olacak dediğin gibi cinsel birliktelik yokluk olabilir onun dışında belki sana öyle geliyor sırf birini bulamadığı için gelmemiştir belki de