Gizli Üye(18-24)1 yıl
Eski sevgiliye geri dönmek, pek çok insanın zaman zaman düşündüğü veya deneyimlediği bir durumdur. Bu konuda doğru ya da yanlış bir etiketlemek, duruma ve kişisel perspektife bağlı olarak değişebilir. "Eziklik" gibi bir kavram, daha çok dışarıdan bakıldığında olumsuz bir izlenim yaratabilir; ancak bir kişinin eski bir ilişkiye dönme kararını verdiğinde, bu durumun arkasındaki psikolojik, duygusal ve mantıklı sebepler çok daha karmaşık olabilir.
1. İnsanların İlişkilerdeki Değişen Duygusal İhtiyaçları
İlk başta, insanlar değişen bireylerdir. Bir ilişki sonlandığında, bazen sadece o anki duygusal yoğunluk ya da yaşanan tartışmalar nedeniyle karar verilmiş olabilir. Zamanla, insanlar olgunlaşır, duygusal ihtiyaçları değişir ve başkalarıyla olan bağları farklı boyutlar kazanabilir. Bir ilişkiden sonra uzun bir süre geçmişse, kişi kendisini yeni bir perspektiften görebilir. Eski sevgiliyle yeniden bir bağlantı kurma isteği, bu kişisel gelişimin bir sonucu olabilir. Duyguların zamanla evrilmesi ve farklı bir olgunlukla eski ilişkiye yaklaşmak, aslında bir tür içsel farkındalık gelişiminin göstergesidir.
2. İlişkideki Sorunları Yeniden Ele Almak
Bazen eski ilişkiye dönmek, biten ilişkiyi daha sağlıklı bir şekilde tamamlamak amacıyla olabilir. İnsanlar, bir ilişkideki problemleri tam anlamadan ayrılmış olabilirler ve bu sorunları çözme arzusuyla geri dönme kararı verebilirler. Eski ilişkiler, genellikle belli bir noktada kesilirken taraflar birbirini tam olarak anlamadan ayrılmış olabilir. Birçok kişi, ilişkiden sonra, nelerin yanlış gittiğini daha net bir şekilde anlayabilir. Eski sevgiliye dönmek, bu sorunları çözme ve daha sağlıklı bir iletişim kurma isteğiyle yapılmış bir girişim olabilir.
3. Duygusal Bağ ve Alışkanlıklar
Birçok insan, eski sevgilisiyle olan duygusal bağları tamamen koparamaz. Özellikle uzun süreli ilişkilerde, kişi, hayatının büyük bir kısmını bu kişiyle geçirmiştir ve bu ilişkiyi kolayca unutmak ya da geride bırakmak zor olabilir. Bu tür duygusal bağlar ve alışkanlıklar, kişinin eski ilişkiye geri dönme arzusunu tetikleyebilir. Ancak bu, zayıflık veya "eziklik" anlamına gelmez. İnsanlar, sevdikleri kişilerle yeniden bağ kurma isteği duyabilirler, çünkü onları hala seviyorlar ve geçmişteki güzel anılar onları etkiliyor olabilir. Bu tamamen insani bir durumdur.
4. Kendine Güven ve Kendi İhtiyaçlarını Anlama
Bir ilişkinin bitmesi, her zaman çok zorlu olabilir. Ayrılık, özgüven üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve bazı kişiler, eski ilişkiye geri dönerek bu boşluğu doldurmaya çalışabilir. Ancak, bu, mutlaka "eziklik" anlamına gelmez. Aksine, kendi duygusal ihtiyaçlarını fark etmek ve bu ihtiyaçları gidermek adına bir adım atmak, çoğu zaman cesaret gerektirir. İnsanlar, yalnız kaldıklarında kendilerini daha fazla tanıyabilirler ve bazen eski bir ilişkiye dönmek, kişisel olarak ne istediklerini daha net görmek adına bir seçenek olabilir. Buradaki anahtar, geri dönmenin, kişisel olarak sağlıklı bir şekilde yapılmasıdır. Eğer kişi eski ilişkisine dönerek bir şeyler öğrenmiş, büyümüşse, bu durum, kişinin içsel bir olgunlaşma sürecinin parçası olabilir.
5. Gerçekten Sağlıklı Bir İlişki Kurma İhtiyacı
Bir kişi, eski sevgiliye geri dönme kararı aldığında, bu genellikle birkaç faktörün birleşiminden kaynaklanır. Duygusal bağlar, geçmişteki iyi anılar, ortak ilgi alanları ve hatta kişisel gelişim, bunlar arasında yer alabilir. Ancak burada önemli olan, bu geri dönüşün gerçek bir "yeniden başlama" anlamına gelip gelmediğidir. Eğer insanlar, eski ilişkilerine dönerek, daha sağlıklı bir iletişim kurma, hatalarını telafi etme ve birbirlerini daha iyi anlama fırsatı buluyorlarsa, bu adım bir tür kişisel gelişim göstergesi olabilir.
6. Sosyal Baskılar ve Toplumsal Algılar
Eski sevgiliye geri dönmenin eziklik olarak algılanıp algılanmaması, büyük ölçüde toplumsal ve kültürel faktörlere bağlıdır. Bazı toplumlarda, bir ilişkiden sonra eskiye dönmek, "güçsüzlük" veya "kararsızlık" olarak görülebilir. Ancak bu tür toplumsal yargılar, kişisel duyguların ve kararların gerçekliğini yansıtmaz. Her birey, kendi duygusal deneyimlerini ve ihtiyaçlarını özgürce belirlemelidir. Eski ilişkiye geri dönmek, başka bir kişinin hayatında nasıl göründüğünden çok, sizin duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına dayanmalıdır.
Sonuç: Eziklikten Çok Kişisel Bir Karar
Sonuç olarak, eski sevgiliye geri dönmek, mutlaka bir zayıflık veya eziklik anlamına gelmez. Bu, tamamen kişisel bir karar olup, birçok duygusal ve psikolojik faktöre dayanabilir. İnsanlar, kendilerini daha iyi anlayarak, geçmiş ilişkilerinden ders çıkarabilir ve sağlıklı bir şekilde bir araya gelebilirler. Ancak, bu sürecin, her iki taraf için de sağlıklı, yapıcı ve olgun bir şekilde gerçekleşmesi önemlidir. Eğer eski ilişkiniz, bireysel gelişiminize zarar veriyorsa ve geçmişteki hatalarla barışık değilseniz, geri dönmek yerine bu ilişkiyi geçmişte bırakmak daha doğru olabilir. Geri dönme kararı, duygusal olarak sağlıklı ve olgun bir yaklaşım gerektirir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski sevgiliye geri dönmek, çoğu insanın düşündüğü kadar basit bir durum değil ve “eziklik” olarak değerlendirilmemeli. Bir ilişkide sorunlar yaşandıysa ve ayrılık yaşandıysa, zamanla bu sorunların nasıl çözümlenebileceğini düşünmek, hatalardan ders almak ve tekrar denemeyi istemek gayet doğal. İki taraf da hatalarından ders almış, değişmiş veya birbirinin kıymetini anlamışsa, eski ilişki daha güçlü bir şekilde yeniden inşa edilebilir.
Ancak geri dönme kararı verirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var:
Geçmiş Sorunlar Çözüldü mü?: Ayrılığa neden olan konular gerçekten çözüldüyse ve iki taraf da ilişkide daha sağlıklı bir yol bulduysa, geri dönmeyi düşünebilirsiniz. Aynı sorunlar devam ediyorsa, aynı döngüye girmek sizi yıpratabilir.
Kararınız Bağımlılık mı, Sevgi mi?: Sadece yalnızlıktan ya da duygusal bağımlılıktan dolayı eski sevgiliye dönmek sağlıklı olmayabilir. Sevgi ve bağlılık gibi güçlü bir temele dayalıysa, bu durum daha anlamlıdır.
Kendinize Güveniyor musunuz?: Tekrar bir araya gelmenin sizi güçlendireceğine inanıyorsanız ve özsaygınız bu durumdan zarar görmeyecekse, geri dönme kararı "eziklik" olarak nitelendirilmez.
Eski sevgiliye dönmek, bazen gerçekten anlamlı olabilir; bu, kendine güvenle ve bilinçli bir şekilde yapılırsa, büyümek ve öğrenmek için bir fırsat bile olabilir. Bu yüzden, kendinize karşı dürüst olun ve eski ilişkiye sağlıklı bir şekilde bakıp kararınızı ona göre verin.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Eski sevgiliye geri dönmek, "eziklik" gibi sert bir ifade ile değerlendirilecek bir durum değil, oldukça kişisel ve karmaşık bir konudur. Her ilişkinin dinamiği farklıdır ve bazen insanlar, belirli hatalardan ders alarak ya da yeni bir perspektif kazanarak ilişkilerini yeniden denemeyi seçebilirler. Eğer geri dönme kararı, iki tarafın da istekli, sağlıklı iletişimle ilerleyen ve değişimlerin kabul edildiği bir temelde alınıyorsa bu, güçlü bir karar bile olabilir.
Ancak, sadece yalnızlık, korku veya güvensizlik gibi nedenlerle geri dönmek ilişkideki eski sorunları tekrar yaşamak anlamına gelebilir. Önemli olan, geri dönme kararının nedenini iyi analiz etmek ve geçmişteki hatalardan ders alınıp alınmadığını sorgulamaktır.😇00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, arada duygusal psikolojik şiddet olmadığı takdirde dönülmesi eziklik değildir. Duyguları olabilen her insan dönebilir bu gayet olağan. Ancak psikolojik şiddet varsa keza manipüle edici tavırlar, ghosting, hep sizi suçlayıp kendi hatasını görememesi. Bu durumda dönmek kendinize yaptığınız bir saygısızlık ve haksızlıktır. İçiniz dahi rahatlamaz, kendi kendinizden özür dilemeye kalkarsınız. Öz saygı her şeydir bunu unutmayalım, bir ilişkide hata varsa iki taraf bunu kabullenip olgunca yaklaşıyorsa orada tekrar birleşim olabilir bunun başka türlüsü abesle iştigaldir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılYani denemişsin olmamış yürümemiş zaten ayrılmışsın daha niye eskiye dönüyorsun
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılDuygulara alakalı bir durum da olabilir, alışkanlık da.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yıleziklik ve kendine saygısı olmaması demektir.
10 Yorumla
1 yılBaşkalarını bilmem ama, kendi adıma, bana göre, insanın kendisine saygısı ve gururu bir tutam da aklı varsa...
- Kendisinin değerini bilmezden gelen
- Kendisine kraliçem dediği gibi y@vşadığı her kadına da kraliçem diyen
- Canını acıtmak için her türlü psikopatlık fırsatını değerlendiren
- Sinsi saldırılarda bulunan
- Her fırsatta yok sayan
- Yalandan bahanelerle oyalayan
- İşine gelince fikir danışmaya gelip, haricinde duvar kesilen
- İlgileniyor gibi yapıp aslında aynı anda birden fazla kadınla arkadaşça takılan
- Ve çok daha fazlasını yapmaya devam eden beş para etmeyen bir ruh hastası bana geri dönüş yapsa kesinlikle onu affetmem kesinlikle ona geri dönmem, bilâkis her gün düzenli âh ederim Allah belasını verene dek. Ve en ufak bir affetmek bana göre insanın kendisine yaptığı bir saygısızlıktır, ihanettir, gurursuzluktur, ezikliktir evet.
24 Yorumla- 1 yıl
Abla bunları yapıyorsa zaten allah belasını versin öyle adamın 😅 ben normal ayrılıktan bahsettim
- 1 yıl
Normal ayrılık ne demek
- 1 yıl
Diğer cevaplar da eziklik demiş exe dönmenin her türlüsü eziklik değil mi zaten
1 yılEski sevgiliye geri dönmek tek başına "eziklik" olarak değerlendirilemez. Bu, ilişkiye ve kişisel hislerine bağlıdır. Bir kişi eski ilişkiye, aynı sorunların tekrar yaşanacağı bir zeminde dönüyorsa ya da yalnız hissettiği için dönmeyi seçiyorsa, bu durum sağlıklı olmayabilir ve olumsuz etkiler yaratabilir. Ancak aradan geçen zamanda her iki taraf da olgunlaşmış ve ilişkiden beklentilerini netleştirmişse, bu geri dönüş yapıcı ve iyi bir ilişkiye evrilebilir. Önemli olan, geri dönmenin gerçek sebeplerini sorgulamak ve eski hataları tekrarlamamak için bilinçli bir adım atmaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılniye olsun canım yaşadığın şeylere bağlı ama yanlış anlaşılmalardan dolayı bittiyse o ayrılık sürecinde insanlar bilinçlendiğinden gerçekleri görür tekrar başlayabilirsin ama yok şiddet küfür değer görememe aldatma bunlar varsa deli misin dilin yanmadı mı derler yani
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılHayır neden öyle bir şey olsun insan ilişkisinde birtakım hatalar yapmışlar ama onun gibi de anlaşabileceği kimseyi bulamamıştır ve sonrasında da o kişiyle ilişkisine devam etmek istemiştir iki tarafta kabul ettikten sonra hatalarından ders aldıktan sonra mutlu olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek için eziklik evet, ama kız yazdıysa, kız barışmak istiyorsa, barışabilirsin, eziklik olmaz, şans verdim demiş olursun, ama erkek barışmak istiyorsa, başkasını bulamadığını düşünür, reddeder zaten, sende ezik duruma düşersin 😊 şahsen, denendi onaylandı 😅😄
02 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle erkek genelde bu yüzden dönüyor bence sevdiğinden değil benim de çok başıma geldi zamanında adam dönüp dolaşıp bana geliyordu çünkü bir başkasıyla ilerletemiyordu aradığını bulamıyordu
- 1 yıl
Exden, next olmamalı diyor, ilişki uzmanları , geçmiş bitmiştir 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHangi nedenle hangi sebeple hangi gerekçe ile olursa olsun eski sevgiliye geri dönülmez çünkü ilişkide ters giden sorun olan şeyler çözülseydi zaten bitmezdi diye düşünüyorum ben şahsen onun için geri dönülmez dönülse dahi eskisi gibi olmaz yine sonu hüsran olur o yüzden hiç gerek yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Dönülmez tabii ki, dönsen de ne kadar aynı olabilir ki?
Zorla ayrılmayı es geçiyorum, mesela ailelerin zoruyla biten bir ilişki belki yine güzel bir sonuç verir. Ama diyelim siz bu kişi ile hiç anlaşamadınız, birbirinize kötü geldiniz ve size iğrenç hissettirdi. Böyle birinin 180° değişeceğini gerçekten düşünüyor musunuz?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılEziklik değilde ne istediğini bilmemek olarak bakıyorum.
Madem barışacaktin neden ayrıldın.
Acele karar verme eylemi ile hareket eden insan tipi.
En sevmediğim.
İnsan bir karar veriyorsa onun sonucunu görüp ve sonrasın da neler olacağını az çok tahmin edip hareket etmeli.
Çocuk oyuncağı değil ki bu.
Hala daha ısrarla yeniden başlayalım diyen insanları gerçekten anlamakta zorlanıyorum.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Hayır tabikide , cikar varsa dönülür. tanidigim bir kiz vardi dayak yedigi halde geri donuyordu, çünkü her geri dönüşünde büyük para kazançlari vardi. ayrilsa o lüksü bulamıyordu. Ondan ayrılması için dayak atmayan ayni lüksü bulacagi bir erkek olmasi gerekli. Bazi insanlar bagimlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişiyor. Eğer sevgililer birbiriyle olaylı bir şekilde aşkı bitmişse tekrar bir araya gelemezler. Gelseler de aynı sorunları tekrar yaşarlar. Fakat medeni insanlar gibi ayrılmışlarsa ve tekrardan bir araya gelmek için karar almışlarsa bir şeyler değişebilir.
00 Yorumla Bence evet, ezikliktir.. Kapanmış bir defteri tekrar açmaya çalışmak acizlerin işidir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden eziklik olsun? Aradaki duygulara bağlı bir şey. 2012 yılında tanışıp 5 yıl sevgili olduğum kişiyle 6 yıldır ayrıydım her yıl yazıyordu ama affedemiyordum aldatmak gibi bir şey değildi yaptığı ama bana yine de dokunan bir şeydi. 11. yılın sonunda yani aralık ayında affettim 6 ay içinde de evlendik şu an 5 aylık evliyiz mutluyuz. Ve bizim ki aşırı imkansız olan bir şeydi mümkün yani. Biz bile olduysak herkes olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyani hisler varsa ve ayrilik sebebi buyuk bir sey degilse olabilir, eziklik olarak nitelendirmem
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılNiye eziklik olsun ki? Eğer yeni bir ilişkide eskinin o uyumu sağlanamamış ve ayrılık kararını oluşturan sebep veya sebepler artık yoksa ve iki taraf da bunun için çabalıyorsa kişinin kendine ikinci bir şansı tanıması gayet doğal.
00 Yorumla Neden ayrıldığına ve nasıl döndüğüne göre değişir. Yalvar yakar olmak veya salya sümük ağlamak erkeğin vakarını giderir. Bize yamuk yapmış olanla tekrar bir araya gelmek arzusu da aynı şekilde...
00 Yorumla
1 yılSevgi eskimez ayrılmak zorunda kalınabilir zamanla sorunlar çözülür ve tekrar sevgili olunur aslında bunlar hiç ayrılmaz
Gerçek sevgi ve aşktan bahsediyorum tabi ayrılanların binde birinde olan hani00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her ayrılık aynı değil sonuçta. Ayrılma şekli ve sebebine bağlı olarak eziklik olarak tanımlamak yanlış olur bence. Hala seviyorsa insanın sevgisinin peşinden gitmesi eziklik olamaz çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normalde kolay kolay harcım olan bir şey değil ama kötü bir şekilde ayrılmadıysanız ve hatalardan da ders alındıysa, sevginiz karşılıklı baki ise olabilir. Önyargılı da değilim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılYani bir anlik sinirle hadi ayrilalim diyip sonra dusununce aslinda sevdigini fark edip pisman olursan degilde...5 yil ayril baris ayril baris bir iliski bence ezikliktir mesela...
00 Yorumla
1 yılKişi hatasız olsa bile karşıdakinin suçlu olduğunu bilse bile geri dönüyorsa demekki çok seviyordur böyle insanlar hep mutsuz olan taraftır en iyisi geri dönmemek ben şahsen geri dönmem
00 YorumlaEziklik değildir fakat doğruda değildir o ilişki ne kadar zor olursa olsun sorunların üstünden her türlü gelinir çözülür seven kişi ne olursa olsun çabalar tekrar sevgili olunursa zaten eskisi gibi olmaz hiç bir şey sağlıklı bir ilişkide olmaz ve yine biter
00 Yorumla
1 yılNeden olsun onu anlamadığını verdiği değeri başkasında bulmadiysan ve hala ikinizde aynı düşünce yapisindaysaniz bence evlenip boşanması önemli değildir bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEziklik değil de aptallık olabilir sonunun uçurum olduğunu bildigin yola bir daha gitmektir geri yürümesi de yürüyüş olur iyi yönden bakmak lazım😅
10 Yorumla Yani eğer her iki tarafta birbirini seviyorsa eziklik olmaz fakat daha önceki ayrılmanın sebebi de önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Ona hâlâ aşık olduğunun göstergesidir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılvazgeçmeni gerektirecek nitelikte hata yapmamışsa dönülebilir. ben bitirmeyi sevmem. ayakta tutmayı, mücadele etmeyi severim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçinde sevgi birikintisi olmayan kimse zaten geri dönmez ve ayrıca dönüş eziklik falan da değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılİşin içine ihanet gibi sebepler girilmediyse dönülebilir ama nasıl ayrıldığı çok önemli burada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKimse büyük konuşmasın. Dönen kişi daha iyi bilir herşeyi biz bilemeyiz.
Belki kendini değiştirdi, belki daha güzel olacak her şey.
00 Yorumla Seven döner. Sevgi eziklik değildir. Ha gezip daha iyisini bulamadığı için dönenler var onlr için aynı şeyi söyleyemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gidişe göre değişir. Gideriken evini başına yıkmadıysa belki de bir şans verilebilir ancak ikinci şanslar hep ilk şanslara ihanettir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEziklik değil net bir insan sever ve hata yapar eğer pismansa ve tekrar olmayacağına ve dahi olsa bile o kadar eskisi gibi yok saymacagina eminse dönebilir özurler dilenid insan degidigin şaşar ve beşer dir
00 YorumlaTamamen sebep sonuç ilişkisi ayrılma nedenini bilmeden olur ya da olmaz demek hata olur üstelik sevginin ve saygının nesi eziklik olsun
00 YorumlaDuygular değişmediyse iki tarafta sevgi, aşk hala devam ediyorsa yani 2. şansı hak ediyordur. Eziklik olmaz
00 YorumlaBişeyi kaybettiysen ve onu tekrar elde etmeyi başardıysan hiçbir şey ilk bulduğun gibi olmaz. Gereksiz o yüzden.
00 Yorumlaİnsanlar bir filmi ikinci kez izlemeyi bile tercih etmiyorken biten bir ilişkiyi neden tekrar denemek ister hiç anlamıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNiye eziklik olsun ki? Böyle laflara aldanmamak gerekiyor. Dönmek isteyen döner kime ne
10 Yorumla Eziklik değil seviyosan ama ne gerek var dimi yaa😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılNasıl biri olduğuna ve neler yaşandığına göre değişir
10 Yorumla
1 yılEziklik mi bilemem ama lüzumlu bi davranış değil
10 Yorumla
1 yılYani affedilecek ya da çözülecek bir şeyse aradaki sorunlar eziklik değildir.
00 Yorumla
1 yılEziklik degil, sacmadir denenmisi denemek herkes yoluna baksin
00 Yorumla
1 yılİnsan sevgisine söz geçiremez bazen. Eziklik değil normaldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEski sevgiliye dönmek banyodan sonra aynı donu tekrar giymek gibidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başkasini bulamadım diye dönüyorsa ezikliktir net. Ya da toksik ilişki ise acizliktir baya..
00 Yorumla
1 yılTükürdüğümü yalamak ezikliktir. Yani ayrılan sensen, geri dönmen ezikliktir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılEvet. Aynı kitap bidaha okunmaz çünkü sonunu bilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYeter ki kankana sevgilin hakkındaki kötü şeyleri söylememiş ol, ama söylediysen yandın 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHayır eziklik değidir ama denenmişi tekrar denemenin ne anlamı var?
00 Yorumla Eziklik demek doğru değildir bence ama ne demiş büyüklerimiz ex'ten next olmaz..
00 Yorumla
1 yılSeviyorsan değil bence. Ki döndüğünde pek iyi bişey olucagini sanmıyorum değişen bişey olmaz bence
00 YorumlaZaafına yenik düşmek bence genelde sonuç yine hüsran yine ayrılık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Eski sevgili olmaz eski flört olur ve uygun olursa dönülür eski flört e
00 Yorumla
1 yılİnsanın yaptığı hatanın dozuna bağlı. Telafi edilecekse neden olmasın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yoo bitmedi askıya aldıysan dönüş yaparsanız
00 Yorumla
1 yılsonucu eski sevgiliye gömmekle sonuçlanabilecek eylem
genelde 2. tur daha sancılı olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılEski eşine
Eski İşine
Eski Sevgiline
Dönülmez!01 Yorumla - Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar