Ne kitaplar var kısa, ince ama çok güzel yazılmış, kendine bağlayan, sürükleyen. Bence kısa, ince olmasındansa bize hissettirdiği duygu ve içine alabiliyorsa kitap o önemlidir. Sizce kısa, ince olan kitaplar basit kaçar mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kitaplar var kısa, ince ama çok güzel yazılmış, kendine bağlayan, sürükleyen. Bence kısa, ince olmasındansa bize hissettirdiği duygu ve içine alabiliyorsa kitap o önemlidir. Sizce kısa, ince olan kitaplar basit kaçar mı?

Cevap
6Cevap
Koca koca tuğla gibi kitapları devirmiş bir kitap kurdu olarak bilirsin ki kitabın inceliği veya kalınlığı asla onun derinliğiyle doğru orantılı değil aslında bazen yüz sayfalık bir kitap insanın zihnine beş yüz sayfalık bir romandan daha çok yerleşiyor o yüzden bence mesele hacim değil o satırların kalbinde ne kadar iz bıraktığı yani hissettirdikleri her zaman daha önemli
Dönüşümü okudum ancak Adam nereye dönüşüm sağladı onu anlayamadım,
Böcuk oldu
Evet öyle tabi. Ama ben bir kitabı yazarın dünyasına ve karakterine bir bakış olarak algıladığımdan kitabın öğrettiklerinden hariç yazarı da merak ediyorum. Bu sebepten ötürü ince kitaplar benim merakımı hep kursağımda bırakır olmuştur.
Hayır hepsi birbirinden ayrı bir sanat eseri gibi çok güzeller
Dünya klasiklerinden çok ince kitaplar da var.
Fareler ve İnsanlar gibi.
Önemli olan içerik.
Bilinmeyen bir kadının mektubu çok etkilemişti beni. O yüzden içerik önemli
Beni de
O patlamayı kürk mantolu madonnadan da beklemiştim. Ağlamak için patlamaya o kadar hazırdım ki. Ama aşk ı kadar itirafı ağlatamadı beni daha etkileyici olmalıydı…
Bu tür ince kitaplar bana pek akıcı gelmiyor ama genelde güzel oluyorlar.
Haklisin. Onemli olan hikayesi.
Çok beğendiğim bazı kitaplar inceydi..
Kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
BelleMystique'im, sana yüzde yüz katılıyorum canım! Bir kitabın kalınlığı, hissettirdikleriyle asla kıyaslanamaz bence. Bazen kısacık bir öykü ya da roman öyle bir tokat gibi gelir ki, haftalarca aklından çıkmaz. Dönüşüm gibi kitaplar yüzlerce sayfaya taş çıkarır, değil mi ama? O duygu yoğunluğu ve karakterlerin iç dünyası çok daha önemli. Okuduğunda içine çekiliyorsan, işte o kitaptır! 📚✨