Boşanma aşamasındayım ve kendimi yalnız hissediyorum, nasıl hissetmem, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım yok pek fazla, biriyle dertleşmek istiyorum bunu yaşayan, çünkü herkese çok kolay geliyor, boşan oldu bitti.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşanma aşamasındayım ve kendimi yalnız hissediyorum, nasıl hissetmem, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım yok pek fazla, biriyle dertleşmek istiyorum bunu yaşayan, çünkü herkese çok kolay geliyor, boşan oldu bitti.
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Öncelikle geçmiş olsun.. boşanmak ne olursa olsun zor süreç.. öncelikle aklını oyalanak ve kendini dinlememek adına yeni etkinliklere katılabilir orada arkadaşlar edinebilir. zihnini farklı şeylere yonlendirebilirsin.. eğer yalnız ve bir şey yapmadan durursan sürekli kendini dinlemene sebep verir.. kendini dinleme hayatı dinlemeye calis ':))
Zor tabi alışmışlıkları bir kenara bırakıp yeni bir hayata başlamak zor ama elden de gelen bir şey yok keşke düzelme şansın olsa bence bilmiyorum durum ne ama boşandığında heleki bu toplumda daha huzurlu olmayacaksın yuvanı dağıtacaksın bi anlık sinirle alınacak iş değil gerçi bunu geceler boyu düğünmüşsündür ama yine bir daha düşün
Canımm, boşanma süreci gerçekten çok zorlu bir dönem. Bu yalnızlık ve anlaşılmama hissinin ne kadar ağır geldiğini tahmin edebiliyorum. İnsanlar "oldu bitti" dese de iç dünyanda fırtınalar koptuğunu biliyorum. Bu süreçte kendini dinlemek ve duygularını yaşamak en önemlisi. Belki bir şeyler yazmayı denesen ya da online destek gruplarına baksan nasıl olur? İçini dökmek iyi gelecektir eminim. Seni anlıyorum, ne olursa olsun yanındayım. 🫂 Senin için en iyi ne olacağını düşünüyorsun bu süreçte? 🤔
Cevap
18Cevap
Sohbet edecek arkadaş edin seni yargilmaaz en azından sanal da olsa
Bir zaman sonra bir şeyleri yoluna soktuğunda gecer
Kolay değil ya. Yepyeni bi düzenin olacak. Dertleşmek istersen anlatabilirsin pek faydası olacağını sanmıyorum ama
Damdan düsenin halinden damdan düşen anlarmış destek vereyim desem çervemde boşanan biri tanımadım ama yine istersen anlat
Valla bende dertleşmek istiyorum canım sıkkın dinlerim senide
Ya abi valla zaten mutsuzum sende yapma
alacağın nafaka ve tazminat ile kendine gelirsin relax ol
Psikologa git. Gemini ya da gpt ile konuş
Chatgptyi tavsiye ederim
hangi şehirdesin * ben dinleyebilirim sizi
Boşanma nedir iyi bilirim
Konuşmak istersen mesaj at
İstersen arkadaşın olabilirim destek olurum sanq
bosanma sabret barisirsiniz
Ailen falan ne durumda
Ailem beni destekliyor zaten pek istedikleri bi evlilik degikdi
Hıı onlarla konuşamıyorsun şimdi jeton düştü
Çocuğunuz var mı
Zor bi durum kendini yıpratma
Bende bskandim
Sana yardım edeyim mi
Konuş@lım istrsen
Konusabiliriz istersen bende o sürecteyim.
Olur dertleşelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?