Gizli Üye(30-35)2 ayBen şahit olduğum için söylüyorum benim iki tane kankam var yakın arkadaşım liseden bana hep diyorlar erkek ilk adımı atmalı özgüvenli olmalısın ağzın laf yapmalı girişken olmalısın diye bundan 2 sene önce oldu bu olay yanımda oturuyor Instagram dan geziniyor baktım profili açık kaslı yakışıklı arabalı fotosu olan erkek hem istek attı foto beğendi hikayesine yorum yaptı sordum dedim hani ilk adımı erkek atmalıydı eeeeee kankaaaağğğ çok hoşlandım ona ilgi gösterdiğimi anlasın diye yazdım senle o bir değil 😂😂😂 yaw dedim siz insan değilsiniz
Gerçekten ülkede ki kadınlar adamına göre muamele yapıyor bana tavsiye veripte ilk adımı kendisi atması da ayrı cabası
Ben mesela sosyal medyadan istek atıyorum mesaj yazıyorum oda efendi temiz dürüst sınırları aşmadan sanki ırzına geçmişim taciz etmişim gibi görüldü atıp bırakıyor ya da engel atıyor isteğim ya beklemede kalıyor ya da red yiyorum veya engel atıyor
İlk adımı atmaya çalışıyorum çabalıyorum ama yine de olmuyor flört aşamasına dahi geçemiyorum
Yine bu kankamın yakın arkadaşlarından birine istek attım sonra sordurdum dedim bir sor neden kabul etmemiş demiş abaza sandım tipi hoşuma gitmedi
Dış görünüşü kötü olan tüm erkekler abaza mı oluyor gerçekten akıl sır erdiremiyorum yakışıklı olanlar özgüvenli oluyor erkek oluyor ama diğerleri çürük vasıfsız abaza bu mudur sizin gözünüzde olan
Bayan kankalarım gelmiş 32 yaşına beni tanıyor işimde gücümde efendi eline kız eli değmemiş temiz güvenilir bir insanım doğum günüydü esprisine dedim bu sene kimse almaz ise ben alayım mı seni şımarma kanka dedik üstümüze çıkma o kadar sene beklemişim iyi bir şey olsun bilmiyorum değişik yaratıklarsınız hani insan demiyorum değişik yaratıklarsınız diyorum
İyi dediği de karakter değil dış görünüş iyi olan istiyor
Alın hepsi sizin olsun en mutlu siz olun bu dünya hayatını da en iyi siz yaşayın
Bıktığğğ Bıktığğğ
Geçen yorumları okudum erkekler prenses olmuş adım atmıyor teklif etmiyor konuşmuyor konuşmaya çalışan ya da konuşanın da ağzına böyle sıçın hayattan soğutun heves falanda bırakmayın olur mu10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet yürüyorlar. Ama bir sorun var. Bir selam verip devamını erkeğin getirmesini bekliyorlar. Allah aşkına sen söyle, durup dururken sadece "merhaba " yazan fotoğrafsız bir profile ben ne yazarak konuşmayı devam etttirebilirim ki?
Hem devam ettirmek isteyeceğim biri mi o da belli değil. Fotosu yok ki en ufak bir çekim olsun. Konulara yazdığı herhangi bir yorumu falan yok ki ortak noktalarımızı keşfedeyim. Bomboş profil. Sarı çizmeli mehmet ağa gelip "merhaba " yazıp ona aşık olmamı bekliyor. Sadece 1 kişiden bahsetmiyorum. Birkaç kez oldu. Tanışmak isteyen kadınlar hep böyle.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
2 ayÇok nadir bu, böyle bir şey ancak kitaplarda yazar herhalde, bana kalırsa bu kızların yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Kapalı bir toplum olduğumuz için, kızlarda sadece belirli kişilere o da sadece destek amacıyla, bunun dışında böyle bir şey olabileceğini zannetmiyorum. Birde ortam sanal olduğu için bu da insanı ürkütüyor. Ama bir instagram olsa bunda sıkıntı olmaz. Oradan konuşulabilir. Benim hesaplarım var ancak birini buradan gelecek olanlar varsa, onlar için kullanıp gerçekten arkadaş olma düşüncesinde olanlara verebilirim.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayŞahsen bana yürüyen yok, profilimde yazmama rağmen en son geçen sene seks chat yapmak isteyen yazmıştı bende yazışacağımıza gel görüşelim demiştim sonra ortadan kaybolmuştu))
ama genelde bazı konularda bana bilgi edinmek için veya ne yapmaları gerektiğini yazan oluyor, az çok hayat tecrübeme dayanarak bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum hep10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ebrucum! 😍 Deli sorularına bayılırım, aşka dair her şeyi konuşabiliriz! Tabii ki kızlar da DM'den yürür, hatta bence çok da doğal bir durum bu. 💖 Artık çağımızda sosyal medya da flörtleşmenin bir parçası oldu. Birini beğenince neden yazmayalım ki? Aşk kapıyı çalmazsa biz çalarız! 😉 Sen ne düşünüyorsun, hiç DM'den hoşlandığın birine yazdın mı? ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
2 ayBen yürümüyorum diğerleri de beni pek ilgilendirmiyor doğrusu
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bana denk gelmiyor öyle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 271,3b cevap paylaştı.
u 2 ayyakışıklı bulduklarına yürürler sadece
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayAyıp ettin hemcinslerim erkeklerden bile daha orpu üç dört tane idare ettiğini söyleyen, onunla ilişkiye girmesi için ayağına kadar giden saysam sonu gelmez😃
510 Yorumla- 2 ay
O kadar tecrübelisin ben hiç bilemem
- 2 ay
burada olmak ne ifade ediyor ki 😃
- 2 ay
🤣🤣🤣🤣 ben hiç bir şey demiyorum 😂
- 2 ay
İyyy ya uzak dur benden 😂 ayrıca yaşından başından utan şu hareketlere bak 😃
Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Millete kızlar yürüyor, bize gayler. Nasıl bir kaderdir bu 😅🤦
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayEvet yürüyenler oluyor elbette.. ama önemli olan tarz.. bazısı bunu çok normal bir şekilde yaparken.. bazısı çok garip hallerde yapabiliyor.. erkeklerdeki gibi bazı haddi aşmayı dert etmeyenler mevcut..:)) dm yi kapatmaya sebep
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
2 ayEvet burada bana kaç tane denk geldi saymadım, kaç tanesi de muhabbeti bel altına getirdi, bu işlerin cinsiyeti yok bence, erkek şöyle bozuk kızlar şöyle diye cümle kurmam
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayBilmiyorum beylere sormalı. Birine yürümek benim tarzım değil:))
50 Yorumla doğal olarak olması gerektiği gibi, evet. yorumlara tilt oldum. iki senedir girmiyorum site her geçen sene biraz daha yozlaşıyor. şu an bayağı bayağı bozkır iklimi hakim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
2 ayKadınlar gizlilik konusunda erkeklerden daha başarılı.
O yüzden yalan söyleme konusunda daha başarılı.
Bu benim uydurmam değil ortada olan bir gerçek.10 Yorumla
2 aytabii ki de kanka saçmalama kızlar hiç yürüdüğünü Ben görmedim ha belki yürürler ama ben hiç görmedim yani akrabalarımdan da hiçbir kızdan yürüdüğünü falan görmedim
10 YorumlaYürüyorlar. Nerden bildiğimi sormayın. Fenasınız abi fena, erkekler neyse kendini o şekilde gösteriyor da kadınlar sanki çok hanım hanımcık gibi gösteriyor özelden yardırıyorlar Fhdhdgsshsg
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Kadınlar gizli yürüyücülerden.. Tanışmak için direkt yazmazlar ama hep bir bahaneleri vardır.. O bahaneyle iletişime geçip sonra amaç değişiyor.. Sorsan, kimseye mesaj atmazmış..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayZeki olanları avıma düşürüyordum, artık yapmıyorum 😅
26 Yorumla
Cevap sahibi2 ayAslında hiç zeki değillermiş 😅
Cevap sahibi2 aySanan bile değil 😅
Cevap sahibi2 ayEvet 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayYürüyorlarmış burada birisi vardı o ss atıyordu kızların mesajlarını insan şok olacak öyle bir yürüme yok 😂😂😂
22 Yorumla- 2 ay
Niii diyoon olumm jsjsjsjs
- 2 ay
Onlar pembe görünümlü gizli erkek 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yürüme değil de saçma sapan mesajlar atan oldu. Sevgilim neden böyle yaptı anneme neden baktılar vs
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
2 ayEtrafımda vardi oyle cok olan. Ben sadece sevdigim kisi icin yıllarca onun dm sinden ayrilmadin şahsen
10 Yorumla Ben yürümüyorum. Kişiliği ya da görünüşü hoşuma gitse dâhi benim için sadece sohbet arkadaşı olarak kalır (Bu ve bu gibi platformlar için söylüyorum)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı. En tehlikelisi kızlar en azından erkekler rengini belli ediyor kızlar öyle mi? Köprü altından Su götürmeye bayılırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYa doğrudan dm atarak bir yürüme olmadı soruda falan tanışıyorduk konuşuyorduk ben hep arkadaşça bir sohbet olarka düşünüyordum ama onlar işte flörte yürümeye döndürüyordu böyle oldu direk yürüyerek başlyanına denk gelmedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayYuruyormuss, ozellikle de cinsellik sorularindakilere 🤭🤭
21 Yorumla- 2 ay
Sizde yürür müsünüz
2 ayYürüyor ama iz bırakmadan.
Erkek DM atar, kadın DM'i attırır. Fark bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı.
m 2 ayErkekler yürüyor diyorsa bil ki olmasını istediği için doyordur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Burası koşu parkuru gibi. Yürüyen yürüyene.
10 Yorumla
2 ayEski hesabımı ve mesajları silmeseydim kanıtlardım :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Yürümekle gelme 4 tane koşuyorlar gıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık
10 Yorumla
2 ayYürüyen var duymuştum akıllara zarar bir devri yaşıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
2 ayBence bir çoğu kendi takip edip, seçip bir şekilde yürüyor. Direkt asla yazma ile değil tabi.
10 Yorumla
2 ayHe valla cok yuruyolar be valla yengeniz kizar yurumeyn bana 😝
10 Yorumla
2 ayYürüyen de çok koşan da ama hepsi sahte zevklerini alana dek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
2 ayBu siteden yürüyenim olmadı. Oluyorsa da istisna kişiliklere yapıyorlardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
2 aySaçma canım mesajlar geliyorda birisi gırgırında diye yorumluyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ay@aklımdadelısorular12 bizi çağırmış gel 😂😂
11 Yorumla- 2 ay
Bende görünce bi üstüme alınmadım değil 🤪😂
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Regl azgınlarına dikkat özellikle. Onlar fena en çok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
2 ayBunun cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. Elbette var ama erkeklere göre daha az %40/60 gibi
10 Yorumla
2 ayBana yürüyen olmadı ama bildiğim kadarıyla öyle yapanlar var yani sadece erkler yapmiyo😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
2 ayYürüyorlar evet. Bazılarını engelliyorum direk ç*plak fotoğraf atıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
2 ayYürüyorlar evet. Yüz yüze daha az, genelde dm'den yürüyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayLinkedinden bile yürüdüler. Buradan yürümedilerse nickimi değiştiririm.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Tabiki olmaz mi bunun cinsiyetle ilgisi yok aslinda 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayEvet. Ama direkt mevzuya girmiyorlar. Üslupları biraz daha sohbeti yaymaya dayalı.
13 Yorumla- 2 ay
@vatizdetşit abi kaç cm diye mi soralım ilk
- 2 ay
İşte onu diyorum normal olan sizin ki. Bizim gibi değil yaklaşımınız. Biz oradan kaybediyoruz.
- 2 ay
Yanlış cevap. NE santimi kilometree kilometreee diyecektin
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç sorma İfşamı etsek acaba 🤔 yazdıklarını ben bir erkek olarak kimseye yazmadım 😂😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yürümek de laf mı neler neler diyorlar. Duruyor hala mesajlar.
10 Yorumla
2 ayYürüyor tabii, sadece daha sinsi yöntemle. Story beğenisi masum görünür ama mesajı nettir 😏
10 Yorumla
2 ayYok ya, akıllı kızlar. En azından bana yürüyen yok. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Şu İstanbul'da herkesi elleyen kadın gibi burada da vardır 😂😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
2 ayYürüyor çok denk geldim özellikle gece çalılanlar ve sabah libido tavan yapmış şekilde kalkanlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
2 ayGeliyor arada mesaj. Herkese az çok geliyordur bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yürüyorlar. Bu işi kızlar daha iyi yapıyor çünkü erkekler direk abazanlığa başvuruyor, kızlar sizli bizli gibi nazik konuşuyorlar cinselliğe hemen atlamıyorlar. O yüzden kızları tebrik ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBana yürüyen oldu şarkı söyleyerek.
Bende şarkı ile karşılık verdim fakat elveda tarzında.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayOluyordur bence
20 Yorumla
2 aySe. ting olunca yürüyorum onun dışinda güverene yazmiyorum sadece zevk alabilir miyim bakiyorum
512 Yorumla- 2 ay
Aymı bensin canım
- 2 ay
Zevkimize bakiyoruzz canimmm
- 2 ay
Canım yeniyim burada yaz bişey sormak istiyorum
- 2 ay
Yazamiyorum ben de yeniyim
- 2 ay
Yaaa ama 🥺
- 2 ay
Bana erkeksin gibi geliyor yaa
- 2 ay
Ne nerden çıkardın bunu 🤔🤔
- 2 ay
Öyle görünuyor. Bana öyle geliyor
- 2 ay
Sana yanlış geliyor neye dayanarak böyle dedin
- 2 ay
Yorum silebilsem instagram hesabi verirdim birbirimize kadin olduğumuz ıspatlardik
- 2 ay
Ama silinmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
2 ayYürüyenler var ben diyeyim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayEvet yürüyorlar. Kimse yalan söylemesin 😅😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç yürümedim. Bilemiyorum böyle bir hissiyat gelmedi yani. Gelse yapar mıyım onu da bilmiyorum açıkçası.
01 Yorumla- 2 ay
Neden yapmayasin.. cokm ahlaksiz sence
2 ayKesinlikle evett 😎😌
116 Yorumla- 2 ay
Sen yürüyen tarafta mısın
- 2 ay
Bimem dm kapalı. Soramadım. Bence yürüyen taraftasın
- 2 ay
Ama bi niyetlendin 😌😎
- 2 ay
Bişi sanmıyorum. Sanmak ta istemiyorum senşn gibi sordum direkt
- 2 ay
Rahatsız mınettim
- 2 ay
Yanlış anlamıs o taraftan sormusumdur doğru düşündun yani
- 2 ay
Olmadım da cevapsız kaldın.
- 2 ay
Bu arada 35’misin sen
- 2 ay
Yaşıtmişiz
- 2 ay
Neyse yürümeyi boşverde tanışmak şstersen varım. Yaşıt olduğumuzu düşünmemiştim
Gizli Üye(30-35)2 aySadece azgınlar yürüyor erkekte kızda nerden biliyorsun dersen eşimden biliyorum sorusuna gelip azginlasan var
23 Yorumla- 2 ay
Erkler dünden razı kadın yükselmiş ama bence yanlış sonuçta ten tene deymiyecek oyuzden boşuna yuruyolar😂
Cevap sahibi2 ay😊😊
- 2 ay
Ama öyle erkek ya da kadın farketmez yukselmisin sabah ya da gece birni bulma şansın yok hadi buldun buldugun kişinin san gelmemolasigi 0 ee o foto yolicam sen yolican bı yandan da yaziyazican öbür yandan 31 cekicen sokarim öyle ise açar p*rno izler 31 çeker duş alır yatarım 😂😂 ne urasican bı dünya altı üstü yukselmisim ten tene deymedigi sürece ben telefonda kurulan cinsel. baga karşıyım
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Arada yürüyen oluyor, ama erkeklerin kadınlara yürüdüğü kadar yoğun olduğunu zannetmiyorum.
00 YorumlaMesaj kutum bu mesajalrila aldı başını gitti vallahi
00 Yorumla
2 ayBana pek denk gelmedi belki bunun bana yapılması için yeteri kadar çekici değilimdir
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar