Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Şahsen tecrübeme göre mukayese edilemeyecek kadar az olduğunu düşünüyorum. Sanırım hanımlar hafif bir imaj sergilemekten çekiniyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Hatta tam tersi daha ilgi çekici bir karakter hissi veriyor. Kadınların yürüyüşünü destekliyorum. Haydi siz de yürüyün hanımlar!
11 Yorumla- 11 ay
😁😁
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet, kızlar da erkekler gibi DM’den karşı cinse yürüyor ama bunu daha ince, daha dolaylı yollarla yapıyorlar. Erkeklerin çoğu daha direkt ve açık olurken, kızlar genelde önce sohbet açarak, ilgi göstererek ya da küçük imalarla yaklaşmayı tercih ediyor. Bu yüzden dışarıdan bakıldığında çok belli olmayabiliyor ama aslında duygularını ya da ilgisini göstermenin farklı yollarını seçiyorlar. Cesaret edip ilk adımı atanlar da var, ama çoğunlukla daha zarif ve ölçülü davranarak karşı tarafın ilgisini anlamaya çalışıyorlar.
10 Yorumla
Bu eski gelenek yaparlar hee halde ben 2023 de kapadım hesabı ama kötü bir durum değil. sakın bu duruma tepki göstermeyin. Unutmayın ki her insanın bir mutlu olduğu sohbeti ya da duymaya ihtiyacı olduğu cümleler vardır. Kendinizi bu gibi durumlarda ihtiyacınız varsa bir sese geri durmayın. Hepimiz insanız ve saygı bir başkadır Unutmayın
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
11 ayZamanında fazla ortamcıydım ama öyle kız peşinde koşan @msalaklardan değildim, sadece fazla samimi olduğum insan vardı ve gelen mesajları görsen ağzın açık kalır. Lise 2 de iken bir tane son sınıf kız bana çıplak fotoğraflarını atıp evine bile çağırmıştı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle yürüyorlar! 🙃 Özellikle hoşlandıkları bir şey görüp cesaret bulduklarında ya da aşırı merakta kaldıklarında DM'den yazabiliyorlar. Şu dönemde herkesin elinde telefon, sosyal medya... İnsanlar iletişimde daha açık hale geldi. Yani DM’den yürümek sadece erkeklere has bir şey değil. Özellikle X platformunda ya da Instagram'da paylaşımlar vesilesiyle başlayan tatlı sohbetler bile olabiliyor. 😄 Ama tabii, kişiden kişiye değişir. Sen hiç DM’den yürümeyi düşündün mü? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 11 ayBen yürümüyorum inşallah diğer hemcinslerim de yürümüyordur ajsjs
65 Yorumla- 11 ay
Şimdi yurumezsiniz, şansa evlenirsiniz iplemezsiniz... Gün gelir adam başka denizlere yelken açar sonra her beraber ağlama partileri , yaslar. niyazlar..
Senden kötü olan dağı aşar, sen evde otur.. Neden? Eşitlik varsa ki ; Onunla görüşünce başına taç takmayacaksindir.. burada da eşit çaba gerekirr. - 11 ay
Allah ım sen bana sabır ver ya.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
11 ayTabii ki yaptığım oldu herkes yapmalı bence çok fazla öyle hani umursamamak lazım beğeniyorsanız yazın gitsin kdjdj
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürüyorlardır illa ki, çok şükür denk gelmedik böyle şeylere 🤣
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda bir numaradır bence jsjsj
73 Yorumla- 11 ay
@sinem23__ Erkekler fıtratının gereğini yapar. Aksi bir durum olsa hoş karşılanmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır yürüyenler de yok diyemeyiz tabi
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 11 ayYürüyenler vardır, ben yürümem.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 10 ayKızlar daha çok yürür bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayHoşlandıklarına yürürler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 11 ayErkeklerin işi mi acaba?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sadece buradan yüyürenlere şahit oldum :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
11 ayOhoo yürümeyen kalmamıştır gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 11 ayyakışıklı gördüklerine yürürler evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 11 ayEğer bana ilgisini olduğunu anlarsam beni Bir Allahin kulu tutamaz çok güzel yürürüm inceden inceden ndsjss
410 Yorumla- 11 ay
Sen bu kadar popülerken ya o ilgiyi farketmiyorsan bu sitede :)
- 11 ay
@Gökberk0101 benimde ilgim olacak ama her ilgi gösterene nasil yürüyelim
- 11 ay
@inciitanesiii beni neden farketmedin bunca senedir 😂😂 Tüh be DM im kapalıymış
- 11 ay
Adam ubere dm kapalıymış dedi 😅 cahil cesareti bu olsa gerek
- 11 ay
- 10 ay
Yani ilgi dediğimiz şey aslında zaman ayırabilmek haklısın senin de ilgin olması lazım karşılıksız olan hiçbir şey bence güzel değildir. Ama zaman ayırmadan ilginin başlaması tamamen görsellik, hatta heves bence
Hangi çağda yaşıyoruz olabilir bu dediğin gayet normal
54 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
11 ayİnstagramdan hoş bulduğum biri olmuştu fotoğraflarını beğenip durdum baktım o da benim fotoğraflarımı beğenmeye başladı. Ama mesaj atmıyor ben attım ilk mesajı 😂😂
310 Yorumla- 11 ay
Birden fazla kıza takip atıyordu ben de senin işin gücün kız takip etmek mi diyordum 😂 bir zaman sonra sinir oldum dedim ki şunu bi denesem kız arkadaşıma takip attırsam bakalım kızla ne konuşacaklar 😂 arkadaşım da benim için böyle bir şeyi yaptı sonra çocuk kıza çok iğrenç şeyler yazdı. Yazlığı vardı kızın tamam mı denizde fotoğraf koymuş arkadaşım instaya. Kıza dedi ki senin niye bikinili fotoğrafın hiç yok görürdüm ne güzel 😂😂 sonra kız da engelledi ben de engelledim tabi çocuk işletildiğini farketti mi bilmiyorum merak da etmiyorum
- 11 ay
Yaaa kminle dans ettiğini bilecekler 😂😂
- 11 ay
Aslında fikir arkadaşımdan çıktı eee kimse yok mu senin hayatında diye konuya girince bu çocuğu anlattım ama böyle maymun iştahlı biraz herkese takip atıyor dedim aaa işletelim kızım anlarsın sen de ne olduğunu dedi 😂😂 güzel arkadaşlar biriktirmenin faydaları
- 11 ay
DM den mesaj değil de gerçek hayatta arkadaşız ayağına yürüyen biri vardı.
" Elini çeker misin biz arkadaşız demiştin" demiştim kıza 😀 - 11 ay
@yolena teşekkür ederim 😂
@Frankenstein16 arkadaş ayağına yürürüz biz zaten ince ince işleriz 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayBöyle şeyler yapıyorsanız bana da yürüyün kızlar çok yalnız hissediyorum ajksfbasfjak
Kızlar genelde dm den ilanı aşk ya da sevgililiğe dair şeyler yazmıyorlar. Bir şey sormak, bir şey danısmak ya da muhabbet açacak herhangi bir konu için dm ye yazıyorlar :)
10 Yorumla Eski sevgilim yürüyordu
Defalarca ayrılıp barıştık
Her ayrıldığımız da birilerine yazıyordu inst dan
Saf ın şifresi vardı bende girip bakıyordumm
Normalde asla yapmaz der hatunu gören
İyiki buldum şifresini yoksa gerçek yüzünü göremezdimm
Çok seviyordum çünkü
Bunları gördükçe soğudum çook şükür10 Yorumla
11 ayYürüyorlar ama benim seveceğim kız bana yürümesin isterim. Beni istediğini belli etsin ben yürüyen taraf olurum. Yürüyen o olursa herkese yürüdüğünü düşünürüm:)
18 Yorumla- 11 ay
@ascicc ablam tanımıyorum bile olmada boş ver
- 11 ay
Al işte dengesiz erkek kafası :d
- 11 ay
@Hakkimiyedirtmem benden ne istiyosunuz ya tek tek gelin🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayAyyy ben bunu ilk duyduğumda şoka girmiştim niyeyse😅
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayEvet, kızlar da bunu yapabiliyor 🙂 Özellikle sosyal medyada DM üzerinden sohbet başlatmak veya ilgi göstermek artık normal. Tabii yoğunluğu, tarzı ve niyeti kişiden kişiye değişiyor; bazıları daha çekingen, bazıları daha direkt olabiliyor.
10 Yorumla
11 aySayın modum bu soruya nasıl cevap versem yorumum kaldırılmaz acaba? 😅😅
12 Yorumla- 11 ay
evet hatta EVET 😅😅🙈🙈
11 ayOhooo ne fenotipler var hemde, sadece yürümekle kalmıyolar sjsjjd
11 YorumlaVardır ama azınlıkta 😄
Erkekler iyi yapıyor bu işi.
Kadınlar beğendiği erkeğe yapar anca13 YorumlaYok yürümezler hep erkekten bekliyorsunuz :D
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aybırakın yürüyen yürüsün koşan koşsun neden kısıtlamalarla dolu bir yaşama mahkum edelim insanları? sanal sanalda kalır mantığı ile bence her şey mübah olmalı
hayde linçleyin çoktaumurumda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayKızlarda denge diye bir şey yok! Ama yürümek tabiri asla kızlar için söyenemez çünkü niyeti olanlar yürümek değil adeta maraton koşarcasına gelenler oluyor..
10 Yorumla
s 11 ayYürümek demeyelim de iletişim kuranların sayısı sandığınızdan fazla diyelim.
Kötü niyetli olanları engelliyorum.
Bazen mesaj kutusunu kapattığım da oluyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Erkeklerin dedigine göre yuruyorlarmis ben inanmiyorum hala ama
413 Yorumla- 11 ay
%101 eic nasıl oldu ki?
düşündüklerin de mi eic yoksa? - 11 ay
Sen sevilmeyecek üye misin ki?
çok güzel karısınız hanımefendi Allah var 😅 - 11 ay
hiç kıvıramıyorsun bu işleri ya 😅
- 11 ay
Naz niyaz 0 be 😅😅 kaç abiyle büyüdün sen öyle?
- 11 ay
Bana naz yapma sadece iltifata karşı demek istedim de neyse anlaşamadık boş ver en iyisi
- 11 ay
yok boş ver demedim say
- 11 ay
şu an boşa uzatıyorsun mevzuyu gerek yok gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Yürümedim kimseye dmden ama gerçekten ilgimi çeken biri olursa yürürdüm sanırım
41 Yorumla- 11 ay
@denningss mesela sen benim çektin napcaz
11 ayYürürler bahane bulsunlar yeterli. Kadınlar doğrudan yürümezler, mutlaka geçerli bir sebep üretirler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yürünür kadını erkeği yok bu işin yürümem diyenlerinde ne fake hesaplardan ne nudeler attığını biliyoruz yani 😂
10 YorumlaYürüyorlar emin olabilirsin. Ama şunu net bilmek lazım. Kadınlar erkekler kadar çok yapmıyordur bunu. Zira kadınlara talep çok fazla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAblacım bu sorunun cevabını bilmeden sorduğuna inanmıyorum bir rivayete göre kızlar daha abazan olmuş 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. neler neler, olgun seven mi istersin, göbekli seven mi istersin, cevabını sevdim diyen mi, sexting direkt isteyen mi dersin v. b.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kızlar yürümüyormuş yazmışlar bide erkek olup dmlerine baksalar erkeklerden daha fena olduklarını görecekler dmkdkd
10 Yorumla
11 ayBen yürümüyorum kimseye. yürüyen varsa bilemem. Bazı erkek arkadaşlarımdan aldığım duyuma göre evet. yürüyen kızlarda var :d
10 Yorumla
11 ayErkekler bu işin piridir 😎 kızlar yürümez ama bu sitede keşke bana yürüseler diyen ilgi arsızı kızlar vardır buna eminim
10 YorumlaYürüyorsunuz evet kdkf
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Valla basbayağı yürüyorlar. Oluyor. Kaldı ki bu kadın erkek ayrımı olacak bir mesele değil. Beğenen beğendiğine yazsın.
10 Yorumla
11 ayBen hiç denk gelmedim ya aklı başında bir kadın bunu çok yapmıyor genel anlamda karşıdaki erkeğin emeğine samimiyet duygusuna inanmak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence yürüyordur ama asla söylemezler egolarından taviz vermemek için 😄
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBirkaç kişi bana yazmıştı oradan biliyorum yoksa olmayan bir şey için yalan söylemeyi hiç sevmem 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
11 ayEvet beğendiğim bir erkek olduğunda bir bahaneyle yazıyorum hatta hakkında bilgiler ediniyorum 😅
20 Yorumla Sadece "bir şey sorabilir miyim" "bir konuda fikrini alabilir miyim" diye DM alıyorum.
20 YorumlaYürüyenler vardır ama erkekler gibi beceremezler
20 Yorumla
10 ayBen bir erkek olarak daha dm den hiç bir kıza yürümedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 ayBen yürümüyorum inşallah diğer kizlari de yürümüyordur 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Evet oluyor sorun değil. İletişim güzeldir. Yeter ki saygı, insan olma erdemi olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bana gelen öyle bi talep olmadı en azından bana yuruyen falan yok buna eminim😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayZilliler Sürekli bana mesaj atıyor ama hiçbirine pas vermiyorum 😝
10 Yorumla En son birine yürüdüm hayattım en büyük hatasıdır
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Yani nasıl bir şey olucak ki ben dm'den yürüyeceğim...)
10 YorumlaÇok yakışıklıysa yürürüz kendi taktiklerimizle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayyürüyorlar ama erkekler gibi her önüne gelene değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
11 ayRahatsız eden takıntılı insanlar vardır muhakkak.
10 Yorumla
11 ayOluyor evet. Sizin HANIMAĞANIZ gelmişti hem de..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Yürüyorlar hatta kızlar daha çok yapıyorlar 😁😁
10 Yorumla
11 ayİş yerini arayıp kuryenin numarasını isteyen var 😅dm den baya baya yürüyen vardır
11 Yorumla- 11 ay
O zaman yakalandin bi arkadasami istiyormuş acaba
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yürüyenler vardır belki koşanlar da vardır bilmem ama ben yürümem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
11 ayBen kendimi bilirim, asla yürümedim yürümem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
11 ayOhoo kahveye bile cagiriyorlarmis yeter ki parası olsun
10 Yorumla - Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler