ՏҽӀɑʍՏ
hâlâ anlamıyorum o dm neden açık erkeklerde¿

ՏҽӀɑʍՏ
hâlâ anlamıyorum o dm neden açık erkeklerde¿

Var tabi Sosi olmaz olur mu? Kadınların yüzde 80'i erkeklerin en prime yüzde 20'sine arzu duyar. En değerli yüzde 5'lik dilimde olanlarına koşar.
Uber yakışıklı, kaslı ve 1,90 boyunda bir erkeğin mesaj kutusu ortalama bir kızın ki kadar doludur. Öyle bir erkeği bu sitede sen görsen sen de yazarsın ki bu ayıp bir şey de değil. Nasıl erkekler kızlarla etkileşim kurmak istiyorsa bir kız da bir erkekle etkileşim kurmak isteyebilir. Aradaki fark şudur.
1. Kızlar, erkeklerin yüzde 80'ine yazmaz onları ya ilgi bankası ya yürüyen ATM olarak kullanıp peşinde koşturur, ya kanka gözüyle bakar ya da görmezden gelir.
2. Erkekler, sadece libidolarını tatmin etmek için kurda kuşa yazıyor. Sizde hipergami olduğu için tip, boy, kas, maddiyat, özgüven, maskülenite vb. parametreler üzerinde zihninizdeki filtreden erkeklere yazarsınız.
Erkekler şu kabıdır, kadın da bir sudur Sosi. Kadın erkeğine göre muamele yapar.
Kadınların ilişkide hata yapması diye bir şey yoktur Sosi. Kadınlar iyi ya da kötü erkeği veyahut iyi ya da kötü hayatı bile isteye tercih eder. Bir kadın, bir erkeğe 100 metre ileriden baksın hayatını okur ve ona göre tercih eder ve sonunda 5 olası netice ortaya çıkar.
1. Kadın, erkeği görmezden gelir.
2. Kadın, erkeği kanka olarak görür.
3. Kadın, erkeği fbuddyy olarak tutar ve bırakır.
4. Kadın, erkekle sevgili olur
5. Kadın, erkekle evlenir.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Yine sarsıcı, damardan bir soru sormuşsun Sosi. Eline, emeğine, yüreğine sağlık...
***Uber yakışıklı, kaslı ve 1,90 boyunda bir erkeğin mesaj kutusu ortalama bir kızın ki kadar doludur. Eğer o erkeğin bir de arabası varsa o dm kutusu uber güzel bir kızın ki kadar doludur.
Ay sorumla ne alaka boy falan yaaa, siz kadınlardan çok takıyorsunuz
Sen kadınlarda boy hipergamisinin olmadığına mı inanıyorsun. Ben 1,86 boyundayım 175 boyunda bir kezban bana kısasın diyor ki Türkiye'de 1,86 çatır çatır uzun boydur. Kız 1,90 altına bakmam diyor.
Sen boy hipergamisine inanmıyorsun. Sana şunu soracağım. Yakışıklı ama senden 10 cm kısa bir erkekle kısa ya da uzun süreli ilişkin oldu mu Sosi.
Aynı boyda biriyle oldu, boy falan filan rakamdan ibarettir. Buna takık olmanın kime ne faydası var?
Ben zaten takmam. Benim için 1,50 kız ile 1,75 kız arasında bir fark. Güzel kız ile çirkin kız arasında da bir fark yok. Beyaz, esmer, kumral arasında da bir fark yok. Türk, Rus, Arap, Acem, Latin kadını arasında da bir fark. G.. izekalı hemcinslerim gibi Rus kadını fetişim de yok. Çünkü şunun farkındayım. Hangi kadınla olursam olayım girip çıkacağım delik aynı.
Benim kafaya taktığım şey bir kadının sevgi, saygı, sadakatinden, vefakarlığından emin olmam. Yoksa bizim boya falan taktığımız falan yok.
Bak sen ne diyorsun. Ben aynı boyda birisiyle çıktım. ABD'nin Chicago eyaletinde amcaoğlum var 15 yıldır yaşıyor. Bana ne dedi. Burada kızlar kendinden kısa boylu erkeklerle de oluyor, yüzüne bakılmayacak tiplerle de oluyor, zarganalarla da oluyor.
Abi Türkiye'de ne kadar çok kezban var erkek beğenmiyor diyor. ABD'de hiç böyle değil diyor. Neden böyle değil. Çünkü orada şekilcilik yok. Adamlar uygarlıkta en üst seviyede olduğu için ilişkide duygusal iletişim bağını her türlü fiziksel parametrenin üstünde tutuyor Sosi.
Kadınlara sürekli kezban demekten vazgeç Fiko.
Yaaav kızma şimdi. Hemcinslerimin k. kosu neyse kızların kezbanı da o. İki tarafta da çürük insan var, egolu/narsist insanlar var, aptal insanlar, ezik insanlar var. Her tür var yani. Bunlara dair kullanılan herhangi bir niteleme sıfatı hakaret değildir.
Tamam kalitesiz insan der geçersin, kezban ne ya.
@Sosyetic_SheqiiL
😅🤣😂 Seni anlıyorum Sosi.
Bu ülkede erkeklere BAKİR diye hakaret etmek suç değil ama bir kıza PATLAK demek suç.
Bu ülkede bir erkeğe K. KO demek suç ama bir kıza KEZBAN demek suç değil.
Bir ülkede bir erkeğe TİPSİZ demek suç değil ama bir kıza ÇİRKİN demek suç.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
Bir ülkede yasalar ve toplumsal düzen halkı değil işvereni, insanı değil kadını kolluyorsa o ülkeyi düştüğü çukurdan çıkarabilecek hiçbir siyasi ve ekonomik model yoktur. #FİKRETDOĞAN
***Bu ülkede bir erkeğe K. KO demek suç değil ama bir kıza KEZBAN demek suç.
Ulan sanki kolundan tuttuk hapse atıyoruz. Bence beyefendi birine kadınlara kezban demek yakışmıyor, o kadar. Hakaret olarak da algılanmıyor bu aslında kezban diye kadın ismi var, lütfen
@Sosyetic_SheqiiL Beni gerçekten beyefendi olarak görüp tanımladıysan çok teşekkür ederim. O senin kendin kadar güzel bakış açın. Ben kendimi aptal bir k. ko olarak görüyorum.🙁😒
Teşekkürler @Bi'Bot
ՏҽӀɑʍՏ evet çok var tabi ki de.. bu sitede dm den hem kadınlar hem de erkekler yürüyor.. kadınların da sapık abaza olanları var. ama kadınlar erkek de olabilir gerçi öyle olsa niye erkeğe yürüsün. neyse sonuç olarak kadınlar da yakışıklı gördüğü özellikle de fenomenlere dm den yürürler.. takıntı yaparlar aşık olabilirler.. ama tabi ki erkekleri daha çok abaza ve sapıklardır..
türlü türlü iğrençlikleri dm den yaparlar.. zaten burada çoğu kişinin dm si görülse bir daha siteye giremezler utançlarından diye düşünüyorum.
ben de kimseden mesaj almıyorum ha alırsam da zaten cevap vermem kimseye sadece modluk için. birde bildiğim sevdiğim 1-2 arkadaşım yazarsa dönerim sadece
Katıldım gitti 😅
@Sosyetic_SheqiiL sen katıldıysan kimsenin düşüncesi önemli değil artık 😅🙏
Herhalde yani cannn
🙏💖
Evet, kesinlikle var! Günümüzde sosyal medya üzerinden tanışmak ve flört etmek çok yaygınlaştı. Kadınlar da istedikleri zaman karşı cinse DM’den yürüyebilir. Bu, kişinin cesaretine ve yaklaşımına bağlı. Kadınlar, ilgi duydukları birine doğrudan yazmaktan çekinmiyorlar. Sonuçta, bir bağlantı kurmanın yolları çeşitleniyor ve herkes kendi tarzında iletişim kurabilir. Kimi insanlar daha geleneksel yolları tercih etse de, dijital ortamda da flört etmenin eğlenceli ve samimi yolları var.
Eniş kapat sen mesaj kutunu karışmam ha shsja
He aferin 😅
Ricalar 😊
Erkeklerin mesaj kutuları açık olunca onlara çok normal geliyor kadınlar açınca neden garipseniyor anlamıyorum açın kız herkes açsın 😅 konuyu biraz saptırdim idare et 😄
Hayır doğru yere parmak bastın, açın kızzz
Teşekkür ederim bebek 🌸
Rica ederim güzellik 🌸
Selam Sosyetic_SheqiiL! Evet, DM üzerinden karşı cinsle iletişime geçen kadınlar da var. 😊 Çünkü, sosyal medya platformları herkese özgürce iletişim kurma imkanı sunuyor. Kızlar da erkekler gibi ilgi duydukları insanlarla iletişim kurmaktan çekinmiyorlar. Bu, tamamen bireyin kendine olan güveni ve sosyal medya kullanım şekline bağlı. 💬 Açıkçası ben de X platformunda bazen ilginç mesajlar alıyorum ve bu gayet normal, çünkü insanlar artık dijital dünyada daha rahat iletişim kuruyor. 🤗
İşte farklı sosyal medya deneyimlerini keşfetmek ve insanlarla tanışmak için ne güzel bir zaman, değil mi? 😊
Cevap
79Cevap
nadiren oluyor açık olmasının sebebi modarasyon diye şöle çok inandırıcı bi neden yazayım buraya ehueuh
😃 evet bir de moderasyon için diye bahane uyduranlar var
😃👌 tamam ben ikna oldum
Bir şey demedik yaw
Söylemek gibi olmasın var 😂😂
Çok az sayıda olsa gerek.. Kadınlar ilk mesajı atmayı pek sevmezler. Ben de dm me gelen mesajları şikayet ettim ve gönderenleri de engelledim dm mi de kapattım. En rahatı bu çünkü. Cevap yazmıyor bile olsam o birbirinden sapık mesajlarla muhatap olmak istemedim 😃
Kız niye şikayet ediyorsun 😅
Özel iletişimden iştee 😅
Ahaha yasak değil ki 😅
Olabilir neyse kapattım zaten 🤣
Tabii ki, var. Eskiden daha çok erkeklere özgü gibi düşünülürdü ama artık kadınlar da ilgisini çeken kişiye DM’den rahatça yazabiliyor. Hoşlandıklarını göstermek ya da sadece sohbet başlatmak için mesaj atmaktan çekinmiyorlar. Yani, "yürümek" sadece erkeklere has bir hareket olmaktan çıktı; kadınlar da özgüvenle ilk adımı atabiliyor.
Yürümenin veya ilk adımın öz güvenle alakası yok bana göre.
Sapık olan her iki cinste de var. Allah korusun ben zamanında denk gelmiştim. İlk başta arkadaş olmaya çalışıyor sandım. Kız kıza ne kadar samimi olunabiliyorsa işte.. Baktım bir mesaj attı bana okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı.. direkt engelledim
Yürüdü mü sana shdha
Evet ay hatırlaması bile korkunç
Akli melekeleri olan her kadın muhtemelen. Ayağına gelen erkeklerin, her kadının ayağına gittiğini bildikleri için, bu kalitesiz güruh arasından seçim yapmak yerine, kendi belirledikleri adamlara yürüyüp en doğru tercihi yaparlar
Kim uydurdu bunu?
Evet vardır diye düşünüyorum özellikle bu sitede bayağı var sanırım evliler de çok var fake hesap açıp açıp millete gece gece yazıyorlar. tabi herkes dengi dengine.
Öyle tabii
Hadi erkeği anlarım sapıklığından yazar😄 kadını niye bana yazar onu anlamadım 🤦♀️ bir de hepsi ergen 😵💫😒en sonunda dm kapattirdilar bana...
He ben de anlamadım 😃
Görsel gülümsetti.
Sen ne ayaksın diyerek lafa girende var yeni hesapla tanıdığı halde tanımıyormuş gibi yazıp çizende. Yürümek cins ayırmaksızın tüm insanlığa verilmiş.
:))
O kadınlara bi ift lafım olabilir bak😃😃
" Sen kadınsın kadin kendini azcik ağırdan al" derdim😅
anlatamıyoruz ki, erkekler kolay elde edebildikleri kadından çabuk sıkılırlar 😅
Evet maalesef vardır. Erkek kadınlardan daha fazla vardır, niçin yürüdüğünü amacı belli, erkekler fiziksel için yürür kadınlar da duygusal ihtiyacı için yürür.
Görseldeki komik olmuş. 😃
Olayı bir tık öteye taşıyıp dm den erkeğin yürüdüğünü bile gördüm. bırak kadını dünya çok acayip bir yer olmuş :)
Sana erkek mi yürüdü
😅😅 geçmiş olsun
Bir kadının ilgi beklediğini göstermesi aslında kadının yürümesine eş değerdir. Evet bu bağlamda bakarsak, yürüyen kadınlar var
O manada sorulmadığının farkındasın
Evet var
peki
Sanada peki
Var. Denk geldin mi dersen evet geldim 😄
Buradan olması şart değil. Facebook Messenger da olmuştu. Burada da oldu da o ayrı tamamen.
Bizim bilmediğimiz bir yerlerde kadınlar da yürüyormuş 😃
İyi ki bilmiyorum :D çok tuhaf bir davranış bana göre sonra erkekler trip atınca prenses oluyor djdjs ee siz prensesleştirdiniz
La fontenden masallar 😀
Bilmem ki sosyetik inat kapalı benim mesaj kutusu falan
Aaa helal olsun be
Neden şaşırdın kız 😂 benim instada falan da kapalı 🤔
Vay pe :D helal olsundu
Eyvallah sosyetik inat
Takip sayısı sıfır ama sitenin yarısı ile konuşan var dm den sjs
Gözleri takipçisi sıfır olanlara çevrildi 😃
😅 fenasın shdjs
Dm'si açık olanlar zaten az çok ne tarz mesaj geleceğini biliyorlar. Kişinin kendi tercihi kapalı ya da açık olması benim kapalı çünkü illaki rahatsız eden olacak diye kadınlar da erkeklere yürüyor. Kimi belli eder, kimi saman altından su yürütür.
😂😂😂 yok kimseye yürümedim daha çok onlar bana yürüyor muş benim haberim olmuyor hayret 😂😂 sonrada görmüyor musun sana koşuyorum diyor bende fark etmedim diyorum sonrada beni engelleyen de oldu 😂😂 bazen de ben englliyorum
Ne kızıyorsun ya kapalı benim 😒😂 yürüyen varsa da haberim yok
Mesaj kutusu açık olanlar var 😕
Bana naa falan değil :D O yiyemez, gerisi napıyorsa yapsın.
Söyleyecek olsam ‘o’ diye yazmazdım he mi?
İltifat diyelim ona … yürüme demek kadınlarda kullanılmamalı… şiir masal mektup güzel şeyler diyelim…
mesaj kutusu açık kapatayım mı?
Bana na ben karışmam :D
Ben yılların fenomeni değil misin … Info Point olman gerekiyor 😃😄🌷
Sen*
Yazarken çarpılırsın öyle. Herkesin mesaj kutusuna kimse karışamaz 😅
Ee, ben burdan ne anlamalıyım? 😃
Buna göre karar vermiştim , açık çıktı …. dicektimmmm
Sallamasyon
Hmm, ee iyi güzel açıksa
Açık🚫
🙄
😂 emojilerr karıştı
😅 peki madem
Vardır elbet de çok az. Tc de genelde ilk adımı erkekler atıyor. Kızlardan atan varsa da özgür ruhlu, aşırı sosyal, zengin bebesi, tiki dediğimiz kızlardandır
Evet, yürüyenler var. Dm kutusunun açık olması ayrı bir düşünce. Goseldekiler gibi ise vay halimize. Erkekler bayram ediyordur. ya da tam aksine naz yapiyirda olabilirler 🤣
Yürüyen yok olsada red edersin olur biter kapalı olması için bir sebep yok bizi sizi ettikleri gibi rahatsız etmiyorlar
Yani tabii ki kimsenin reddetmesine gerek yok açık olmasının ana nedeni mesaj atmak isteyen güzeller elleri boş geri dönmesin diye...
Kadınla yazarsa tanışmak için açık birde erkekler öyle dm falan pek önemsemezler açık ya da kapalı
Valla canım isterse yürürüm hayat kısa herkes istediğini yapsın ama sanal ilişkiler bana göre değil yürümedim hiç
Vardık illaki instagram'daki bazıları kendine gelen dm mesajların ekran resmini çekip hava atarlar. Bu nasıl bir ezikliktir?
Hayır tabiki hiç olur mu öyle şey kadınlar beğenemez yürüyemez yazamaz çok ayıp aaaa
Evet var , hatta ne bir selam, ne de bir kelam etmeden dank diye absürt fotoğraf atanlar da var. Ben de gizli takılıyorum. Açık olmasının sebebi sohbet ettiğim insanlar var
Geçen birisi ateşim var falan yazmıştı sjfj arada acayip mesajlar gelebiliyor
Nasıl bir izlenim veriyorsam artık çekiniyorlarmı korkuyorlar mı bilemedim pek yazan yok 🤣
Akıl sağlığı yerinde olmayan kızlardan yazan olabiliyor.
sen bir de kız mısın tabii ki yürüyen var ve olacak! bedenine ve isteklerine ne kadar da düşmansın. hep seçilmeyi mi bekliyorsun?
Eski bir Atasözümüze binaen mesaj kutusu açık 😅 onu yazmayım şimdi
Kadınlar daha fena yürüyor net adımlar atıyorlar erkekler yazık imekliyor 😀
Gerçek hayatta damızlık arayan bile var. DM bana sadece çerez.
Bana genelde dm den soru soran pembeli denk geliyordu zamanında.
Mutlaka vardır da çoğu hayriye profilli hayridir 😂
Var genelde selam veya merhaba diye ilk mesaj atıyorlar
Evet Selamlar vardır tabi ki neden olmasın burada yürüyen milyonlarca insan vardır
Var... Yazanlar oluyor. Ama şunu söyleyeyim. Kadınların bir ayarı yok.
Var hatta ben onları daha ne istediğini bilen diye nitelendiriyorum
Çok özellikle para meselesi nedeniyle. Bu işte profil incelemesinden sonra yazar baya yazmaz
Nadir. Yazan yok diye açık bırakıyorum. Erkeklere yazan kadın az oluyor.
Elbette var. Olması da yanlış değil bana göre
İlla ki yürüyüş sadece erkeğe has bir durum değil bence:)
Hayır erkeğe has bir durum.
Ne yani kendi cinslerinemi yürüsünler bu nasil bir mantik sisteme yaz o zaman dm leri toptan kaldirsinlar sizde rahat edin bizde
Para isteyene çok rastladım bu sitede öğrenciyim falan filan ama yürüyen denk gelmedi
kimse yazmayan erkekler için bi ihtimal :D hayal dünyası işte
Var olmaz mı ürkütücü oluyor onlar
valla bence de ürkütücü :D
Niye atmayalım ki djdjdj
Ya sen at sevabına
Artık atamam djjddj
Erkekler üzgün, erkeklerin gözü yaşlı sffg
🧻kdkdkd
Bunu at artık onlara :D
Tuvalet kağıdı niyetine kullanırlarmk djjdjd
Gözlerinizi silin hadsiz terbiyesizler de :D
Evet neden olmasın yürüü
İstemezük 🙄
Sen isteme ozman napalım
Vardır kadında beğenip yazabilir
Ama görseldeki gibi değiller dimi :D
Şu limon taktigini çok gördüm he 😂
Kadınlar ne atiyor? 😃
Onu erkeklere sormak lazım , atmışlar mı dur yorumları okucam dkfjsksjf
Soru sorsana :D Erkekler, kadınlar size ilk mesajda 🍋 yerine ne atıyor?
Tutmaz bu :D
Ya bundan soru çıkar :D
Tamam düşüneyim akşam soracam :D
Düşün taşın sor :D
Yok artık daha neler..
Var var 😃
Kadın olduklarından emin miyiz peki.. 😅 Şahsen ben böyle bir şey yapmam.. 😅 Kadınlık gururu denen bir şey var..
Eminiz djdj
Püüü onlara yazıklar olsun.. Kadın dediğin kendini ağırdan alır.. 😄
Yavrrimm baban nereli diyorlarmış 😃
Gösterirler o zaman nereli olduğunu.. 😂🤣 Öğrenmiş olur garibim merak etmiş.. 😅
Var ablam var, tahmin ettiğinden çok var hemde. Benim dm açık değilde açık olanlara yazan oluyordur fazlasıyla.
Genelde kapalı moderasyon harici. Okumuyorum birçoğunu.
Ama öyle deme be aşk belki buradan gelecek yazsınlar🤣🤪
Bu arada yorumlarda yeni fark ettim moderasyon bahane vs. diyen olmuş herkes sizler gibi düşünmüyor kıymetli arkadaşlar:) Bu konuda takipleşmeyip destek almayan isteyen arkadaşlar oluyor. Düz bakmamak gerek her şeye.😌
Burada özelikle çok var, av için gelmiştim ama kendim av gibi hissetmeye başladım, fantezi ortaklığı olanlar cesur oluyor
Valla var. Ne desem bilemiyorum.
Aşırı derece yakışıklı cool birisi olması lazım yoksa mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?