Vücudundaki istenmeyen tüylerini almayan bir kadın, feminist olmaya çalışıp kadın-erkek eşitliğine katkıda bulunur mu? Feminizmi çağırmaya çalışan bu kadınlar sizce yersiz bir bakımsızlık içinde midir?Görsel için özür dilerim 😬#Edamedapürüzsüzlük ꧁𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪꧂
Tüylü vücutla feminist olunur mu? Tüylerini almayan bir kadın, erkeklerle eşitlenmek mi istiyordur?
Erkeklerle eşitlenmekte bazı kadınlar kafayı yemiş kesinlikle. Bazı konular da eşitlik olmalı tabi ama bunu abartıp erkeğin ve kadının doğasında olan birşeyle kendinizi eşitleyemezsiniz. Erkek veya kadın farketmez İnsan olarak kişisel bakım yapılmalı yani ben kıllarımı almicam erkeklerle eşitim demek saçmalığın daniskası. Biz kadınlar zaten güçlüyüz bunun örnekleri de var araştırılıp bakılırsa, ama şu bazı saçma feminist düşünceler yüzünden zaten güçlü olan kadınları küçük düşürmekten başka bir şey yapılmıyor.
Eşitlik, kadının erkek ; erkeğin kadın görünümlü olup kıkırdayarak yürüyüp makyaj yapmasıyla sağlanmaz.. Davranışlar, tutumlarla sağlanır. Herkes dışını değiştirir kimse düşüncesini değiştirmeyi aklının köşesinde bulundurmaz. Ondandır ilerleyişi sağlayamak cahilce tutumlar...
Tüy almayan kadın kadar iğrenç hiçbir şey olamaz benim gözümde gerçi erkeklerde de sevmiyorum ama kadınlarda çok eğrelti duruyor iğrenç buluyorum açıkçası Bu arada görseldeki kadında çok iğrenç duruyor bence gerçekten görüntüsü bile midemi bulandırıyor
Tüyle feminizm gramlık alakalı bişey değil. Almak sadece kişinin kendi tercihi. Feminizmin konusu haklar konusunda aynı olmak. Diyelim ki özel bölgeyi kesmeyen eş ille de alacaksın diye dayatıyorsa eşine o zaman almayarak bi eşitlik zorlaması yapmış olur. Öylesine bişey yokken almayacağım derse sadece tercihtir Feminizmin ile gramlık bir alakası olmaz
Kıl almak gibi tamamen temizlik adına yapılması gereken bi sey neden kadınlara ve güzellik algısına atfedildi onu dusunmek lazım. Şu erkeklere yapılan "ama doğası bu" kaytarması beni deli ediyo. İki cins de almalı. Almayan kadın feminist değil pistir sadece. Erkek de pis oldugu kadar hanzodur, primattır.
Ne saçma. Bence kadın tüylerini almalı. Hatta erkek de rahatsız edici derecedeyse almalı veya kesmeli. Feminist olmak için almıyorsa da almasın yapacak bir şey yok fkfkkf
Vücudundaki tüyleri almıyorsa, demekki ona göre istenmeyen tüy değildir onlar. Kimse için değil kendim için temizlerim ya da istemiyorsam temizlemem dusuncesine hizmet eder, yani dolaylı olarak feminizme hizmet etmiş olur
Valla kadın erkek fark etmez kıl tüy sevmiyorum. Partnerimin de öyle aşırı kıllı olmasını istemem açıkçası, hijyenik gelmiyor. Özenmesini isterim, ben lazere gidiyorum, gerekirse o da gitsin.
Bir kadının bakımsız olması herseyden önce kendisine hakaret sayılmalı Maddi durumu lazere gitmeye elverişli degilse bile tüy dökücü ağda kullanabilir Bu görselde ter kokusunu hissettim😑😃
Şu görüntü erkekte bile iğrenç duruyor. Lütfen saçma sapan şeylerle karşı cinsten pasaklı kişileri örnek gösterip güya başkaldırdıklarını içten içede birtakım sorumluluklardan hijyenden, kişisel bakımdan kaçmasınlar.
Tüylerin ne erkeklik ne kadinlikla ilgisi yoktur adam kisisel hijyenine önem vermiyor diye kadın da aynısını yapınca eşit olmuş olmuyor bu tamamen temizlik ile ilgilidir