Buraya yıllar önce ilk büyük ayrılığımızı yazmışım altıncı aydan itibaren ilişki tam anlamıyla çatırdamaya başlamış. Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyordum en ufak bir sözümü yanlış anlıyor büyütüyor da büyütüyordu. Sürekli kendimi açıklamak zorundaydım ben yapmadım ben öyle söylemedim öyle söylemek istemedim vs giyimime sosyal medya hesaplarıma rehberimdeki kişilere telefonuma arkadaşlarıma karışmaya başlamıştı ve kendi istediği bir şey yapılmadığı zaman öfke nöbetleri geçiriyordu kendine sadistçe zarar bile vermişliğği var. Benim engellenen mesajlar kutumda eski sevgilimin mesajını gördü ki zaten engellemişim bir ilgim kalmamış sen beni aldattın demeye başlamıştı anlatıyorum cevap vermeyi bırak mesajı görmedim bile diye ama anlamıyordu sinirden deliye döndü gitti geldi göğsünde sigara söndürmüş ve bu yarayı her gördüğümde bana bu yaptığını hatırlayacağım demişti şok geçirdim yani anlatsam buraya sığmaz ve ben bu insanı dört yıl bırakmadım çünkü aşık olmuştum en sonunda terk edildim. Şu an kendimi rahatlatacağım tek şey onun hasta olduğunu kabullenmek. Sizce narsist mi bu insan?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer