Her an herhangi birine aşık olabilirim, yaş tip vs fark etmeksizin konuşmasından etkilenip hoşlanıyorum... Bıktım hiç seçici değilim
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onaylanma ihtiyacı duyan birisin, belki de çocukluğundan beri böyledir. Çoğu gördüğün erkekten etkilenmende sorun yok, o an biseyler hissedebilirsin. Önemli olan biriyle konuştuğunda ortaya koydugun tavır ve tepkidir. Çünkü isteklerimizi irademiz ve tercihlerimizle yönetiriz..
Bak ne yap biliyo musun..
1. Hayır demekten korkma. Yani kardeşim ben öyle kolay elde edilebilecek bi kız değilim de kendine
2. Kriterlerini yazmaya çalış ve bunlar üzerinde düşün. Yani fiziksel olarak esmeri beyazı demiyorum ama boy-kilo gibi, karakter olarak da mesela o kişinin güvenilir, dürüst, doğru sözlü, yerini bilen, laubali olmayan vsvs. şeklinde, bi de uyum olarak da aranızda ne kadar duygusal samimiyet olabilir, senin ruhuna hitap ediyor mu, beklentilerini karşılıyor mu, gülmesi nasıl, bakımı nasıl, nezaketi nasıl vsvs. Bunlar çok önemli !!!
3. Bir de sınırların olsun, kırmızı çizgilerin, olmazsa olmazların. Mesela yaşadığı hayatı nasıl sana uyar mı, ilişkileri olmuş mu ne kadar sürmüş, ne olmuş ne bitmiş gibi gibi.. Buradan da sana karşı nasıl yaklaşacagini bilmiş olursun.
4. Bir meslek sahibi mi, yaşına göre ekonomik durumu nasıl, aile kurabilir ve yönetebilir mi, ne kadar olgun kararlar alabiliyor, geleceğe nasil bakıyor vs.
🌸 Benim tavsiyelerim bunlar. Umarım hersey gönlünce olur. Gönlündeki de sana huzur ve neşe olur 🌸
Ai gibi konuşmuyorum, öyle de bi amacım yok. Sadece durum tespiti yapıyorum ve buna göre de öncelikleri siralayip ihtiyacın olan şeyi en özgün şekilde anlatmaya çalışıyorum. Kötü mü ettim şimdi?
Evet biraz öyle oldu 😬 istersen daha kısa ve anlaşılır şekilde özetleyebilirim. Bunun için bana özetle demen yeterli 😅😅
Tamam fdslkjhlgskdfh
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥰 Aşk kadını olmak bazen böyle tatlı zorluklar getirebiliyor, her an yeni birine ilgi duymak hiç de kötü bir şey değil aslında, senin duyarlı ruhunu gösteriyor bence! ✨ Belki sadece birazcık daha derinlemesine tanımaya zaman ayırırsan, o ilk etkilenme halinin gerçekten aşka dönüşüp dönüşmediğini daha iyi anlarsın. Ne dersin, sence de güzel bir duygu değil mi bu kadar aşık olabilmek? ❤️
Cevap
13Cevap
Biraz seçici olmakta fayda var yoksa çok suistimal edilirsin.
Saflıkla alakası yok. Bazi insanlar öyledir.
İşte biraz seçici olmayı denemen lazım hiç mi kriterin yok?
Seni çok kullanırlar bu kafada gidersen. Benim tek diyeceğim bu.
Kral ne ya?
Beyefendi de 😀😀
Bak paşam da olur
Bay bay
hiç ilişkin oldu mu belkide yalnız olduğun için falan hemen herkese platonik ilgi mi duyuyorsun acaba
Anladım fdgjkfhdjgf ama bence aşık olmuyorsundur ya sadece hoşlantıdır seçicilik zaten tanıyınca olur beğenmezsin falan kişiliğini
evet o doğru djgkfjdfghfjghfjg o da senin huyun yapacak bir şey yok kendinle barışık ol dsjgfkgdfjkgjfkg
hayır neden
attığım randomdan o nasıl aklına geldi dkghjrtkhjgfkhjgfk
bilgisayardan giriyorum da siteye random atarken de sadece klavyenin ortasını kullanıyorum böyle alıştım
Profesyonel bir destek mi alsan? Bu utanılacak bir durum değil belki de bir şet tetikliyordur.
Bence var insan beyni karışıktır bilinçaltında bunun bir sebebi olduğunu düşünüyorum illa ki bir tetikleyici bir durum olmuş ki belli bir kriterin yok tabiri caizse ayran gönüllüsün. Ama bunun cevabını burada, başka sosyal medyada veya kendi kendine bulman çok zor. Seçim senin bi düşün derim.
İşte ayran gönüllü olduğun için zaman içerisinde başka ve daha büyük sorunlar yaşama diye söyledim bende yoksa 5 dk sonra uyuyacağım ve seni unutacağım boşvermiş olacağım teknik olarak yardıma ihtiyacın olduğu konusunda fikrimi belirttim gerisi senin hayatın sonuçta karışmak bana düşmez.
Kendini dizginlemen gerek. Kriterlerin olması lazım
3 günlük dünyada 5 günlük hesaba ne gerek var, bırak akışına
Aynennn
tüh yazuk sana nefes alsa yetiyo demek ki fghfh
Bu nasıl oluyor sende o hissi yaratan ne
hemen evlenirisin sen o zaman 😂
En çok ne etkiler seni
Üzüldüm
Tuhaf
Seçici ol hayır demeyi bilmelisin.
İç sesine kulak ver sana uygun değil mi sana kötğ mğ davranıyor hayır de iyi olucam iyi kız olucam diye kendini öldürme.
Büyük bir ceo gibi düşün kendini öyle gibi davran bana numarını var knk olalım şimdi sen söyle
Hahaha kendini alıştır böyle işte ani bir şey mi oluyor aniden cevap verme bırak uzun süre geçsin
O da var ne yapacaksın ani bir şey olduğunda ilk tepkin hep hayır olsun o zaman kötü hissetmezsin
Tuzu şekeri azalt kendine bi uğraş bul evlenme
Evlenme zaten sana benzer bi tanıdığım var kasın duramıyo ve hep mutsuz sonu yok. Yine de ben karışmam ama biraz yoklukta da olabilirsin. Yaşın ilerlesin kendini tanı
Ne güzel işte
Seçici olmamak değil senin durum ilgiyi seviyorsun ve şu an yalnızlık çekiyorsun haliyle senle ilgilenen çoğu kişiye yöneliyorsun
Bu iyi bir şey değil zaten inşallah düzelirsin nede olsa senin elinde olan bir şey yinede
Akıl olarak sadece sosyal medyayi kullanma derim
Sadece bu tavrın sosyal medyada mi yoksa reelde de mi aynı durum
Senin o zaman psikolojik bir sorunun var iyi değilsin
Deli mi dedik az bir şey kafa gidiik sadece 😅
Belli oluyor
😅😅
Denk gelmemişiz :)
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?