Bana karşı ilgisinin olduğunu düşünüyorum, seneler önce numaralarımız vardı birbirimizde, geçen gün wp durumunu gördüm tekrar kaydetmiş yani rehberine numaramı, sizce açılmalı mıyım? Amcamdan boşanalı 3 4 sene oluyor, doğal olarak ilgisiz kaldı, bana karşı ilgisi muhakkak var ama ne seviyede olduğunu kestiremediğim için (yani ilişki yaşayacak kadar var mı bilmiyorum, yoksa sadece sempatiden ibaret mi) cesaret edemedim, ters teperse herkese söyler diye. Lütfen dalga geçmeden cevaplarsanız sevinirim, çünkü bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..
İlişkiden kastım ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım, yaş farkı çok var, normal sevgililikten bahsetmedim.
Sizce direkt yazayım mı yoksa wp durumumu görünür yapıp bir şey paylaşarak mı başlayayım, o bana yazar mı.
İlişkiden kastım ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım, yaş farkı çok var, normal sevgililikten bahsetmedim.
Sizce direkt yazayım mı yoksa wp durumumu görünür yapıp bir şey paylaşarak mı başlayayım, o bana yazar mı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum seni, kafan ne kadar da karışmış bu durumda. 😔 Bu biraz hassas bir konu, o yüzden temkinli olman çok normal. Bence direkt açılmak yerine, sen de dediğin gibi, önce bir WhatsApp durumu paylaşarak onun tepkisini ölçebilirsin. Belki o sana yazar ve niyetini daha net anlarsın. İlişkilerde adımları yavaş atmak, özellikle böyle durumlarda, her zaman daha sağlıklı. 💪 Sence bu ilk adım için nasıl bir paylaşım yapsan iyi olur? 🤔