Ben güvenlik işin de çalışıyorum gece vardiyasındayım. İki tane birbirinden beter amcalarım var. Özellikle bir tanesi çalışmıyor sabaha kadar kahvede kumar oynuyor alkol alıyor sonra da bana mesaj atıyor ya da direk yanıma geliyor yeğen bir kahve yapta içelim diye. Sırf kahve içmek için geldiği o kadar aşikar ki. Kendimi enayi yerine konulmuş hissediyorum. Sürekli sürekli böyle yapıyor. Bir gün kendisi alıp gelmedi kahve vs.. çalışmıyor da neyse bir ısmarlarsın iki ısmarlarsın da sürekli sürekli ben kahvenin lafını yapmam aslında benim hatırıma gelmiyor kahve için geliyor bir de boş boş hoşlanmadığım muhabbetler yapıyor gece gece. Şimdi de faceden mesaj atıyor ilk attığı mesaj kahve var mı.. Ben de kahvem yok bugün yazdım görmüş bişey yazmamış.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende özel güvenliğim hangi proje o da misafirin rahat rahat gelip kahve içebiliyor kamera yok mu orada amirin , müdürün bir şey demiyor mu?
Benim bulunduğum proje biraz rahat geceleri özellikle kamera var da kulübe içerisini çekmiyor ayrıca amir memur yok benim sorumlusu gece
Amir , müdür sıkıntı yaratıyor sabah amca de engelle gelmesini
Aynen kameradan görmüşler falan diyeyim girerken
Evet hatta savunmami istediler de ailene de bu şekilde anlat engellesinler
Ama öyle bir yapmam lazım ki bilerek benim istemediğim anlaşılmaması lazım
İstememek hakkin gerekirse bi iş arkadaşın seni arasın ailenin yaninda amir müdür böyle bi şey farketti savunman alınacak desin ayarlarsin onu sen
"Kendi mi" diye yazılmaz. O "mi" bir ek olmadığı için birleşik yazılır.
Tamam edebiyat hocam pardon tek konumuz bu olsa keşke
Bi daha olmasın, sözlüne düşük veririm
Bu saatte mi gelio
Evet sabaha kadar kahve de takılıyor kumar oynuyor alkol alıyor geliyor yanıma kahve yapta içelim diye
Çalışıyorum güvenlik kulübe me geliyor gece rahatım ya ondan istifade ederek
Sizin yeriniz de olsam cevap bile vermem çünkü bunu diyen babaniz olsa insan bir şekilde idare eder seni yapmis buyutmus emek vermis bakmış ama amcaniz yani yapmak zorunda değilsiniz bunu
Çalışıosaniz bile tepkinizi koyun sonuçta orası senin babanin işi degil orada calisiosun oyuzden tepki gösterin ki bir daha sormasin
İşin kötü tarafı aynı bahçe içerisinde oturuyorum bunlarla yoksa selam bile vermem de sevmiyorum
O yanıda kötü işte babanın hatri için selam ver napican
Ya zaten babam olmasa bunlar orada bizi barındırmazlar her türlü pislik var annem den para isterler ayrı ayrı borç derler vermezler sallarlar parça parça getirir verirler
Ben mutlu değilim bunlarla aynı bahçede olmaktan ama işte kendi evimiz
Siz aynı apartmanda mi oturuyorsunuz
Evet Bahçeli gece kondu tarzı
Tabi kira vermektense oturmak daha iyi bende evliyim kiradaydik babamın evi var annemde yeni aldı biz de babamin evinde oturuyoz kira derdi kalktı babam sayesinde kendi apartmanimiz altta amcamlar var üstte biz
Akraba ile zor ya
Yooo canm biz gayette mutluyuz sadece amcam evlendikten sonra babannnem huzurumuzu bozmuştu 2014 den buseneye kadar gorusmedik ailecek vs babannnem öldükten sonra her şey çok güzel oldu Allah bozmasın ama
Bir de bu amcam suç işlesem de içeri girsem kafasında aranıyor yani birine saldırayım diye valla önceden seviyordum da gözüm de gönlüm de bittiler nedense
Öyleyse başınızı derde de sokar o yani ben olsam ne görüşür ne konuşurum öyle arkadaş bile konusulmaz