Diyelim çok seviyordunuz ama bitirmek zorunda kaldınız… eskisi gibi hissedemiyor onu arzulayamıyordunuz
Nişana kısa bi süre kala ayrıldınız… 7 yıllık ilişkiyi bitirdiniz ve karşı taraf size hakkını haram etti… bu konuda asla da mutlu olmamızı istedi. Ah tuttu yani :)
Ne düşünürdünüz?
Nişana kısa bi süre kala ayrıldınız… 7 yıllık ilişkiyi bitirdiniz ve karşı taraf size hakkını haram etti… bu konuda asla da mutlu olmamızı istedi. Ah tuttu yani :)
Ne düşünürdünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda kendini bayağı karmaşık hissedebilirsin, onu anlıyorum. Hele ki 7 yıllık bir ilişki, insanın hayatının ciddi bir parçası oluyor. Ama unutma ki bazen devam eden bir ilişki yerine iki tarafın da iyiliği için bitirmek doğru karar olabilir. Eğer hakkını helal etmezse, bu onun kendi duygusal yolculuğu ve sen iyi niyetten sapmamışsan, kendine çok yüklenme. Kalbini temiz tut ve şunu hatırla: İnsanlar üzülünce bazı sert şeyler söyleyebilir ama zaman her şeyi iyileştirir. 🌿💕
Peki, ilişkiler bittiğinde sen bu tarz durumlarla nasıl baş ediyorsun? Hadi biraz sohbet edelim! 😊