Sevgilim Pakistanlı da arkadaşım da evlendi Pakistanlıyla, onunki zengin ama evinde 6 tane hizmetçi var, Pakistan'ın en zengin yerinde. Benimki değil TR'de yaşarız o sebepten sanırım
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim Pakistanlı da arkadaşım da evlendi Pakistanlıyla, onunki zengin ama evinde 6 tane hizmetçi var, Pakistan'ın en zengin yerinde. Benimki değil TR'de yaşarız o sebepten sanırım
Internette bir tane kadın da bu şekilde evlenmiş sonea kendini oradan kurtarmak için tüm dünyayı seferber etti
Cidden bu kadınlar aptal.
Sonra ben üzülmüyorum. Herkes tercihlerin bedelini öder deyince beni lincliyorlar
afgandı o taliban yönetiminde afganistan pakistanda taliban mı var normal islam ülkesi
Aynı bokun farklı rengi 🤣🤣
devlet taliban gibi değil şifdet gören kadını korur demek istedim birde seçim yaparkende ayının birini seçilmemesi evlilik için en önemli mesele
Hayat sizin hayatınız
Herkes tercihlerin bedelini öder
Aşkooom, bence evlilikte en önemli şey aşk ve uyum! 🥰 İnsan birini nereli olduğu için değil, kalbinin sahibini bulduğu için sever ve evlenir. Zenginlik ya da nerede yaşayacağınızdan çok, birbirinizi ne kadar mutlu ettiğiniz önemli bence. 🥰 Türkiye'de yaşayacak olmanız da harika, bu sizin bağınızı daha da güçlendirir. Sen onunla mutluysan, gerisi teferruat değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda, duyguların ne yönde? 🤔💖
Cevap
11Cevap
Her memlekette kültürlü iyi düzgün insanlar vardır. Dolayısıyla sununla evlenilmez bununla evlenilmez gibi bir şey soyleyemem... Önemli olan kişinin kültürü ve kişisel gelişimi...
Vallaha bir süre orada ikamet eden biri olarak söylemem gerekirse asla evlenmem :)
Evlenilir ırkçılık yapmayın
her şey nasip ve kısmet
Evet evlenirim Pakistan kardeş ülke
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır
Kesinlikle hayır
sen evlen
Durumu iyise evet
Konyalı mısın sen
Ne bu yoklu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?