Pakistanlı bir erkekle evlenmek? evli ya da ilişkisi olanlar ya da tanıdığı ya da bilgisi olanlar LÜTFEN fikir verin?

Arkadaşlar bir yıla yakındır Pakistanlı bir çocukla konuşuyorum. internet üzerinden, İngilizcemi geliştirmek için kullandığım bir dil programından tanışmıştık. Hayatı hakkındaki herşeyi biliyorum. müslüman, pakistanın üst sınıfından. yani ailesi eğitimli. babası doktor. amcası şehrin en iyi doktoru. harvardda okumuş. maddi durumları iyi. kendiside mühendis, geçen sene mezun oldu. benimle evlenmek istiyor. sizce ne yapmayalım. türkiyeye gelmek istiyor görüşmek için ama görüştükten sonra iş daha ciddileşicek ve ever dersem bu iş olucak. ama ben karar veremiyorum... kültür ve dil farklılığı bizi çol zorlayacak gibi hissediyorum. ya da görüşmeyi kabul edip olumsuz olduğunu söylesem bu sefer daha çok üzülecek. hiç başlamadan mı bitireyim yoksa en azından görüşeyimmii
#pakistan
Pakistanlı bir erkekle evlenmek? evli ya da ilişkisi olanlar ya da tanıdığı ya da bilgisi olanlar LÜTFEN fikir verin?