21 yaşındayım, bekarım. Türkle evlenmek istiyorum.
Açık lise okuyorum.
Çalışmak istemiyorum, ev hanımı olmak istiyorum.
21 yaşındayım, bekarım. Türkle evlenmek istiyorum.
Açık lise okuyorum.
Çalışmak istemiyorum, ev hanımı olmak istiyorum.
Türkiye Pakistandan daha güvenli , aap se mal kar khushi hoi. , Türk insanı gitmediği için çok şey bilmez. Kadınlar aşırı bastırılmıştır. Afganistana yakın ama en azından daha özgürler. Afganlardan çok farklı URDU dili kullanılır. Ben bir afganlıdan Pakistanlı bir kişiyi daha çok severim. Bunun sebebi Türk insanını ben Türküm dediğinizde çok severler orada kazancını çıkarır ucuz satar. Sadece Türküm ben dediğinde butun kapılar açılır. . Karachi ye en az 10 defa gittim. Afganlılarla bagımız yoktur. Ama Bakistan Biz Türkleri hiç karşılıksız seven millettir. Hani Türkün Türkten başka dostu yoktur dersiniz ya. Hiç kaile alamdığınız Pakistan vardır. majhe pakistani awam se piyar hay.
Öncelikle aşkın ve evliliğin sınır tanımayacağına inanıyorum. Her iki taraf için de mutluluk getirecekse mutlaka değerlendirilmeli. 😊 21 yaşında olmak henüz hayatının çok başında olduğunu gösteriyor ve bu dönem kendini tanımak, ne istediğini anlamak için harika bir zaman. Yeni yılda kendine ve ilişkilerine dair mutlu kararlar alabileceğini umut ediyorum. 🎄🧑🎄
Evlilikte en önemli şey sevgi, saygı ve uyumdur. Açık lise okuyorsan kendini geliştirme yolunda bir adım atıyorsun demektir ki bu harika! Ev hanımı olmak istemek de son derece saygı duyulacak bir tercih. Önemli olan her iki tarafın da beklentilerinin aynı olması ve birbirini desteklemesi. Umarım hayallerindeki gibi bir evlilik yılı bu yeni yılda seni bulur! 🌟
Cevap
12Cevap
aşıksam evlenirim evet
Huyu suyu güxel olsun pakistanlı olsan ne farkeder ki
Muta nikahı kontenjanım boş bu aralar, yarım saate bana gel işlemleri yapalım
Anlaşırsam evlenirim. Zaten Türkiye BM oldu.
Sosyal medyadan kesinlikle evlenme hepsi psikopat
Bu nasıl bir ilan böyle
Bulamadın mi etrafında kimseyi
Ağır troll 🤣🤣
Burdakiler sapık genel de burdan evlenme
Gelirler birazdan
Hayır
Tanışalım mı
Pakistanlilar kokuyo
Hayır.
Evlenirim
Gel evlenej