Aşk İlişkileri İranlı kızla sevgili olurmusnuz evlenirmisniz? yasemin_puali Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iran azersiyim 5 sendir türkiyedeyim merak eetim sordumaçık sözlü olalım İranlı kızla sevgili olurmusnuz evlenirmisniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben başka bişe sorcam neden olmayalımki yani azeri veya iranlı biriyle ne gibi bir sorunumuz varki 1 2 Yorumla yasemin_puali +1 yıl belki aileer kabul etmez Yorumla johesa +1 yıl Ermeni olsa anlarmda diğer türlü kimsenin bi itirazı olmaz Yorumla
mete3500 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bazı İranlı kızlar aşırı lükse ve makyaja düşkün oluyor. daha mütevazı ve doğal güzelliğe önem veren biri olursa neden olmazsın. 0 1 Yorumla yasemin_puali +1 yıl evet doğru Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kaç gündür bu soru karşıma çıkıyor istiyordum ama artık değil 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayatımız kurtulur Karadeniz'in bir kısmını isterim çeyiz olarak. :)) 0 0 Yorumla
jacckreacher Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sevdikten sonra ırkın ne önemi var? evlenirdim elbette 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Güzel kızmışsin. İnşallah istediğin biri olur. 1 1 Yorumla yasemin_puali +1 yıl inşallah Yorumla
_9elevator9_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. İranda yaşamzsak evet olurum. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Araplarla sevgili olacağımı sanmıyorum 0 2 Yorumla yasemin_puali +1 yıl sen önce bi kültürel bilgin olsun git internette iran yaz iranlılar yarı türk , azeri , farslar Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Araplara asimile olan kişiler isterse Avrupalı olsun gözümde Araplar. Haliyle İran’da asimile oldugu için Türkiye’de Türk görünümlü Araplar gibi onları da Arap olarak görüyorum ve istemiyorum bu benim görüşüm sevmek veya istemek zorunda değilim Yorumla
Hirshmann Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Benim vardı 2 sene önce 0 2 Yorumla yasemin_puali +1 yıl aaa ne ne güzel Yorumla Hirshmann +1 yıl İran azerisiydi ve ığdırdan gelmişti Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İranlı kızla sevgili olurum 1 1 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Ama o benimle olmaz. Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. ön yargım yok seviyorsam olur tabi ki 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nereli olduğuyla ne alaka gönül işi bu👍 0 0 Yorumla
panalgine Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Niye olmim azeri kız arkadaşım olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şii mezhebi bize ters gelebilir :) 0 1 Yorumla yasemin_puali +1 yıl :) Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Ben de Kuzey Azerbaycanlıyım. Sorun olmaz :)) 0 0 Yorumla
Şekeroğlan Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Karşılıklı hisler varsa neden olmasın 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İranlılar çok tatlı oluyor olabilirdi tabi 0 0 Yorumla
YottaRight Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır. 0 4 Yorumla yasemin_puali +1 yıl neden Yorumla YottaRight +1 yıl Ben sadece kendi milletimden biri ile evlenirim efenim. Yorumla yasemin_puali +1 yıl ooooooo iymiş saygılar Yorumla YottaRight +1 yıl 👍👍 Yorumla
StromAnqel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenirdim. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Serif329 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olabilir tabi 0 0 Yorumla
dertdinlenir65 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tabikiside 0 1 Yorumla yasemin_puali +1 yıl çok yürektn tabiki dedin gvgıyg neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben başka bişe sorcam neden olmayalımki yani azeri veya iranlı biriyle ne gibi bir sorunumuz varki
belki aileer kabul etmez
Ermeni olsa anlarmda diğer türlü kimsenin bi itirazı olmaz
Bazı İranlı kızlar aşırı lükse ve makyaja düşkün oluyor. daha mütevazı ve doğal güzelliğe önem veren biri olursa neden olmazsın.
evet doğru
Kaç gündür bu soru karşıma çıkıyor istiyordum ama artık değil
Hayatımız kurtulur Karadeniz'in bir kısmını isterim çeyiz olarak. :))
sevdikten sonra ırkın ne önemi var? evlenirdim elbette
Güzel kızmışsin. İnşallah istediğin biri olur.
inşallah
İranda yaşamzsak evet olurum.
Araplarla sevgili olacağımı sanmıyorum
sen önce bi kültürel bilgin olsun git internette iran yaz iranlılar yarı türk , azeri , farslar
Araplara asimile olan kişiler isterse Avrupalı olsun gözümde Araplar. Haliyle İran’da asimile oldugu için Türkiye’de Türk görünümlü Araplar gibi onları da Arap olarak görüyorum ve istemiyorum bu benim görüşüm sevmek veya istemek zorunda değilim
Benim vardı 2 sene önce
aaa ne ne güzel
İran azerisiydi ve ığdırdan gelmişti
İranlı kızla sevgili olurum
Ama o benimle olmaz.
ön yargım yok seviyorsam olur tabi ki
Nereli olduğuyla ne alaka gönül işi bu👍
Niye olmim azeri kız arkadaşım olmuştu
Şii mezhebi bize ters gelebilir :)
:)
kimsenin sorun edeceğini düşünmüyorum
Neden olmasın🙄
İranlı kızlar guzel oluyo
Ben de Kuzey Azerbaycanlıyım. Sorun olmaz :))
Karşılıklı hisler varsa neden olmasın
İranlılar çok tatlı oluyor olabilirdi tabi
Hayır.
neden
Ben sadece kendi milletimden biri ile evlenirim efenim.
ooooooo iymiş saygılar
👍👍
Evlenirdim.
Erkek olsam olurdum
olurum
olmuştum.
Neden olmasın
Evet hemen evlenirim
Olabilir.
Olabilir tabi
Tabikiside
çok yürektn tabiki dedin gvgıyg neden?