Pakistanliyim ben Türkiyede yasiyoruz 17 yildir 22 yaşınsayım liseyi ve orta okulu burada açıktan bitirdim.
Türkle evlenmek istiyorum ama; dışarda çalışmam ayrı ev isterim kaynanama bakmam çocuk olur 3_4 tane ev yemeği ve işleri ven yaparın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pakistanliyim ben Türkiyede yasiyoruz 17 yildir 22 yaşınsayım liseyi ve orta okulu burada açıktan bitirdim.
Türkle evlenmek istiyorum ama; dışarda çalışmam ayrı ev isterim kaynanama bakmam çocuk olur 3_4 tane ev yemeği ve işleri ven yaparın
Pakistanlı biriyle evlenen olabilir ama 17 yıldır Türkiyede yaşadığına göre Türk kızlarından da huy edinmiş gibisin. Bu arada çok büyük konuşma derim, çünkü ağzından her çıkan lafla sınanıyorsun.
mühim olan evleneceğin kişiyle iyi ilişkiler içinde bulunman, kendini sevdirmendir.
Biz Berk ve Şenay!
İnsanların evlilikten ne beklediği çok kişisel bir mesele 🧡. Türkiye'de 17 yıldır yaşıyor olman kültüre alışkın olduğunu gösteriyor ama elbette kendi değerlerini de koruyorsun, bu çok güzel. Çizdiğin çerçeve oldukça net ve dürüst 🍀. Kendine uygun bir eş bulacağına emin ol. Önemli olan karşılıklı saygı ve uyum 💬. Hayallerine uygun bir ilişki diliyoruz! 🌸
Cevap
16Cevap
Kaynana konusu ilginç neden bakmayacaksın ki
?
Sağlıklı ise zaten bakmana gerek yok lakin diyelim ilerde elden ayaktan kesildi o zaman da bakmayacak misin yine
Ponçik hanım iyi geceler benim için fark etmez ırkçı bir yapım yok hiçbir zaman da olmaz sonuç olarak insandır insan olabilmek önemli
Zeka seviyen ortalama ise boşta kalmazsın alan olur
Isterim net bir şekilde
Türkiye kadını dünyayı kendi ekseni etrafında dönüyor zannediyorlar
Türk kızına köle olur yolunda kurban olurum daha kaynanama bakmam diyor sorsan bizim müslümanlığımızı beğenmezler
Ben prensip olarak kendi ırkımdan olmayan Türk olmayan bir erkekle evlenmem.
kaynanama bakmam dışarda çalışmam ayrı ev isterim? amg beni anama saygısı olmyanı ben napayım çokda sgimdeydi
:D ahahahaha
Ketçap mayonezde olsunmu
Ülkene dön. erkeklerimizi sana yedirmeyiz. Bide 3 4 cocuk yapacakmış yelloz
Yedirtmeuinnn bizi koruyun biziii ahha
evet nasil biri olduug onemli
Evlenen çok olur
Yok ya zor
seversem evlenirim
Olmaz gülüm😂
Yok asla
Seni de yollayacağız
Evet evlenelim