Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

resimleri geçiyorum, bir arapla evlenmek isteyenler kafanız mı güzel?
Güzel belli ki
Yukarıda bir arap Türkiye bizim yazmış ona da bir yanıt verir misiniz ltfn?
Arap mı aslaaa
Bence de
Kendi milletimiz varken onlarla olmam
Aynen
Cevap
8Cevap
bizim millet arapları sevmez gelişmiş ülkeleri hristiyanları yere göğe sığdıramaz ama bilmiyorlar ki bir türkün de bir avrupada senin ülkendeki araplar gibi muammele ediyorlar
Avrupayi sevdigimi kim soyledi?
araplar pis millettir. dinleri islam olsada en iğrenç insanlar. yıkanmazlar sofra adabı bilmezler. bunların tek bildiği cinsellik kaldır dik, yatır mik :D
Senin gibi insan müsveddesi olmadıktan sonra sıkıntı yok evlenirim.
Ne Mutlu Irkçıyım diyene 😊
Arapseverlere de ben aynı şekilde acıyorum
%10 iyi diye %90'ı sineye ki çekelim? Bu ülke arapların falan değil. Arapların diyende o*ospu çocuğudur
Sorumdan sktirip gidebilirsin
Aslında evlenirim ama bu fotolardan sonra Araplardan soğudum eyv.
Cidden evlenir miydin? 😨
Çoğunun tipi böyle 😅😅
Tercihim bir Türk kadınından yana olur.
Türk olsun trip kolik olsun baskasi olmaz 😅😅
Helal olsun bencede
Sondaki teyze türk
Killarindan tanidim askfjsk
Hayır arap
Kıllarından tanıyorsan sende bir yanlışlık var
Yav ablacım hiç mi arap görmedin sakalları var. Ve arap yazınca buldum bu fotoyu
Neden başka milletleri aşağılıyorsunuz
Aşağılık bir milleti aşağılıyorum
Saçmalama sende arap doğabilirdin
Ama doğmadım. Türklere her türlü ş*refsizliği yapmış bir milleti sevmiyorum en doğal hakkım
Irkçılık suçtur
Kime göre neye göre?
İnsanlığa göre
İnsanlığa göre arkadan iş çevirmek serbest mi? Hak yemek serbest mi? Başka milletin değerlerine küfretmek serbest mi? Ülkende savaş var diye başka bir ülkeye kaçmak serbest mi? Ülkende savaş var diye başka bir ülkeye kaçıp orada ki insanların huzurunu bozmak serbest mi? Ülkende savaş var diye başka bir ülkeye kaçıp orada ki kadınlara, çocuklara tecavüz etmek serbest mi? Bunların hepsi araplara serbest o zaman bende ırkçılık yapabilirim
Anladığım kadarıyla sende genelleme yapmak serbest.
Arapların %90'ı böyle kültür ve yetişme tarzı. Kabul et ama asla arap olarak doğmak istemezdin
Çok adilik bu yaptığın.
Hadi sektir git arapsevici
Seni öpüyorum burdan 😂
Suriyeli kardeşlerine söyle azmışsın sen sana bir tecavüz etsinler
Yuh be bu kadar çirkinleşme bari
Niye kız istersin sen
Anladım canım sende sorunlar var acil şifalar dilerim 😂
Araplar sksin seni
Kiza yazdigina bak, bir de araplara laf ediyorsun. Utan cidden
@DişiZürafa Noldu arrrrap zoruna mı gitti
He sizinle ayni havayi soluyorum diye :D edepsiz ya bir de kız olacaksın
@DişiZürafa Aynı havayı solumak istemiyorsan sektir git arabistana hadi yallllahhh
Siz gidersiniz biz gitmeyiz burdan unutma :)
@DişiZürafa Kendi ülkemden mi gidicem 😅😅 Siz ne kromagnum insanlarsınız. Hiç utanma falanda yok. Bak hece hece anlatıyorum. A-rap-la-rı sev-mi-yo-ruz
Cahil insan arap alevileri kimmis arastir sonra gel tartis :D biz zaten burdaydik :D cok cahilsin ya :D :D
@DişiZürafa Biz geldik artık sizin burda yeriniz yok hadi körfeze mezapotamyaya naş naş
@DişiZürafa engel mi attın sen kiyamam
@DişiZürafa oyy kuzum korkupta engel atmış 😅😅😅
Ata'm a bir daha atam dersen amna korum senin o*ospu
@DişiZürafa kıyamam şikayette edermiş
millet arapları sevmez ama avrupayı baş tacı ederler hani bizim kezban kızlarımız varya oyyy italyan erkeğiiii oyyy yerimmm seniiiii peki sen ne kadar araplardan nefret ediyor isen bir türk olarak senin o gelişmiş ülkelerdeki itibarın ne gitsin baksınlar bakalım daha havalimanında polisin senin türk olduğunu oğrendiğinde türlü şerfszlikler yapmıyomu isteyen denesin görsün yani yere göşe sıgdıramadıkları o gelişmiş ülkelerde sanki bir türk olarak senin bir farkın var o yüzden türkün türkten başka dostu yokkk
@Клвдияивановна Avrupanında ya
AVRUPANINDA A*MK
Araplar olmasaydı siz türkler çoktan çinlileşirdiniz biz sizi çinlilerin elinden kurtardık
Hiç sevmem
Bende
Katılıyorum
@Smt1327 Yukarıda bir arap Türkiye bizim yazmış ona da bir yanıt verir misiniz ltfn?
Sevilecek yanları yok diyorsun arap koruyorsun
Arapım diyor, Türkiye bizim diyor, istesenizde istemesinizde burada kalacağız diyor. Ulan hiç mi zorunuza gitmiyor?
Sen istesende istemesende bu ülkedeyiz. Çünkü bizim ülkemiz. Değil onları falan değil!!!
K*rtleride a*aplarıda sevmiyorum. Kafa kesicem diyen a*aptan tut 14 yaşındaki kıza 10 arabın tecavüz etmesine. Hiç sevmem yazmışsın birde. Arap kardeşlerinle mutluluklar
La ben burda Suriyeli kaç kişiyi paspas ettim senin haberin var mı konuş anca bilmeden senin bu yaptığın anca ayrıstırır. Tarihe dön bak zaten bu topraklarda yaşamak istemeyenler halep şam vb yerlere gittiler benim kinim onlara gittiler ve simdi dötlerinene baka baka geri döndüler
Araplarıda sevenleride esad sksin diyorum. İyi günler diliyorum hadi 👐👐
Araplarla baş başa bırakıyorum seni. Yanına sevgilini bacını falanda al güzel ağırlar araplar
Arapları severek sen küçültüyorsun. Bir seviyorum diyor bir sevmiyorum diyor. Sana dönek derler
Ergence laf koymaya başladın şimdi de 😅 Diyorsun ya eskiden kaçanlar şimdi savaş çıkınca geliyorlar diye. O zaman onlar ne yapsın onların dedeleri kaçtı diye? Çelişmeyin kendinizle
Sen almanya'da doğup büyüsen, Türkiye de savaş çıksa geli misin gelmez misin dürüst ol
O zaman burada ki araplarda gidip suriyeyi kurtaracak.
Al işte ya 😷 O zaman Türkler savaşsın araplar nargile çeksin karı kız tavlasın hesabına geliyor senin ki.
Türk ırkı vatanı için savaşan bir ırk doğru. Almanyadan gelir savaşırım diyorsun ama burdakiler gidip suriyeyi kurtarmıyor onları destekliyorsun
Almanyada dogan da almanyayi benimsese ben almanim dese neler dersiniz
Sen arap kızı görmemişsin:) erkeğide öyle..
Evet
😵😵
Ne konuda mesela?
Kaç tane arapla yattın?
Sana iyisi denk gelmiş %90 tırt
Araplar çirkin ve görgüsüz olur ülkeyi falan geç. Rusdan sonra arap büyük çöküş olmuştur
Abicim para karıda olsa ne olur? Erkekte olması önemli karı mı bakacak sana?
Ben arabım :)
Koyduğun fotoğraflar pis insanlar. Seninde beynin pis. 😂
Sen isteden de istemesende bu ülkedeyiz. Çünkü bizim ülkemiz. 😂
Türkiye mi sizin ülkeniz? 😅😅😅 İmamoğlu cumhurbaşkanı olunca hepinizi kovacak bu ülkeden. Tüm araplar gebersin
Haha. Beynine kan fışkırmamış senin. Bu ülkede kaç tane mezhep var biliyor musun?
Et bakalım :) merakla bekliyorum.
Türkiye’ye gelmedim ki, ben zaten buradaydım. :) ayrıca seni arkadan beceririm doğru konuş.
Arap sunni ya da Arap alevisi misin?
@Smt1327 Evet. Her zaman Türkiyedeydik.
Arkadan becerdiğim seni,..
@DişiZürafa arap alevisiyim.
Ahaha oyle desene neden milleti sinirlendiriyorsun :D benda arap alevisiyim
@DişiZürafa sonuçta arabız. :)
Asla inkar etmem :) nerdensin
@Smt1327 Tabii ki de. Sonuç olarak her ülkenin pisi temizi ve iyisi kötüsü var. Irkçılık iyi bir şey değil.
@Smt1327 arapları hiç sevmem zaten. :)
Elbette sizin de Türkiye'de yaşamaya hakkınız var, ancak şunu da belirteyim ki, Türkiye Cumhuriyeti'ni biz Türkler kurduk ve Türklerindir. 🇹🇷
@djfurkan13 Hayır bu ülke kürtlerin de arapların da. Hepimizin ülkesi. Kurtuluş savaşında bizlerde savaştık. 🇹🇷
@djfurkan13 hakkı verdin mi yani allah razi olsun :) yalnız biz zaten turk vatandaşıyız :) sonradan goc etmedik :)
@DişiZürafa Antakya:)
Ciddi misin?
@DişiZürafa evet, sen?
Antakyaa
@DişiZürafa ne güzel:))
Ahahah demi
@DişiZürafa neresinde?
@Smt1327 haklısın kusura bakma:)
Bence sende rol yapıyorsun
Yani boş konuşuyorsun. Hadi bye
Ok😂
Boş yapıyorsun bende eğlenceme bakıyorum. Ağlayayım mı?😂
Sanada tecavüz eder gideriz 😂
Aynen silahımız da var. Oh iyiyiz. 😂
Ülkene sahip çıksaydın😂
Ne yapayım ya ben CHPliyim zaten akepeye verenler utansın kromagnumları ülkeye alıyorlar 😅😅😅
Ne mutlu sana. Görüşürüz bye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?