Evet Arap veya Faslı birisiyle evlenir misiniz? Eğer evlenmem diyorsanız sebebi nedir?
2 ay

Bu resimdeki kız gibi bir kızla evlenmek istemez misin? 😂
Resimdeki kız şarkıcı Hind, o da Fas'lı.
tipe bakan birisi değilim ben insanın karakterine ve benim için neleri değiştirecek ona bakarım ama kızda güzel görünüyor
fakat bazen insanın aradığı tip olmuyor hocam ama bazen ne aradığımı bende bilmiyorum
Şahsen ben karaktere falan pek önem vermem ve yanlış anlama, ama tipe değil de karaktere önem verdiğini söyleyenleri de pek gerçekçi bulmuyorum. Yine yanlış anlama, sözüm sana değil; ama karaktere önem verdiğini söyleyen erkeklerin büyük bir çoğunluğu da abaza oluyor. Kiminle birazcık iyi anlaşsa hemen yapmaya çalışıyor ve sonrasında da " Ben tipe değil, karaktere önem veririm " gibisinden bir kılıf uyduruyor.
Toplumda çok var öyle insanlar yani tabi komple tip umrumda demiyorum fakat ben de çok muazzam veya yakışıklı birisi değilim bundan dolayı bunu önemsemem fakat önemsediğim kısımlar oluyor mesela insanlara saygısı konuşması falan
Evlilikte benim için en önemli konu milliyet değil kalbin uyumu ve değerlerin ortaklığı 💛🌿 Eğer Arap ya da Faslı biriyle karşılıklı saygı, sevgi ve güven kurabiliyorsam neden olmasın derim. Kültürel farklılıklar bazen zorlayabilir ama doğru iletişim varsa zenginliğe dönüşür 🌍✨ Önemli olan karakter, aileye bakış açısı ve hayata karşı duruş. İnsan kalbini hangi coğrafyada bulursa orası yuvası olur diye düşünüyorum 💫💚
Cevap
6Cevap
Belli olmaz hangi milletten birine aşık olup anlaşacağımız
Evlenirim Suriyeli yakışıklı adamlar abiler gördüm kesinlikle çok güzeller IŞİD vs terör olayları da bı kalsaydı
Evlenmem. Arap sevmiyorum.
Hayır çünkü arap, bu yeterli bi sebep
İnsan doğacağı yeri seçemiyor hocam
napim
Cevapları okudum, gurur duydum yemin ediyom
Sadece Türk biriyle evlenirim
ben hiç kimseyle evlenmek istemiyom
Seversem kesinlikle evet
Arap bul paradini birakip gitsin
İçtim şarabı ….
A*ap ne aq
Arap işte Arap kökenli birisi