Hiçbir erkek kısa boylu ve çirkin kızı sevmez beğenmez aşık olmaz evlenmez ama uzun ve orta boylu kaza çirkin bile olsa evleniyorlar nefret ediyorum inanılmaz derecede erkeklerden nefret ediyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler rahat anlaşabilecekleri kişileri severler, bir erkeğin rahat anlaşabileceği kız olmak için özgüvenli olman gerektiği anlamına geliyor bu. Orta ve uzun boylu kızların geneline baktığımızda da özgüven eksikliği çekmez çoğu, ancak fazla kısa kalmış olanlar kendi kendilerini kötüledikleri için yeterli özgüvene sahip olamazlar, bu yüzden kimseyle konuşamazlar, içlerinde kendilerine olan nefret bunu her defasında engeller. Senin konun boyla alakalı değil yani, hayatımda bunun bir örneğini görmüştüm, boyu kısa olan "1.50 civarı" bir erkek ortamda çoğu kişiden daha fazla sevgili yapmıştı, hem de bu kızlar genel olarak kendisinden uzundu, olayı ise çocuğun ağzının iş yapmasıydı o kadar.
Canım, bu duyguları yaşadığını duyduğuma çok üzüldüm, insan bazen böyle genellemelere kapılıp kendini kötü hissedebiliyor. 😔 Ama inan bana, aşkın boyla, posla ya da dış güzellikle bir ilgisi yok ki! Herkesin kalbi bambaşka atar, birinin beğenmediğini diğeri dünyalar güzeli bulur. Sen kendi ışığını hiç söndürme, eminim seni her halinle sevecek biri mutlaka karşına çıkacak! ✨ Sence aşkın en önemli özelliği ne olmalı?
Cevap
17Cevap
Ben severim, yüz hattın ve boy benim için önemsiz. Daha önce de böyle birini sevmistjm. Kafalarimiz uyusmasi sevmek sevilmek önemli
Takıldığın çevreni değiştir tamamen bundan başına bunlar geliyo bende senin gibiyim * nefret kin yoktu sadece etrafımdaki insanlar garipti bana göre şimdi ise her gün başka bir yerde keyif mangal üff
Kim diyor onu :D ben minyon hastasıyım 155 boylu 48 kg hatun candır.
Emin misin asıl kısa boy kız sevilir koltuğun altına sokulacak seveceksin sarılacak beline sahip cikacak
Çirkin kısmına bir şey diyemem ancak kısalar da gayet seviliyor
bu yoklukta kimse uuzn kısa güzel çirkin demez damacanaya niyeti bozanlar var
Genelleme yapma
Ben kısa boylu bir eş isterim
Seni tanımak istiyorum
Ciddi niyetle
Bana bir şans verir misin
Senin de sevenin olacak abartıyorsun
Şu düşünceye sahip bir kızı hiçbir erkek sevmez
Sabah sabah lincimizi de yedik çok şükür
Evet çirkini neden sevelim?
erkeklerle tanışıyor musun ki asıl mesele o bence