Kırmızı çizgime ve kriterlerime uymayan erkeklere yol vermekten konuşacak biri kalmadı, neyse böyle daha iyi ama
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada ağlayıp sızlayan slklar şu kızı örnek alın biraz, mal mal erkoların peşinde koşmayın
Queen 💕
Canım ya, yalnız hissetmen çok doğal bu durumda, anlıyorum seni! ❤️ Kırmızı çizgilerine sahip çıkman ve sana uymayan insanlara yol vermen aslında kendine verdiğin değeri gösteriyor, bu çok güzel bir şey bence! ✨ Bazen boşlukta hissettirse de, emin ol doğru insanlar senin hayatına girecek. Kalite her zaman nicelikten daha önemli, değil mi? Senin de öyle olduğunu düşünüyorum! Peki sence bu süreç seni daha da güçlendiriyor mu? 💪
Cevap
13Cevap
Nasılsa yeni birileri denk gelir gadası
daha iyiyse devam et
Demek ki ya uyumsuz olan taraf sen oluyorsun burada ya da gerçekten denk biriyle karşılaşamadın hala 😀
Kimse yüzde yüz senin istediğin gibi olmaz ki öyle olsa sana bişey katmaz hayat farklılıklarla güzelleşir
kanka benimde kırmızı çizgin var erkeklere karşı. kesinlikle sana katılıyorum. misal benim için ilk kırmızı çizgi yakşıklı+fit olması, bu kırmızı çizgiyi geçenler için daha net çizgim var... şeysileri çok böyyyğk ve kalın olmalı... eğer çıkmazsa hemen dehlerim
Konuşmamak her zaman daha iyidir. Ben de bana uymayan kızlara yol çektim mis gibi sessiz sedasız yaşıyorum hayatı.
Merak ertim su kriterleri
Benimkiler ;
Sadakat
İlgi
Karsilikli inanç
Her zaman huzuru seçmek daha iyidir
Demekki değerini bulan denk gelmemişsin
En küçük bir şeyde mi yol verdin ne yaptın
Ama eğer böyle değilse yalnızlık anlaşamayacağın insanlarla sırf yalnız kalmamak için konuşmaktan daha iyidir
Önsözünde kırmızı çizgilerin yazıyor mu
Yalnizlik bazen en iyisi
Boş ver en azından kendi kendini üzemezsin
ne güzel
Tühh
Bence de öyle
Ne krakeri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?