Nerede ipsiz sapsız spk abza çocuk ergen saygısız varsa beni buluyor evlenmek için bir tane düzgün Allah'ın kulu yok mu gerçekten şu koca dünyada sevilmek benim de hakkım
3 ay
Varda keşke sende beğenebilsen böyle diyen kızları çok iyi tanıyorum ve biliyorum yakın bayan arkadaşımdan örnek vereyim evlenmek istiyordu taliplim yok düzgün insan yok ip kopuk yazan eden yok bana arkadaş gözü ile bakıyordu bende kendi arkadaşımı tavsiye ettim dedim işinde gücünde namazında niyazında eklettim Instagram dan bir birlerini daha neyse 1 hafta oldu erkek arkadaşım aradı dedi kanka bana soğuk davranıyor yazmıyor foto istemişti kendimi çekip attım ondan sonra yazmaya başladı her neyse aradım bunu dedim hayırdır neden yazmıyorsun " ayyy kanka çok çirkin hoşlanmadım erkek mi diyorsun işi var memurda buna mı kaldım o kadar sene bekledim bari iyi bir şey olsun bana bunu layık mı gördün" benim kafamdan kaynar sular boşaldı bir şey demeden kapattım yüzüne daha çocuğa söylemedim ama anlamıştı üzüldüm gerçekten eminim ki o çocuk onu saf duyguları ile sevecekti çokta dürüst güvenilir biri idi ben kendime öyle bir insanımdır ama böyle davranırsanız olmaz
Sosyal medyada düzgün insan ekler tipini beğenmezsiniz konuşmazsınız arkadaş ya da aile aracılığı ile tanıştırılırsınız tipini beğenmez onaylamazsınız ya da karşınıza çıkar sizden hoşlanır tipini beğenmezsiniz konuşmazsınız çok seçicisiniz lütfen kriterini düşür boy pos yakışıklılık güzellik bunlar ölecek birgün kalmayacak karakter kalacak
Hiç boşuna deme ben öyle biri değilim her kız aynı değil falan lafları yapmayın olur mu çünkü öylesiniz sadece dış görünüşünü beğendiğiniz ile konuşuyorsunuz çok seçicisiniz kusursuz yunan tanrısı gibi erkekler istiyorsunuz
Düzgün insanlar hâlâ var. Sadece bazen daha sessiz, daha temkinli ve daha geç ortaya çıkan insanlar oluyorlar. Genelde en hızlı yaklaşan, en çok yazan ya da en çok öne çıkan kişiler maalesef her zaman en olgun veya en saygılı kişiler olmuyor. Bu yüzden insanın karşısına ilk olarak daha problemli tiplerin çıkması çok sık yaşanan bir durum. Aynı tip insanların tekrar tekrar karşımıza çıkması çoğu zaman bizim değerimizle ilgili değil. Daha çok bulunduğumuz ortam, tanışma şekli veya insanların bizi nasıl gördüğüyle ilgili oluyor. Bazen sosyal medya, bazı arkadaş çevreleri veya belirli ortamlar gerçekten daha fazla sorumsuz insan barındırabiliyor. Karşına çıkan insanların kalitesi senin değerini belirlemez. Sadece şu ana kadar doğru insanla karşılaşmamış olabilirsin. Bu da asla karşılaşmayacağın anlamına gelmez. Dünyada gerçekten saygılı, olgun ve ilişkiyi ciddiye alan insanlar var; bazen onları bulmak biraz daha zaman alabiliyor. Önemli olan, saygısız veya sana iyi gelmeyen insanları erken fark edip mesafe koyabilmek ve kendi değerinden şüphe etmemek. Doğru insan genelde hızlı gelen değil, zamanla kendini belli eden biri oluyor.
Yok yok ya bulamazsınız dedik artık ben dahi şu an 35 yaşını geçtim abazayım yani saygı falan vardır da abazayım abla ya hani bir kişi başkası için söylemiyorum Kendim için söylüyorum lafları bulamazsın bu devirde ya bulsan da artık anlamı kalmayacak bir yaştan sonra ya işte diyorum ya Ben zamanında yapamadım ya geçemedim okuyamadım işte falan gibi düşün yani ben mesela zamanında çok üniversite okudum şimdi işim gücüm çok rahat mı değil ama idare eder birikim yapamadım ha Düşünsene yani Hangi kız beni kabul ederek ya Bir evim yok bir araba yok. Yani soruşturma geçiriyorum Ben bir taraftan zamanında işte dershaneye gitmişiz de onun dışında annem babam öldü ya Ben artık yaşayamıyorum yani allah nerede bilmiyorum ama görmüyor Ben artık yani düşünsene benim gibi bir erkeğe ne yaparsın. Ya işte bizim erkekleri yok edeceğim intihar etme vursunlar diyeceksin ya
Sevilmek elbet hakkın. Ama bunun birden gelmesini bekleyemezsin. Hayatı biraz akışına bırak bence bi de sevsen de kimseye kolay olma. Hele flört için hiç can atma. Biraz kendini dinle kafanı dinle şöyle düşün. Gönül kapısı demirden olsa herkrs açamaz öyle değil mi tahta kapının aksıne. Sen de demir kapı ol. Bi süre kalbini nadasa bırak. Zaten gönlüne girmek isteyen o kapıyı açmak için çabalar. Tamam o dediklerin de çabalar ama alternatif bulana veyahut sıkılana kadar. O zaman anlarsın demir kapının kıymetini. O kıymeti bilen illaki çıkar karşına. Hem de hiç ummadığın bi zamanda. Sadece sabır biraz.
Zor insanlarla üst üste karşılaştığında sanki dünyada hiç düzgün kimse kalmamış gibi hissetmek gerçekten çok normal. Bu, senin değerinden ya da doğru insanı hak etmemenden kaynaklanmıyor. Daha çok karşılaştığın örneklerin seni yormasından kaynaklanıyor.
Genelde insanlar ilişkiler konusunda umutsuzlaştıklarında kendi sınırlarını, seçimlerini ve tanışma ortamlarını gözden geçirmek iyi gelebiliyor. Bazen hayatımıza giren insanlar bizimle ilgili değil, sadece o an bulunduğumuz çevreyle ilgili oluyor.
Düzgün, saygılı, sevgisini gösterebilen insanlar hâlâ var. Belki sayı olarak az geliyor olabilir ama varlar ve senin karşına çıkmaları kesinlikle mümkün. Önemli olan kendi değerini bilmen, sınırlarından taviz vermemen ve sabırlı olman.
İstersen tanıştığın kişilerde seni en çok rahatsız eden ortak özellik ne, biraz anlatmak ister misin? Böylece daha iyi yardımcı olabilirim.
Cevap
122Cevap
Düzgün kimse kalmadı diye düşünme, sadece yanlış insanlar daha hızlı denk geliyor olabilir. Doğru insan geç gelir ama geldiğinde o yorgunluğu biraz olsun unutturur. Sevilmek elbette senin de hakkın. Kalbini yoranlara bakıp nasibini küçük görme.
Merhaba,
Bende kadın versiyonu bulamıyorum. 😅
Nerde peynir var beni buluyor! 😅
Kaşar mı mozarella mı?
Hepsi aynı benim için uzak ırak olsunlar. Canları cehenneme. 😅🌸😅
Çok güzel pizza yaparım mozarelladan ya da mıhlama kuymak 😅
OOOOO yemek yapan erkek nadir raslanır, restoranınız mı var acaba?
Uzun zamandır yaparım ve severim yapmayı. 😅
Hayır yok ama çalışmıştım bir çok firmada. 😅
Benim PC tamir dükkanım vardı fakat esnaflığı sevmedim ve kapattım. 😅
Çok güzel temizlik yaparım, titizimdir, bulaşık, hemen hemen her gün evi komple süpürüp paspas atarım. 😅
Restoran açacak param var ama gözüm yok.
Maaşlı çalışmak çok basit ve kolay. 😅
:)
tam evlenilecek adamsınız yani, ben talip olurdum fakat ilişkilere uzun bir ara verme kararı aldım size iyi şanslar aşk maceranızda :)
Bunu gördüğüme sevindim. Şahsım adına. 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin. 🌸
Uzun ilişki sevmiyorum. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar. 🌸
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır.
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 🌸
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor, maalesef...
Kıyafetin değişik, ilginç ama hoş, sen daha hoşsun, tatlı sempatik ve ponçik. 😅
Oyuncak bebek gibi 😅
Ve saçların çok güzel olmuş 🌸
Düzgün kimse kalmadı bu devirde
Vardılar. Değişmek zorunda kaldılar. Sayenizde. Düzgün dediğin adam; sorumluluk alan, özverili, işinde gücünde ve kendi kazancından fedakarlık edip (kadına sağlayıcılık sunan, kadının hayatını günlük hayatın karmaşasından uzak tutan... az endişe, çok konfor veren) adamlardı. Özleyeceğiz onları 😴.
Üzgünüm, bu adam olabilmem için evleneceğim kadın da kadın olmalı. 18-24 arası olmalı. Daha yaşlı kıza feministlik uygularım. Aylık giderimiz 100 binse 50k sen ödersin maaşından (kira derdin yok, hadi iyisin). Hesaplarımız ayrı. Arabalar duruma bağlı ortak. "Evlenmem" dersin... "Senin seçimin" derim.
Evlilik erkek için değil, kadın için cennet.
Herkesin bu dertten muzdarip olup kimsenin de bulamaması çok ikonik ya kime sorsan aynı dertte. Anlayamıyorum cidden acaba artık bunun da mı etkisi her şey gibi hızlı tükeniyor insanlar çevrede gördüğü için mi aşk ister olmaya başladı bende anlayamıyor. Herkes çok anlık yaşıyor çok anlık sıkılıyor. Aşkından ölüp bittiği herkesin bir anda yeri doluyor. Artık her şey çok hızlı tüketiliyor.
Sağlıklı iletişim kurabileceğimiz sabırlı ve dürüs birileri bu zamanda karşılaşmak imkansıza yakın. Uzun vadeli ciddi ilişkilerden kaçınıyor herkes benim karşıma çıkan kızlarda evlilik düşüncesinde değil sorumluluk almak istemiyor. Herkesin kendi sebepleri var sadece denk gelmiyoruz. ya da ilk hatasında o kişiyi affetmiyor sorunu konuşmak ve tartışmak istemeden eliyoruz ve engelliyip yeni bir aday aramaya koyuluyoruz buda seçicilik
Bence hâlâ düzgün insanlar var ama doğru insan bazen doğru zamanda karşımıza çıkmıyor o yüzden insan bir süre kimse kalmamış gibi hissedebiliyor aslında mesele biraz da kime denk geldiğimiz ve neyi hak ettiğimizi fark etmekte sabırlı olunca gerçekten değer bilen biri mutlaka çıkıyor.
Şöyle genel olarak cevaplara baktığında Maşallah Herkes çok düzgün Herkes aynı dertten yanıyor herkes aynı kişiyi arıyor aynı kişiyi arayacak olanında aynı kişiliğe sahip olması gerekir her türlü naneyi yiyip de kalkıp düzgün insan arayamazsınız...
Komik olur çünkü bulamazsınız
Seni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende hep dusunuyorum soyluyorum Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza cidden ortalik hic iyi degil ipi kopugu sapigi cirit atiyo etrafta kime guvencegimizi sasirmisiz. Ama iyi olanlarda vardir elbet nasip kismet isleri
Yaa düzgün adam olsa da bu mecrada duzgunler de sapıtıyor. Ayrica evet iyilerin sayisi iyice azaldi. Hatta yok desek de yalan olmaz.
Erkeklerin bozulduğu kadar kizlar da bozuk. Ne istediklerini bilmez duruma gelmişler. Ama yine gençlerinde umut var. Yaşlari büyüdükçe sıkıntı oluyor
Harbiden aslında, eskiden insan sayısıda azdı ama insanlar 20 demeden evlenmiş oluyordu. Şimdi ise milyonlarca insan var ama 30 da anca belki 😁 ama bunlar tamamen karşılıklı , mesela siz , böyle soruyorsunuz da çok mu ahlaklısınız? Yani kimse kimseye güvenemiyor
Belki kendi bakış açını değiştirmen lazım. İnsan kendini değiştirmeli ki aradığı özelliklerde insanlarla tanışabilsin. Sorduğun soruda birtakım insanları değersizleştiren kelimeler kullanmışsın mesela. İnsan ne ekerse onu biçiyor. Doğru değeri ver ki doğru değeri gör.
Ben bu siteden bir kişi ile tanıştım buluştum bildiğin deliye yakın bir şey çıktı hiç mi gülmez yüzüm dedim senin gibi bende işinde gücünde biriyim iyi de bir para kazanıyorum evim arabam da var ama bir insan evladı bulamadım bende artık saldım yani
Banada denk gelmiyor ama seciyim ben. Illa evlenmekte dgeil duzgum iliskimde olmadi.(3ay). Secicilikte soyle ciddi dusunmedigim benzer gormedigim kimse ile sevgilj olmam. Bir noktada benzerlik yakalamam lazim. Beni yargilamayin ama mumkunse ateist olmasin inanci olsun ahlakli olsun ibadetleri kendine yapmazsa yapmaz banane. Siyasi goruste solcu sagci olmasin. Ikisininde asirisi kotu bence neyse daha sayarimda uzamasin. O yuzdrn bulamiyorum ben canisi
O kadar haklısın ki dün bir date çıktım Çocuk beni daha önceden görmüştü zaten buluşmamız da güzel geçti buluşma sonrasında direk yazdı bir gün geçti çocuk bana görüldü attı Sonra ben de her yerden çıkarttım Buradaki insanları sebebini sordum Herkes dedi ki amacı farklıymış Benim de tüm datelerim İnanki böyle kimseye güven kalmamış
doğru insanı bulmazsın bulduğun insanı kendi doğrularına yöneltirsin tabi bunu yapmak için düzgün bir mizaca sağlam bi karaktere ve birazda
özgüvene ihtiyacın olmalı.
Düzgün birini aramak yerine aradığın örnek karakterdeki gibi ol sonra Allaha yanına yakışan biri için dua et.
Burada bu şekilde ağlarsan ipsiz sapsız çocuk ergen abaza gelir seni bulur.
Bide banada denk gelmiyor bacım herkese öyle bence
E nolcak böyle ya
Arama boş ver
Erkolar adam olmaz tek günlük kullan onları bundan anlıyorlar
Gerçekten pisleşicem en sonunda
Çok var fakat o kişiler karşıdaki kızı rahatsız eder miyim düşüncesinde olduklarından öyle birine denk gelirsen ilk adımı sen at ya da onun sana adım atması için ona kapı aç o zaman öyle birinim hayatına girceğini görüceksin😊😉
İlla ki vardır ben inanıyorum herkesin bir dengi olduğuna
Sana bir erkek nasıl Adam gibi sever gösterebilmek isterdim. Ayrı dünyaların insanlarıyız. Benim bu dünyadaki zamanım azaldı. Yanlış zaman.
Şu devirde düzgün insan bulmak zor doğru haklısın doğru insan geç gelir belki de bilemezsin ki
Walla okuyunca güldüm. Diğerlerinin sana yaşı büyük gelir. İşi gücü evinkcahi arabası herşeyi tamam olanın.
Sen de bodoslama evlilik kafasıyla takılma biraz tanımaya takılmaya çalış bir de böyle dene bir şey kaybetmezsin
Kendileri sanki düzgünde düzgün birini arıyorlar.
Geldi yine kadın canavarı
Bende yapmadım hiç bakire kız kalmadı pek bulsam evlencem direk ama hepsi patlamış mısır gibi pat pat pat pat pat bune yaa
Anlamadığım kadınlarda erkeklerde aynı şeyden şikayetçi olup nasıl bu kadar denk gelemiyorlar
Gelmiyor cidden gelmiyor anlamıyorum beni kimse ciddiye almıyor sanki alay ediyolar
Olduğun yerde belki bu şekildedir nerede yaşıyorsun?
Nereye taşınym kız başıma vandaym hırtlarn içinde
Sende gerçekten bir uçtaymışsın işin zor sosyal medya orada olan memurlar vs denk gelmiyor mu hiç
Memurlarda sapik çıkıyor amaçları evlilik olmuyor ki ha gidecekler kafasında oldukları için ciddi bakmıyorlar geri kalanlar ise zaten malum boş yani
Sende bir meslek yok mu atanma durumu falan
Hayır yok hayatım öyle toz pembe geçmedi ne yazık ki ağır şeyler yaşadım o yüzden imkanım olmadı
Doğrudur peki iş bulup gidebileceğin en azından çevreni değiştirebileceğin bir aile yakını akraba vs de yokmu gönderirler mi ve ya?
Tek çocuğum babam asla göndermez bana çok düşkün kız başına seni göndermem diyor ortalık zaten kötü diyor
O da haklı kendine göre aslında doğruda diyor
Hal mesele böyle işte anlayacağın zor
Gerçektende öyleymiş
Cok yalnızım inanın şu saate uyuyamamin sebebi düşünceler neyse iyi geceler
Öyle olumsuzluğa kapılma çokta sosyal medyayı kullan, çevreni gözlemle mutlaka iyi değer birisi çıkacaktır yaşınız kaçtı?
27
Mecbur olarak elde olan tüm seçenekleri kullanacaksınız insana rastgelesin bu en önemlisi
Instada bile dayilardan başka istek atan yok o derece yani takipçim bile 70 bile degl bu nasıl bi iş anlayamadım zaten istek atanların çoğu da fake sanıyor beni ya da uzak mesafe olduğu için konuşmayı kesiyorlar
Genel görümünüz nasıl ki istek o kadar az ya da seçim yanlış
174 54 kilo naif zarif bir kızım bakımlı açık saçlı ama resmi giyinen bazende Sportif ama asla açık basit giyinmeyen biriyim sesim konuşmam insanları çok etkiliyor meslea düşüncelerim falan olsn sorun neyde anlayamıyorum bi türlü
Bunların hiç birinde bir sorun yok gerçekten
Bilmiyorum ne yapacağım demesi ayıp şu yaşımda bile hala bakireyim erkeklerle görüşen biride deglm hani ağırlığimi bilen biriyim muhafazakar düşünceli oyle paylaşımlar yapan biriyim ama karşıma çıkanlar beni ciddiye bile almıyor hemen cinsellikle yaklaşıyor direkt fizigimden konuşuyorlar ya da açık açık sexs teklifi ediyolar bıktım cidden bıktım
Bu ayıp bir şey değil aksine belirli bir duruşunuz belli bir ağırlığınız mı var ve çok da güzel bir şey kaldı ki zaten düşünceli insanlar artık yok denecek kadar az ama karşınıza bunların tam tersi kişilerin çıkması veya istediğiniz gibi birinin çıkmaması durumu garipleştiren nokta burası hani belki konum itibariyle olduğumuz yer itibariyle veya Çevrenizde Dolayısıyla tamam ama hiçbir yerde çıkmaması gerçekten bıkmaya sebep tabii çıkanların Bir de böyle olması var
Olduğum memlekettekilerin zaten burnu havada begenmiyolar batı kızlarını severler ya da işsiz güçsüz hani nasıl anlataym bilmiyorum ki bi denge olur ya o yok zaten kendi memleketimde tanıştığım insanlar çok az sosyal medya ayrı pis zaten hiç ciddi gelmediler max 2 hafta ciddiye almıyorlar biri der senin kolun açık sen namussuzun biri der sen zayıfsın bilmem ne hep görünüşümden vuruyorlar yanlış anlamayın ama fizigimn iyi olması beni kötü veya namussuz yapmıyor
Namussuzluk dediğin şey bir insanın fikri düşüncesi zihnidir hatta gözü senin anlattığın seni iyi yapmaz kolunun açık olmaz saçının açık olması bunamsuzluk değildir namussuzluk bunu bu şekilde görmektir görünüşe göre de gayet iyi görünüyorsun sosyal medyaya gelince yani realitede olduğu gibi orada da insanın iyisi kötüsü var ama evet denge önemli bir konuda dengine denk gelmek hele o güzel bir şey sizin o taraftakiler de batıyı sevip doğululaştırmaya çalışıyor öyle bir durum da var galiba
Desene yazık oluyor
Her kesim için öyle peki şehir dışından evlensen nasıl olacak gelin gitme imkanın olur mu
Niye olmasın nasip derim öyle sadece vanda olsn diye kriterim yok
Kriterlerin neler peki
Ya bilmiyorum ne desem yanlış anlaşılacak herkes bana kızıyor sende kızma olur mu şimdi doğal olarak boyum uzun benden bir kac cm uzun olsn isterim normal olarak işi gücü olsn sorumluluk sahibi olsn derim bu
Başka peki?
Hayır kızmıyorum bu arada ne için kızayım olur mu öyle şey lütfen
O kdr ne diyebilirm başka ev araba diyemem haddim değil
Umarım iyi insanlara denk gelirsin gerçekten bunu bir şekilde başarırsın ve değer birileri hayatında olur günaydın bu arada
Kısmetini bekle aradığın elbet seni bulucak
maalesef devir kötü evet iyiler var ama çok fazla değiller
Çok çok nadir bahsettiğin kişiler nu devirde maalesef
Maalesef evlenilecek erkekler gibi evlenilecek kızlar da epey azaldı
Sen düzgün ol ki düzgün kişi seni bulsun
Diyorsanki ben düzgünüm yine yok o zaman fazla uzatma konuyu baktin yanlış birisi direkt yol ver
Düzgün bir insanım yaz korkma ama ağır gelir düzgün biri size
Çoğu efendi gibi davranıp. Sapikligini bir şekilde sunar. Bunlar da insanım diye gezen abazakar işte
Evlenilecek kadında yok erkekte, herkes artk free takılıyor yani fb
İki tarafta ne istediğini bilmiyor bence erkek de kadın da
Omur ilikte hafif bir eğrilik varmış ama normalde dümdüzüm.
Öyle insanlar gelince pas geçeceksin. I'll pass, next! 😂
Nerede arıyorsun?
Takıldığın ortam yanlış. Çevreyi değiştir.
Doğru zaman doğru insan denklemi olmadığı sürece sorun çıkar
Düzgünden kastın neyse onu arıcaksın senin seçimlerinden ibaret yaşadıkların aslında
Evlenmek için burada umut bağlayanlar çok komik
Sen belki yanlış yerde doğru insanı arıyorsundur
Aradığın özelliklerde 1 tane erkek var o da şuanda Afrika'nın bi köyünde ateş dansı yapıyor.
Bende aynı şeyi düşünüyorum kadın icin
Nerde gecmisi kabarık
Baştan saygılı gibi gözüküp ağız bozuk
Kırmızı bayrakları pacalarından akan
Baba sorunlu
Gecmisinde takık olduğu düşündüğü erkeği olan
Özgürlükçü
Feminist kadınlar denk geliyor
Amam Allahım Şeytan kulağına kurşun
Vardir elbet. Bana bakma baksanda banene.
Ben ablama özelim 😍🥰
bak o konuda haklısın erkeklerinde ve kadınlarında %90 ı maalesef bozuldu %10luk kısmı ise kendilerini evde ve dışarıda göz önünde saklıyor iyi kadınlar p*ç adamlara iyi adamlar hiç kadınlara yar olduğu sürece bu düzen böyle devam edecektir
Ne kadar kötü ve adaletsiz bir düzen devir oldu böyle
üzgünüm insanları insanlara kırdırdılar eşitlik adı altında her şey değişti kısacası düzen değişti buna bağlı olarak insanlarda değişti
Cok yazık cook
dediğim gibi iyi niyetliler yalnızlıklarına kötü niyetliler sürekli başkaları tarafından ezilmeye muhtaç olacaktır sorry
Çevren bozuksa isyan etme
Ona göre yüreği güzel biri geçte olsa çıkar
Yok vallahi yok sorsan hepsi doğru sorsan hepsi düzgün hemen evde buluşalım eve gidelim tövbe tövbeee
Sana en ufak bir zarar vereni hemen yolla ve kötü şeyler yapmasınlar diye de sıkma yapacaksa yapsın sırasını savsın bekleme yapmasın çünkü en sonun birine işte bu ya bu diyeceksin ve içine gerçekten sinecek
bi kadınlar düzgün nedense. düzügün erkeğide zaten begenmezsiniz nerde it kopuk var aşık olursunuz
Düzgün diye aldıklarımız da bozuk çıkıyor, ya da düzgün olanlar da bozuluyor
Olmaz mı tabiki var doğru kişiyi bulmak seni seven kişiyi bulmak için acele etme her şey güzel olur merak etme mesela ben sevmek dediğinde herşeyi bir kenarı atarım
Var ama size denk gelmemiş, demek ki duan ve çaban az.
Aslında herkes düzgün istiyor ama kimse kendini düzeltmediği için kimse kimseye uymuyor. Yinede abaza olan bile düzgün kız bekliyor.
Hakları yok
Aynı düşünce güvenilir dürüst sadık insan lazım
bende öyke düşünüyorum soyları tükendi galiba diyorum sonra öyle ilişkiler görüyorum varya pes dedirtiyo iyi manada tabi
Bu sorunun doğru cevabını bulursan bana da haber ver pls
ben sana bugun cok üzüldüm yaz bana ben seni biriyle tanıştırcam bacım
Ay gerçekten hiç gereği yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?